Show la Ovidiu. FC Viitorul a surclasat Poli Timişoara Gică Hagi - „În play-off, încercăm să răsturnăm toate pronosticurile“ (galerie foto)

FC Viitorul a reuşit sâmbătă, la Ovidiu, cea mai concludentă victorie din acest campionat şi se menţine pe primul loc al clasamentului Ligii 1.
 
Echipa lui Gică Hagi a dispus cu 5-0 de penultima clasată, Poli Timişoara, în minutul 34 scorul fiind deja 4-0! Atacantul Vlad Morar a punctat de trei ori în jumătate de oră, gazdele făcând show în prima repriză. Până în turneul play-off, mai e o etapă din sezonul regulat, iar „Regele“ speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă în confruntările din ultima fază a Ligii 1, în care vor evolua primele şase clasate.
 
Golurile au fost marcate de Vlad Morar (11, 22, 30), Aurelian Chiţu (34) şi Florinel Coman (55). FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Râmniceanu - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - N. Roşu (58 G. Iancu), Nedelcu, Purece - A. Chiţu (71 Casap), Vl. Morar (46 Fl. Coman), Vână. Ionuţ Popa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, a mizat pe: Straton - Străuţ, Bocşan, Şeroni, Neagu (40 Scutaru) - Artean, Soljic - Popovici, Croitoru (83 Bârnoi), Fucek - Drăghici (66 Poparadu). În minutul 90, Artean a primit cartonaşul roşu.

Unora dintre adversarii Viitorului le cade bine

„Pentru mine, cel mai important era să câştigăm. E bine că am făcut-o, dar şi că am avut un joc foarte bun, în special în prima repriză. Sunt mulţumit. Ne aflăm pe primul loc şi trebuie să facem puncte, chiar dacă ele se înjumătăţesc în play-off, ceea ce le cade bine unora dintre adversarii noştri, care sunt cei mai fericiţi. Cu Poli, am produs mult fotbal în jumătatea adversă şi am ştiut să atacăm. Echipa a jucat extraordinar, cred că suporterii noştri s-au bucurat. Am etalat un fotbal consistent, am avut construcţie şi circulaţie a mingii şi am marcat goluri frumoase“, a declarat Gică Hagi.

Vlad Morar, remarcat

„Regele“ l-a remarcat pe Vlad Morar, un fotbalist adus la FC Viitorul în această iarnă. „Mă bucur că Vlad a marcat, uşor-uşor se adaptează la ce facem noi. Se integrează foarte bine, e un jucător inteligent, cu un potenţial foarte mare şi care dispune de calităţi tehnice deosebite. Îl câştigăm şi pe Vână, iar copiii care au jucat în Liga Campionilor vor fi tot mai mult cu noi“, a punctat Hagi. În urma succesului cu echipa bănăţeană, FC Viitorul a ajuns la 51 de puncte în 25 de meciuri, iar în ultima etapă din sezonul regulat va întâlni în deplasare CFR Cluj, sâmbătă, 4 martie, de la ora 18.30.

Inspiră teamă

Urmează apoi partidele din play-off, unde FC Viitorul nu are presiune, astfel că, în consecinţă, speră să continue seria evoluţiilor bune. „Mai avem două săptămâni să ne pregătim de play-off, să arătăm aşa cum trebuie, pentru că vom avea meciuri grele. E bine că adversarii noştri nu ne bagă în seamă şi vorbesc de noi cu puţin respect. Se tem însă de noi. Eu le transmit însă că vor avea meciuri foarte tari cu noi. Pregătim echipa pentru a ne lupta de la egal la egal cu orice adversar. Noi n-avem nicio presiune. Vă reamintesc, locul întâi pe care ne aflăm acum e fantastic pentru Viitorul. E incredibil ce am făcut, după ce, la începutul campionatului, nu aveam şanse de a prinde turneul play-off, întrucât schimbaserăm foarte mult echipa. Dar iată că suntem pe primul loc, arătăm bine şi, în plus, marcăm mult“, a punctat Hagi.

Vor veni mai mulţi spectatori?

„Încercăm să răsturnăm toate pronosticurile. Adversarii o să ne simtă în play-off. Probabil că vom avea şi mai mulţi spectatori, pentru că va fi şi timpul mai frumos. Nu ştiu ce motive au de nu vin şi acum în număr mare. Vreau să cred că din cauza frigului care a fost în ultima vreme la Constanţa. Sper ca cei care vor veni la meciurile de la Ovidiu să ne susţină pe noi, chiar dacă sunt suporteri ai altor echipe. Avem nevoie de ei, cu ei suntem mai puternici“, a mai arătat managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1696

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3231

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 878

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1419

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1741

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2121

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2377

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6178

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2275

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2958

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2686

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11213

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2185

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1795

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2159