Sorin Mihăilescu s-a autosuspendat din funcţia de membru al Comitetului Director al SSC Farul

Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul Constanţa, a declarat astăzi că Sorin Mihăilescu s-a autosuspendat, pentru o perioadă, din funcţia de membru al Comitetului Director al clubului.

„Fac acest anunţ, la rugămintea lui Sorin Mihăilescu. Trece printr-o perioadă mai puţin fastă din punct de vedere familial şi profesional. S-a încărcat foarte mult, are un stres destul de mare şi a cerut un moment de răgaz. A spus că o perioadă vrea să stea deoparte, să-şi reîncarce bateriile. Respectăm decizia sa şi sperăm că va reveni repede alături de noi. Să nu uităm că e un suporter înflăcărat, un om care stă la baza formării acestui club. Ştiţi de unde am plecat, de la zero, şi s-a muncit foarte mult. Sorin Mihăilescu nu e supărat de ceva, iar hotărârea pe care a luat-o nu are legătură cu discuţiile care s-au purtat cu Gică Hagi şi cu alţi conducători ai FC Viitorul“, a precizat Marcel Lică.

Lider detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul joacă sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare cu Gloria Albeşti. La această partidă, fundaşul Iulian Răvoiu va fi apt de joc, revenind după o accidentare. „Sunt nerăbdător să-mi ajut din nou echipa. Nu cred că vom avea probleme la Albeşti. Vrem să câştigăm campionatul cu patru - cinci etape înainte de finalul campionatului“, a spus Iulian Răvoiu.

Marcel Lică a precizat că l-a bucurat rezultatul meciului cu CS Mihail Kogălniceanu (1-0 pentru SSC Farul), nu însă şi jocul învingătorilor. „Poate că a intervenit o oarecare automulţumire, ţinând cont de distanţa mare care ne desparte de celelalte echipe. Totuşi, cred că jocul mai puţin reuşit a fost un accident, iar băieţii se vor concentra în continuare“, a spus Marcel Lică, potrivit căruia e posibil ca SSC Farul să nu poată juca pe terenul Voinţa toate meciurile pe care le mai are de disputat pe teren propriu în acest sezon, din pricina schimbării suprafeţei de joc. Variante sunt arenele ITC şi Farul.  

„Ne interesează să ne câştigăm toate meciurile. Poate că după această etapă ne vom distanţa şi mai mult. Gloria Albeşti e o echipă bună, agresivă, care joacă bine acasă. Nu ar mai trebui să mai facem însă niciun pas greşit până la final“, a spus şi Gică Mina, antrenor la SSC Farul.    
    
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2745

Acum trei ani, sportul constănţean se despărţea de Dumitru Mihăilescu. În 2020, s-a stins din viaţă şi Sorin Ivancu

25 Jul 2021 3344

Constănţeanul supărat Fostul şef al galeriei echipei FC Farul - „Stadionul din Constanţa arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!“ (galerie foto)

06 Aug 2019 8721

Nemulţumirile, respinse Judecătorii au luat o decizie definitivă. Este vizată Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (galerie foto)

15 Jan 2019 3574

Suporterii au venit ieri la şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa „SSC Farul a fost în pericol real de desfiinţare“ (galerie foto)

01 Aug 2018 6133

Discuția de peste cinci ore Sorin Mihăilescu amână intrarea în greva foamei

29 Jul 2018 4017

„Nu pot accepta ca Farul meu să moară din nou!“ Sorin Mihăilescu intră iar în greva foamei

26 Jul 2018 8119

Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean, a împlinit astăzi 50 de ani

22 Oct 2017 2754

Sorin Mihăilescu anunţă un miting la Constanţa, SSC Farul se delimitează de o asemenea acţiune

15 Jul 2017 5487

Vlad Neagu nu se înşală nici legat la ochi Ce a fost pus portarul SSC Farul să facă pentru a-şi recupera mireasa furată (galerie foto)

03 Jul 2017 5624

SSC Farul joacă sâmbătă cu Gloria Albeşti Marcel Lică - „Trebuie să fim realişti şi să privim adevărul în faţă“ (galerie foto)

21 Apr 2017 4209

SSC Farul face apel către suporteri Sorin Mihăilescu - „Am ajuns la fundul sacului. În cont mai avem 3,60 de lei!“

07 Apr 2017 3932

SSC Farul face apel către suporteri. În contul clubului mai e o sumă minimă!

06 Apr 2017 3687

Au fost aleşi membrii Consiliului Director SSC Farul vrea să sărbătorească centenarul clubului în Liga 1

23 Jan 2017 5763

„Toţi iubim Farul! Acum trebuie să ne unim eforturile!” Clubul fanilor, SSC Farul, va fi organizat după modelul socios

02 Sep 2016 5749