Tabără - cantonament la Predeal La numai 5 ani, Ema Soare deprinde tainele luptelor la Keru Kento Constanţa (galerie foto)

Mai mulţi sportivi de la clubul constănţean Keru Kento, majoritatea debutanţi, au luat parte, la Predeal, la o tabără - cantonament, care a cuprins şi un concurs. Sub îndrumarea lui sensei Lucian Stoicoci (centură neagră 4 Dan), tinerii luptători (cu vârsta cuprinsă între 5 şi 17 ani) s-au pregătit în aerul tare de munte, dar au avut parte şi de ore de relaxare şi distracţie, mergând la Bran, la Râşnov, la Cascada Urlătoarea sau la Mănăstirea Caraiman. De asemenea, într-o seară au făcut şi foc de tabără.
 
La concurs, Cupa Keru Kento la Kempo K-1 (ediţia 1), sportivii au evoluat foarte bine şi primit toţi locul întâi, pentru încurajare. Printre cei care au fost la munte se numără Tiberiu Baron, Antonio Nae, Alexandru Enache, Iulia Enache (sora sa), Alexandru şi Ema Soare (şi ei frate şi soră) sau fraţii Paraschiv (Andrei şi Teodor). La cinci ani, Ema Soare a fost mezina cantonamentului.
 
Duminică, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Năvodari va avea loc un nou concurs, la care CS Keru Kento va participa şi cu sportivi consacraţi, precum Mădălin Crăciunică, Adrian Badea, Cosmin Mărcuţă şi Genghiz Asan.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.