Tolea Ciumac a luat bronz Cătălin Căşaru, din Constanţa, învins în primul tur la Campionatul Mondial de MMA (galerie foto)

Luptătorul constănţean Cătălin Căşaru a fost învins în primul tur al Campionatului Mondial de arte marţiale mixte (MMA), întrecere care s-a desfăşurat în Belarus, la Minsk. „Cătălin a cedat prin abandon în meciul cu Ramzan Sulebanov, din Rusia.

Lotul naţional de MMA al României a avut în componenţă nu mai puţin de patru sportivi de clasa B, aflaţi la prima participare într-o competiţie de acest nivel (printre care şi Căşaru), luptători care, în ciuda rezultatelor, au arătat că au un potenţial deosebit, ce merită să fie valorificat“, a declarat Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.
 
România a obţinut la competiţia de la Minsk o singură medalie, de bronz, prin veteranul Tolea Ciumac. Acesta a ajuns până în turul trei, unde a luptat pentru un loc în finală cu Zaur Hajibabayev, din Azerbaidjan. Ciumac a pierdut la limită, prin split-decision, rămânând în posesia medaliei de bronz. În prima rundă, Tolea a trecut de David Trallero, din Spania, iar în al doilea meci l-a învins pe Viorel Lipă, din Republica Moldova.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.