Trei meciuri dificile pentru HCM

Turul de campionat se apropie de final

Campionatul Ligii Nationale de handbal masculin va fi reluat la sfarsitul acestei saptamani, cu partidele din cadrul etapei a 11-a. Intrecerea interna a fost intrerupta timp de trei saptamani, intrucat echipa nationala a participat la un stagiu de pregatire si la trofeul Carpati. HCM Constanta a avut cinci jucatori la aceasta competitie, Eremia Paraianu, Ionut Stanescu, Laurentiu Toma, Florin Nicolae si Adrian Tucanu. Romania a castigat trofeul Carpati invingand formatii puternice precum Macedonia, Turcia si Iordania, iar handbalistii de pe litoral s-au remarcat ca fiind cei mai valorosi. Cei cinci tricolori au revenit la Constanta pentru a relua pregatirile impreuna cu restul echipei. Sambata aceasta, la Brasov, formatia pregatita de Aihan Omer va da piept cu gazdele de la Dinamo, echipa clasata pe locul noua in clasament, cu noua puncte. Brasovenii au promovat anul acesta in primul esalon si au reusit pana acum doar patru victorii si o infrangere. De partea cealalta, HCM ocupa in acest moment locul trei in clasament, cu 17 puncte, cu unul mai putin fata de Minaur Baia Mare sau Steaua Bucuresti. In acest sezon, preocupati mai mult de partidele din Champions League, campionii de la HCM au inregistrat o infrangere acasa cu Steaua si un egal in deplasare, cu Lignitul Targu Jiu. Pe data de 4 decembrie, HCM va disputa ultimul meci pe teren propriu din cursul acestui an, adversara fiind HC Piatra Neamt. Ultimul meci al turului este si cel mai greu, Paraianu si compania urmand sa dea piept in deplasare cu Uztel Ploiesti, o echipa deosebit de puternica cu pretentii la un loc pe podiumul Ligii Nationale. Dupa ce a incheiat "aventura europeana", HCM Constanta se va concentra asupra atingerii obiectivului fixat in vara si anume obtinerea unui nou titlu national. Returul Ligii Nationale este programat sa aiba loc la inceputul anului viitor. HCM va avea trei deplasari extrem de grele, cu Dinamo, Steaua si Minaur, partide care pot decide cine va fi campioana Romaniei in 2005. Formatia de pe litoral are de departe cel mai valoros lot si atunci cand echipa joaca la randamentul maxim, nici o alta formatie din tara nu ii poate face fata.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 491

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 424

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1048

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 477

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 653

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 627

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1729

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 667

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 822

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 608

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 599

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 646

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 527