United of Manchester, pe lista SSC Farul pentru un turneu la Constanţa. Ce facem însă cu stadionul? (galerie foto+video)

Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi suporterii de pe litoral trag un nou semnal de alarmă în ce priveşte starea de degradare în care se află stadionul „Farul“. Fanii cer sprijinul societăţilor de construcţii din oraş, astfel încât arena din strada Primăverii să poată fi redată cât mai curând circuitului sportiv. 
 
„Nu căutăm vinovaţi, căutăm soluţii! Considerăm că este important ca toţi constănţenii şi nu numai să vadă aceste imagini (n.r. ale arenei), pentru a realiza situaţia disperată în care se găseşte în acest moment stadionul «Farul». Poate aşa mulţi dintre cei care ne întreabă când vom reveni «acasă» vor realiza că ne confruntăm cu probleme pe care nu le vom putea gestiona singuri“, este un mesaj postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Bun al întregii comunităţi

Fanii spun că vor încerca să întreţină arena după puterile lor, dar s-au adresat şi societăţilor de construcţii, solicitându-le ajutorul. „Sperăm ca situaţia stadionului să se rezolve cât mai curând, indiferent de cine îl va prelua! Considerăm că este un bun al întregii comunităţi, pe care vom încerca să-l întreţinem, atât cât ne va permite situaţia financiară! Pe această cale, facem un apel către toate societăţile de construcţii din oraş să sprijine iniţiativa noastră, indiferent de contribuţie, pentru ca acest stadion să fie redat cât mai curând circuitului sportiv. Este o iniţiativă civică, ce poate aduce un capital substanţial de imagine pentru toţi cei care vor alege să se implice în susţinerea acestui proiect“, spun fanii.

Ar putea veni şi Austria Viena, şi ŢSKA Sofia

La mijlocul acestui an, SSC Farul ar dori să organizeze o întrecere internaţională, însă condiţia de bază ar fi, în primul rând, readucerea stadionului la standardele necesare pentru a găzdui o asemenea întrecere. „În această vară, ne dorim să organizăm un turneu internaţional, care va reactiva toate arenele sportive din oraş. Pe lista invitaţilor se regăsesc mai multe echipe de prestigiu, care au aceeaşi formă de organizare ca şi Suporter Spirit Club Farul: Austria Viena, United of Manchester sau ŢSKA Sofia. Vă promitem tuturor că vom reveni pe acest stadion imediat ce vom considera că întruneşte condiţiile minime pentru a găzdui competiţii sportive, fie ele şi în ligile inferioare“, se mai arată în comunicatul SSC Farul.
 
Sursa foto şi video: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2748

Constanța. Gest de recunoștință Portarul Mihai Popa, de la Torino, i-a oferit lui Florin Adam tricoul din meciul România - Spania

06 Aug 2023 1895

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4366

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 3712

Știați că...? Fotbalistul Romeo Surdu de la SSC Farul Constanța împlinește astăzi 37 de ani

12 Jan 2021 1948

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 4360

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 4216

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4310

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5601

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 4152

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 4045

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 3664

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 4377