Urmează confruntarea cu CS Agigea Când speră SSC Farul că stadionul ar putea intra în reabilitare

Patronii echipei nou-înfiinţate Suporter Spirit Club Farul nu au abandonat ideea de a prelua stadionul falimentarei FC Farul SA, după şedinţa Consiliului Local Municipal în care a fost respins proiectul de hotărâre pentru preluarea stadionului Farul din Constanţa de către Consiliul Local în vederea reabilitării acestuia. Într-o conferinţă de presă, staff-ul aflat în conducerea SSC Farul a anunţat că, după şedinţa CLM de luni, 31 octombrie, au purtat discuţii cu o parte dintre consilierii locali care s-au opus proiectului, discuţii care au avut loc şi ieri, cu o parte dintre consilierii locali PNL.
 
„După cum ştiţi, proiectul nu a trecut. Joi am avut o întâlnire cu o parte dintre consilierii locali de la PNL. Am participat aproximativ 20 de persoane din partea Clubului de Fotbal SSC Farul, conducerea echipei, antrenorul şi consilieri PNL. După prezentarea problemelor pe care le-au avut în vedere la votul de luni, s-au tras nişte concluzii importante: stadionul Farul aparţine în continuare SC Farul SA, aflată în procedură de insolvenţă şi faliment“, a explicat directorul tehnic al SSC Farul, Viorel Farcaş.
 
Acesta a explicat că abia după finalizarea procedurii de insolvenţă şi radierea societăţii stadionul Farul va fi preluat de către Guvern, din acel moment putând începe demersurile pentru ca administraţia locală să preia stadionul Farul, care a fost dat în folosinţă societăţii falimentare SC Farul SA, prin hotărâre de Guvern. Farcaş a estimat că administraţia locală ar putea prelua stadionul în cel puţin şase luni, în funcţie de cum se desfăşoară procedura de insolvenţă. Până atunci, echipa se va antrena în continuare pe stadionul de pe strada Primăverii.

Vor însoţi echipa la Agigea

Suporterii şi susţinătorii echipei constănţene care îşi doresc să ducă mai departe spiritul Farul au anunţat că, pentru meciul pe care liderul Ligii a 4-a - SSC Farul îl va disputa cu echipa de pe locul 2 din clasament, CS Agigea, se vor aduna şi vor însoţi echipa până la Agigea.
 
„SSC Farul îşi asumă responsabilitatea pentru deplasarea care va avea loc la Agigea. Ne vom întâlni sâmbătă, la ora 10.00, în curtea clubului şi ne vom deplasa în coloană, ca şi la Eforie“, a anunţat unul dintre membrii fondatori şi cotizanţi ai echipei SSC Farul.
 
Referitor la meciul pe care SSC Farul îl va disputa sâmbătă cu CS Agigea, de la ora 12.00, antrenorul echipei, Ion Barbu, a declarat că nu se teme de această confruntare, cu toate că vor întâlni echipa care se luptă pentru primul loc în campionat.
 
„Sâmbătă întâlnim ocupanta locului 2, o echipă care are până acum un singur egal, sunt jucători care au fost în curtea FC Farul Constanţa, îi ştiu, îi cunosc bine, dar în momentul de faţă cred că valoarea este de partea noastră şi nu cred că vor fi probleme. Ţinând cont că acum întâlnim Agigea, care este la două puncte de noi, cu siguranţă vor juca la intimidare. Dar, exact cum am spus, nu cred că vor fi probleme, noi vom avea şi suporterii lângă noi şi vom avea o şansă în plus“, a declarat Ion Barbu.

Etapa de sâmbătă

În etapa a 15-a din Liga a IV-a se vor confrunta, sâmbătă, 5 noiembrie: CS Năvodari - CS Eforie (ora 14.00), CS Agigea - SSC Farul Constanţa (ora 12.00), Viitorul Fântânele - Unirea Topraisar (ora 12.00), Farul Tuzla - Gloria Băneasa (14.00), CS Portul Constanţa - Ştiinţa Poarta Albă (12.00), Avântul Comana - Victoria Mihai Viteazul (14.00), CFR Constanţa - CS Mihail Kogălniceanu (13.00), Sparta Techirghiol - Gloria Albeşti (12.00). Duminică, 6 noiembrie, se va disputa meciul dintre CSO Ovidiu şi Voinţa Valu lui Traian, de la ora 14.00.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2746

Constanța. Gest de recunoștință Portarul Mihai Popa, de la Torino, i-a oferit lui Florin Adam tricoul din meciul România - Spania

06 Aug 2023 1895

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4365

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 3712

Știați că...? Fotbalistul Romeo Surdu de la SSC Farul Constanța împlinește astăzi 37 de ani

12 Jan 2021 1945

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 4360

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 4215

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4309

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5593

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 4149

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 4043

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 3661

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 4374