Vatavu ar putea ramane la Constanta

FC Farul se pregateste pentru meciul cu FCM Bacau

Dupa infrangerea de la Astra, fotbalistii Farului Constanta si-au reluat ieri ciclul de antrenamente din aceasta saptamana. La sedinta de pregatire efectuata ieri pe terenul unitatii militare din Kilometrul 4-5, au participat toti jucatorii, inclusiv abia recuperatii Hrib si Bogdanovic, insa au lipsit Cosmin Mocanu si Cristi Petcu, acestia fiind accidentati. Primul a fost ieri plecat la Bucuresti pentru a face testul cu rezonanta magnetica la Spitalul Colentina, insa nu a rezolvat nimic pentru ca unitatea sanitara din capitala a fost lipsita de curent electric. In ceea ce il priveste pe Cristi Petcu, nici acesta nu va putea intra in joc pana la finele turului, fiind accidentat destul de serios. Astazi, "marinarii" vor efectua doua antrenamente, unul de la ora 10.30, pe CFR sau ITC, celalalt, de la ora 16.00, pe Electrica. Maine ei vor sustine un joc-scoala in familie, lotul urmand a mai fi completat si cu cativa juniori. Tot maine, de la ora 14.00, se va disputa meciul echipelor de tineret dintre FC Farul si FCM Bacau, la care vor participa cu siguranta si cativa dintre seniori. Programul de pregatire va fi completat joi cu un nou antrenament de la ora 10.30, dupa care se va intra in cantonament, dupa-amiaza urmand a avea loc o sedinta de refacere psiho-fizica. Vineri, "marinarii" isi vor analiza adversarii pe video, urmand a vedea cateva dintre meciurile pe care bacauanii le-au sustinut in acest campionat. Partida de sambata este programata sa inceapa de la ora 14.00.

Revine Vatavu?

Astazi, la Bucuresti, la sedinta Comisiei Juridice se vor analiza memoriile pe care FC Farul le-a facut vizavi de situatia a doi jucatori. Astfel, gruparea constanteana a facut un memoriu pentru nerespectarea conditiilor contractuale ale celor de la UT Arad in privinta transferului lui Tufisi. Tot astazi, se va analiza si situatia lui Vatavu, care a parasit nemotivat echipa in urma cu ceva timp. Exista o solutie ca Vatavu sa reintre in lotul "alb-albastrilor" tinand cont de absentele lui Mocanu si Petcu. In acest sens, el a ajuns ieri la Constanta si s-a antrenat cu echipa de tineret.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 376

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 482

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 197

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 542

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 502

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 887

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 808

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 222

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 802

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 911

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 753

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 927

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 457

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Sibioara

20 Apr 2024 950

Infotrafic Circulația rutieră este oprită pe DN 22, pe ambele sensuri de mers, din cauza accidentului de la Sibioara, județul Constanța

20 Apr 2024 646