VCM vrea sa aduca trofeul la Constanta

Voleibalistii de pe litoral joaca astazi finala Cupei

Adversara din aceasta seara este nimeni alta decat Deltacons Tulcea, formatie care sambata a devenit campioana nationala gratie unui setaveraj superior fata de cel al echipei noastre * VCM este favorita la castigarea Cupei intrucat in acest sezon a castigat cinci din cele sase meciuri disputate impotriva tulcenilor

In aceasta seara, de la ora 19.00, in sala "Lucian Grigorescu" din capitala se va desfasura finala Cupei Romaniei la volei masculin, protagonistele fiind VCM Constanta si Deltacons Tulcea, proaspata campioana nationala. Dupa ce au pierdut in mod nemeritat titlul, voleibalistii de pe litoral sunt decisi sa isi ia revansa si sa castige acest al doilea trofeu pus in joc. Antrenorii Petrica Stancu si Romeo Enescu nu au probleme serioase de efectiv, singurii jucatori indisponibili fiind Mihaila si Parpala, ambii accidentati de o buna perioada de timp. VCM este vice-campioana nationala in acest sezon, dupa ce in ultimul turneu al play-off-ului (disputat chiar la Constanta) a inregistrat trei victorii din tot atatea partide. Din pacate, titlul a plecat la Tulcea, Deltacons avand un setaveraj superior fata de echipa noastra. Regulamentul federatiei de profil nu este insa unul tocmai just, intrucat la capitolul "meciuri directe", echipa noastra are cinci victorii in fata Deltaconsului si o singura infrangere. Actualul sezon a fost unul de exceptie pentru VCM, care in doar cateva luni a devenit, dintr-o echipa de mijlocul clasamentului, cea mai valoroasa formatie din Romania. Echipa care a reusit sa termine pe primul loc sezonul regulat al campionatului este compusa din urmatorii jucatori: Radu Began (capitan), Razvan "Jean" Serban (coordonator), Iuliu Stoian (libero), Nicusor Harabagiu (centru), Dragos Pavel (extrema), Goran Ivkovic (centru), Enache Popescu (coordonator de joc), Florin Voinea (extrema), Mihai Mihaila (libero), Laurentiu Lica (fals), Silviu Oancea (fals), Razvan Parpala (coordonator), Marius Oros (extrema), Viorel Dirivenco (extrema). Cei trei tehnicieni ai formatiei sunt Petrica Stancu (principal), Gheorghe Branza (secund) si Romeo Enescu (director tehnic). VCM Constanta a ajuns in finala Cupei Romaniei dupa ce a invins in penultimul act al intrecerii, o alta echipa valoroasa si anume Petrom Ploiesti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lumea marinarilor Aplauze pe scena Atlanticului. „Mircea”, SUA, botez marinăresc

18 Apr 2024 650

Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)

04 Feb 2024 1211

Jean Bart și legăturile cu Dobrogea ale scriitorului atras de mare

27 Nov 2023 773

Farul Constanța Marcel Abăluță și cel mai important gol al său ca „marinar“. „Au fost două trăiri diametral opuse“ (GALERIE FOTO)

16 Nov 2023 1865

ARSVOM Operațiune de salvare pe mare în apropierea portului Sulina (VIDEO)

06 Sep 2023 970

Vlad Neagu, fost căpitan la Farul Constanța, s-a alăturat Kinder Constanța, în staff-ul tehnic

10 Aug 2023 2388

UPDATE Vergil Chițac propune consilierilor vânzarea unui teren în centrul Constanței. Misteriosul cumpărător, legături cu fiul edilului (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

29 Jun 2023 8076

Tragedie la Baza Militară Mihail Kogălniceanu! Un soldat a decedat. Cum s-a întâmplat?

14 Feb 2023 3431

UPDATE. Nava a ajuns în Portul Constanța Misiune încheiată cu succes în Marea Ionică de nava maritimă hidrografică „Căpitan-comandor Alexandru Cătuneanu” (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Oct 2022 1201

Trei lucrători de la Căpitănia Portului Cernavodă, premiați pentru salvarea unei persoane aflate în pericol de înec (GALERIE FOTO)

14 Oct 2022 5110

Meci demonstrativ la Iași, cu Horia Tecău, Andrei Pavel, Horia Brenciu și Cornel Ilie. „O experiență cu totul nouă. Mi-a plăcut!“ (GALERIE FOTO)

14 Jul 2022 1444

Eroul căpitan Horia Agarici, comemorat la Constanța. Mai multe avioane din dotarea Bazei 86 Aeriană survolează municipiul Constanța

17 Jun 2022 1388

Undă verde de la Mediu pentru reabilitarea Casei „Căpitan T. Stănescu”, din centrul vechi al Constanței

15 Apr 2022 1479

Misiune încheiată cu succes pentru un ofițer din cadrul IJJ Constanța. A participat la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia

03 Apr 2022 1495

Constantin Scarlat (1935-2006)

23 Mar 2022 3369