Copiii, cel mai de preţ dar Terenul de sport cu gazon artificial din satul Cheia, o investiţie ajunsă la final (galerie foto)

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, este un exemplu de ales local care se gândeşte, înainte de orice ar întreprinde, la binele şi la viitorul copiilor. „Pentru că avem deja o frumoasă şi modernă grădiniţă, ne-am dorit de mult să avem şi un teren de sport pe măsură. Încă de anul trecut, am început proiectele pentru a amenaja în satul Cheia un teren de sport modern, cu gazon artificial, unde copiii noştri să se poată juca în siguranţă. Este o dorinţă mai veche a noastră, pentru care am alocat suma de 250.000 de lei“, a declarat primarul Gabriela Iacobici. Cu o mână de fier într-o mănuşă de mătase, şefa autorităţii locale a coordonat toate lucrările, astfel încât, în mai puţin de două săptămâni, a fost turnată fundaţia şi au fost montate toate mochetele de gazon artificial şi celelalte elemente. Acum, lângă terenul de joacă amenajat anterior se întinde terenul de fotbal unde copiii satului - cei mai mici şi cei mai mari - se pot juca în siguranţă. Pe 30 mai, va avea loc inaugurarea oficială a investiţiei, în cadru restrâns. „Vom tăia, pe 30 mai, panglica de la terenul de sport, alături de viceprimarul localităţii, şi vom lua mai multe mingi pentru cei mici. Vom sărbători «în familie», cu câteva prăjiturele şi sucuri. Nimic ieşit din comun, vrem doar să le facem o bucurie copiilor“, a declarat primarul Gabriela Iacobici.

Cât despre cealaltă investiţie de amploare din Grădina, şefa autorităţii publice locale spune că este mulţumită de felul în care decurg lucrările de la centrul social pentru copii. „Se lucrează bine, la foc continuu, nu avem probleme. Avem toată încrederea că ne vom încadra în termenul impus“, a precizat primarul Gabriela Iacobici.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.