Două proiecte ambiţioase devenite realitate Căminul Cultural de la Runcu şi noul teren de sport, la faza de licitaţie publică

Primăria Pantelimon are mai multe proiecte în desfăşurare, pentru realizarea cărora primarul Vasile Neicu a depus eforturi susţinute ani la rând. Administraţia publică locală intenţionează să înceapă lucrările la Căminul Cultural din Runcu, proiect pentru care a obţinut deja autorizaţie de construcţie, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie organizată pe SEAP licitaţia pentru găsirea constructorului. Un alt proiect major aflat pe lista de priorităţi a gospodarului-şef vizează construcţia unui nou teren de sport.

În ceea ce priveşte proiectul de construcţie a unui cămin cultural la Runcu, gospodarul-şef a precizat: „Am pregătit planurile pentru construcţia unui cămin cultural cu o arhitectură mai deosebită în satul Runcu, însă acesta este doar unul dintre proiectele importante ale anului care abia a început. Am publicat deja anunţul pe portalul licitaţiilor publice. Sperăm să nu avem parte de contestaţii iar lucrările să înceapă cât mai curând. Până pe 22 iunie, s-au primit ofertele, iar acum, acestea sunt în analiză“, a declarat primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu.

Aici, oamenii nu au avut niciodată un astfel de spaţiu, cum au avut cei din Pantelimon. „Vrem să facem un sediu mai deosebit, ceva aparte ca arhitectură, precum cel construit în comuna Siliştea. Din păcate, pentru că nu mai beneficiem de sprijin din partea Consiliului Judeţean, trebuie să ne descurcăm singuri“, a explicat primarul Vasile Neicu.

Şi pentru lucrările de la noul teren de sport a fost publicat anunţul de licitaţie pe portalul achiziţiilor publice. „Luni am lansat licitaţia pentru proiectul «Amenajare teren de sport, construire vestiare, comuna Pantelimon, judeţul Constanta». Până pe 22 iulie, aşteptăm ofertele, apoi ne vom apuca de treabă şi aici“, a declarat primarul Vasile Neicu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect de suflet al primarului Vasile Neicu, în 2016 - centru after school la Pantelimonul de Sus

03 Dec 2015 4318

Începe construcţia căminului cultural de la Runcu Apa şi canalizarea, prioritare pentru Primăria Pantelimon

12 Nov 2015 2950

Anul acesta se va turna fundaţia căminului cultural de la Runcu Într-o lună va fi gata noua bază sportivă de la Pantelimon

30 Sep 2015 1915

Proiecte realizabile, la Pantelimon Lucrările pentru reţeaua de apă de la Runcu, în linie dreaptă până la finalul verii

09 Jul 2015 2255

Fotbal pe teren nou, la Pantelimon Sătenii de la Runcu aşteaptă nerăbdători construcţia unui cămin cultural

28 May 2015 2297

Primăria Pantelimon face planuri pentru construirea unui cămin cultural în satul Runcu

26 Mar 2015 3081

Anul proiectelor ambiţioase la Pantelimon Locuitorii din Runcu vor avea, în curând, un cămin cultural ultramodern

29 Jan 2015 1632

Primarul Vasile Neicu - „2014 a fost un an bun“ Cămin cultural cu o arhitectură specială, pentru locuitorii din Runcu

22 Dec 2014 1924