Foişor, fântână arteziană şi un monument al eroilor Lucrările parcului central din Pantelimon, aproape de start

Locuitorii comunei Pantelimon vor avea în curând un spaţiu de recreere frumos amenajat în curtea Căminului Cultural. Gospodarul-şef Vasile Neicu şi-a propus ca în acest an să demareze lucrările investiţiei, şi anume realizarea unui parc european, modern şi foarte spaţios în Pantelimon. „Momentan, suntem ocupaţi cu depunerea adeverinţelor APIA, pe care le primim de la fermieri. Proiecte impresionante nu avem, pentru că nu sunt foarte mulţi bani, însă facem tot ce se poate. Consilierii locali au aprobat proiectul de amenajare a parcului în curtea Căminului Cultural, însă acesta prevedea iniţial şi un teren de tenis, cu care aleşii locali nu au mai fost de acord. Pentru a nu bate pasul pe loc în ceea ce priveşte demararea lucrărilor, am trimis proiectul arhitectului, pentru a găsi cea mai bună soluţie, astfel încât din proiect să fie excluse toate datele referitoare la această parte a investiţiei care nu se va mai realiza. Din luna iunie, sperăm să demarăm efectiv lucrările“, a declarat primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu.

Instituţia culturală a comunei a fost reabilitată în urmă cu trei ani, iar dorinţa primarului Vasile Neicu este de a amenaja acum parcul Căminului Cultural. Şeful autorităţii locale are în plan construirea unei fântâni arteziene şi amenajarea unui foişor unde amatorii jocurilor de societate vor putea să îţi desfăşoare în voie partidele de cărţi, table sau şah, în parcul care va lua naştere la Pantelimon. Grădina publică se va întinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi vor fi montate băncuţe, stâlpi de iluminat, dar şi un monument din granit înalt de cinci metri dedicat tuturor eroilor căzuţi în timpul celor două războaie mondiale.
„Îmi doresc mult ca această investiţie să se realizeze, iar toţi localnicii să se bucure de un spaţiu generos şi frumos amenajat, în care să se poată plimba, relaxa şi desfăşura diferite activităţi recreative“, a spus primarul localităţii Pantelimon, Vasile Neicu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

09 Apr 2024 551

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)

08 Apr 2024 401

Licitație organizată de CNI ce vizează reabilitarea clădirii Centrului Multifuncțional din Pantelimon, județul Constanța (DOCUMENT)

19 Mar 2024 542

Cumpărări directe Constanța Aliana-Team Consulting SRL va întocmi documentația pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare, în comuna Pantelimon (DOCUMENT)

12 Mar 2024 657

Camera de Conturi Constanța Audit efectuat asupra situațiilor financiare raportate de comuna Pantelimon pentru anul 2022. Concluzii (DOCUMENT)

09 Mar 2024 629

Firme Constanța O nouă firmă deschisă în comuna Pantelimon. Iată cu ce se ocupă

15 Feb 2024 783

Afaceri Constanța Primăria Pantelimon, acord cu Top Geocad SRL pentru furnizarea de servicii de cadastru (DOCUMENT)

12 Feb 2024 795

IPJ Constanța a câștigat procesul deschis de Comuna Pantelimon! La mijloc erau circa 38.000 de euro

08 Jan 2024 800

Tâlhărie în Ilfov. Bătrân agresat și jefuit de un bărbat de 26 de ani. Ce i-a furat

04 Dec 2023 953

Județul Constanța Lucrările de la Centrul After School din comuna Pantelimon se apropie de final

15 Nov 2023 824

Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța, extind lucrările de întreținere a străzii Fierăriei

20 Oct 2023 860

Firme Constanța Ana și Danyel Building SRL se mută în Năvodari

01 Oct 2023 801

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța închiriază două terenuri intravilane

25 Sep 2023 813

Accident rutier în județul Ilfov! Două persoane au ajuns la spital

16 Sep 2023 920

Știri din județul Constanța A demarat tăierea plopilor uscați de pe marginea DJ 225, pentru siguranța traficului auto

18 Aug 2023 1032