Investiţii durabile la Crucea. Iată cum arată acum noul sediu al Primăriei! (galerie foto)


 
După un an în care atât primarul, dascăl de formaţie, cât şi angajaţii administraţiei publice locale s-au întors la şcoală, peste câteva săptămâni, aceştia se vor muta înapoi în sediul Primăriei. Vreme de un an, cât au durat lucrările de reconstrucţie a sediului Primăriei, aceştia au avut birourile în sala de sport a şcolii din comună. Acum, după o investiţie de aproximativ 200.000 de euro, noua clădire este aproape gata.
 
Aşa cum prevedea proiectul, întreaga clădire a fost recompartimentată şi modernizată, au fost schimbate instalaţiile electrice şi termice, iar grupurile sanitare, renovate complet, şi-au găsit un alt loc în clădire. Acum, fiecare departament va avea propriul birou, iar şedinţele de consiliu se vor ţine într-o sală special amenajată. 
 
„Sediul a fost izolat termic, acoperişul a fost anvelopat, unele biroului, inclusiv cel al primarului, au fost extinse. Mai mult decât atât, pentru ca angajaţii din Primărie să vină în sprijinul cetăţenilor, au fost organizate mai multe birouri funcţionale. Pentru că problemele lor sunt de fapt miza muncii din Primărie“, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Frigioi.


 
„Şi pentru că ne-a fost acceptat acest proiect, cu forţe proprii, prin finanţare de la bugetul local, am decis să extindem sediul Primăriei prin construirea unei noi săli de şedinţe“, a mai spus primarul comunei Crucea.
 
Până la finalul lunii, vor fi gata şi ultimele finisaje la noua clădire a sediului Primăriei. La sala de şedinţe mai este însă de lucru, aceasta fiind o construcţie ridicată ulterior. Astfel, până acum, în sediul unde va funcţiona Primăria s-au montat parchetul, uşile, geamurile, s-a văruit, s-au dispus toate accesoriile de la băi, putând fi date deja în folosinţă. „Mai sunt de făcut mici retuşuri, dar cam 96% din toată treaba este finalizată. Sperăm ca luna viitoare să ne putem muta“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi.
 
Mai mult, primarul intenţionează să amenajeze parcul din curtea şcolii, dar şi un spaţiu liber aflat în zona centrului de informare turistică din apropiere.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 285

Licitații Constanța Primăria Crucea, contract pentru înființarea rețelei de apă uzată în Stupina

16 Apr 2024 513

Cumpărări directe Constanța AX Perpetuum Impex a bătut palma cu Primăria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)

13 Apr 2024 521

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, pe rolul Curții de Apel Constanța

04 Apr 2024 503

Licitații Constanța Primăria Comunei Crucea, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

23 Mar 2024 473

Proiect finanțat prin PNRR Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

22 Mar 2024 630

Licitații Constanța Primăria Crucea reabilitează Căminul Cultural din localitatea Șiriu (DOCUMENT)

19 Mar 2024 572

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 668

Ce nereguli au găsit auditorii de la Curtea de Conturi la Primăria Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 758

Achiziții Constanța Primăria Crucea solicită ofertă de preț pentru construirea unui teren de sport cu balon la Băltăgești (DOCUMENT)

04 Mar 2024 522

ACoR Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna a primit două distincții pentru activitatea comunei (FOTO)

12 Feb 2024 1171

A fost solicitat acord de mediu Primăria Crucea, județul Constanța tot mai aproape de realizarea noului cartier pentru tineri din satul Gălbiori

06 Feb 2024 1027

Cumpărare directă Constanța Proiect Group va gestiona sistemul de iluminat public în Crucea (DOCUMENT)

31 Jan 2024 562

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, la Curtea de Apel. Cine a câștigat în primă instanță

27 Jan 2024 827

Licitații Constanța Reabilitare energetică la Liceul Tehnologic Crucea. Ce firme au câștigat contractul (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1066