Spectacol special pentru tinerii comunei Crucea, darul Primăriei şi al Consiliului Local pentru Ziua Tineretului



În urmă cu două luni, administraţia publică locală de la Crucea a demarat proiectul prin care întreaga comună va beneficia de canalizare. Astfel, constructorii instalează, în această perioadă, conducte pe o distanţă de cinci kilometri, lucrările trebuind să fie gata până la finalul lunii mai.
 
Şi la Crişan a fost finalizat forajul pentru noul puţ de apă ce va alimenta localitatea, iar analizele efectuate arată că aceasta este în parametri optimi pentru consum. În scurt timp, va începe montarea conductei şi a rezervorului pentru apă, rezervor cu o capacitate de 500 de metri cubi. La Gălbiori, lucrările pentru alimentarea cu apă se fac mai lent decât la Crişan, a explicat reprezentantul Primăriei Crucea.
 

„Lucrăm intens şi susţinut şi la proiectele privind alimentările cu apă la Crişan, Şiriu şi Stupina“, a spus primarul Gheorghe Frigioi despre lucrările urgente pe care Primăria şi Consiliul Local le derulează.

 


Şi pentru că sărbătorile pascale nu au trecut neobservate, primarul oferind peste 1.000 de daruri familiilor nevoiaşe, nici Ziua Tineretului nu a fost omisă. Astfel, pe 2 mai a avut loc o acţiune destinată tinerilor. De altfel, aproape săptămânal au loc seri de cinema sau serate dansante, însă pe 2 mai a fost ceva special.
 

„Am avut un mic spectacol la Căminul cultural din Crucea. Am contat pe sprijinul grupurilor locale, precum Trandafirul Dobrogean, care au pregătit un spectacol frumos pentru toţi cei prezenţi. Ca de fiecare dată, ne-am îngrijit şi să le asigurăm celor prezenţi transportul la şi de la Căminul cultural din Crucea către satele lor de reşedinţă“, a adăugat reprezentantul Primăriei Crucea.

 
Nu mai puţin important, tot în această perioadă se lucrează intens la finalizarea lucrărilor la Drumul Comunal DC 70, care face legătura cu Drumul Naţional DN 2A, ce traversează localitatea.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Crucea, contract pentru înființarea rețelei de apă uzată în Stupina

16 Apr 2024 475

Cumpărări directe Constanța AX Perpetuum Impex a bătut palma cu Primăria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)

13 Apr 2024 498

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, pe rolul Curții de Apel Constanța

04 Apr 2024 459

Licitații Constanța Primăria Comunei Crucea, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

23 Mar 2024 452

Proiect finanțat prin PNRR Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

22 Mar 2024 606

Licitații Constanța Primăria Crucea reabilitează Căminul Cultural din localitatea Șiriu (DOCUMENT)

19 Mar 2024 550

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 655

Ce nereguli au găsit auditorii de la Curtea de Conturi la Primăria Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 727

Achiziții Constanța Primăria Crucea solicită ofertă de preț pentru construirea unui teren de sport cu balon la Băltăgești (DOCUMENT)

04 Mar 2024 514

ACoR Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna a primit două distincții pentru activitatea comunei (FOTO)

12 Feb 2024 1138

A fost solicitat acord de mediu Primăria Crucea, județul Constanța tot mai aproape de realizarea noului cartier pentru tineri din satul Gălbiori

06 Feb 2024 1018

Cumpărare directă Constanța Proiect Group va gestiona sistemul de iluminat public în Crucea (DOCUMENT)

31 Jan 2024 554

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, la Curtea de Apel. Cine a câștigat în primă instanță

27 Jan 2024 811

Licitații Constanța Reabilitare energetică la Liceul Tehnologic Crucea. Ce firme au câștigat contractul (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1060

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 1,24 de milioane de euro pentru asfaltări în Siriu, comuna Crucea (DOCUMENT)

20 Nov 2023 1065