Tendinte in HoReCa - intoarcerea la simplitate ca simbol al calitatii Interactiunea cu operatorii, secretul succesului DAAS

foto_daniel_mocanu_11.jpgInterviu acordat de Daniel Mocanu, directorul general al DAAS România.

DAAS este pe piaţa echipamentelor pentru HoReCa din 1993. Povestiţi-ne despre evoluţia companiei din 1993 până în 2010.

DAAS România a fost înfiinţată în anul 1993, iar în primii ani a activat exclusiv în domeniul comercializării maşinilor de îngheţată şi al dozatoarelor de băuturi răcoritoare. În anul 1995, s-a înfiinţat divizia de import de echipamente destinate industriei frigului şi bucătăriilor profesionale, iar în 1997 compania a lansat şi divizia de mobilier. În 2003, DAAS a trecut la importul direct de echipamente destinate HoReCa şi a obţinut exclusivitatea în România a două prestigioase mărci italiene - Mareno şi OEM.

Cum s-a schimbat piaţa în toţi aceşti ani?

Pieţele unde DAAS România activează au cunoscut o dezvoltare accelerată, ceea ce a permis şi creşterea sănătoasă a companiei noastre. În ultimii doi ani, climatul economic instabil a determinat fluctuaţii şi în sectoarele noastre de interes, chiar dacă nu în mod direct, ci prin ricoşeu din declinul altor domenii: investiţiile, construcţiile, serviciile, aflate printre cele mai afectate de criza economică.

Cât de importantă este aparatura profesională de bună calitate, cum este cea pe care DAAS o oferă clienţilor săi, pentru o ofertă de servicii superioară?

Privim cu încredere capacitatea pieţei româneşti de a acumula rapid, chiar de a arde anumite etape, pentru a atinge standardele actuale ale serviciilor manifestate la nivel internaţional în domeniul HoReCa. De exemplu, o tendinţă de ultimă oră este aceea a întoarcerii la simplitate ca simbol al calităţii. Aceasta se manifestă de la alegerea meniurilor - axate fundamental pe gustul autentic şi pe prospeţime - şi până la servicii - aranjarea mesei, accesoriile, uniformele personalului, cromatica generală. DAAS România oferă exact echipamentele de gătit, accesoriile profesionale sau liniile de spălătorie care pot susţine astfel de cerinţe.

DAAS a participat la Food & Bar Show, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Cum a fost interacţiunea cu operatorii din industria HoReCa şi furnizorii de produse şi servicii destinate acestui sector?

DAAS România este o companie care consideră interacţiunea directă cu operatorii din industrie unul dintre elementele fundamentale ale succesului său. Noi credem în dezvoltarea unor relaţii deschise şi una din ideile care stau la baza filozofiei noastre în afaceri este angajarea pieţei în mod direct, astfel încât să înlăturăm barierele de comunicare şi să ajungem rapid la soluţiile optime pentru ambele părţi.

De ce l-aţi ales pe maestrul în artă culinară Horia Vîrlan să testeze echipamentele HoReCa oferite de DAAS?

Maestrul Horia Vîrlan ne-a făcut onoarea de a accepta să gireze prin calităţile şi reputaţia sa incontestabilă oferta noastră de produse şi servicii şi, în acelaşi timp, transmite pieţei într-un mod accesibil, prietenos şi profesionist caracteristicile esenţiale şi beneficiile acestor echipamente.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gabriel bratu

23 Sep, 2010 10:57

Echipamente si dotari horeca, retail. tel.0731347077. www.fortexcom.ro.

Articole asemanatoare

Atleta Roxana Constantin, de la CSS1 Constanţa, vicecampioană naţională la junioare 3 (galerie foto)

21 Mar 2019 2719

Copii de la CSS1 Constanţa şi Axiopolis Cernavodă, pe podium la Cupa ProAtletic

13 Dec 2017 2862

Orașul Năvodari cumpără echipamente pentru Piața Agroalimentară de pește de la Daas Impex SRL (document)

15 Mar 2016 3753