Litoral TV 700 de mii de lei investiție pentru Școala generală Mircea cel Bătrân din Tulcea

Școala generală Mircea cel Bătrân din localitatea tulceană Babadag a fost renovată. Unitatea de învățământ a beneficiat de o investiție de aproape 700 de mii de lei. Școala care rămăsese fără acoperiș după o furtună puternică, a devenit în urma lucrărilor de reabilitare o clădire conform standardelor europene.

Elevii școlii generale Mircea cel Bătrân merg cu mai mult drag la școala de când orele se țin într-o clădirea modernă și dotată, asta datorită sprijinului președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și cu ajutorul Primăriei Babadag.

„Sunteți cea mai bună școală din localitatea Babadag, iar realizările dumneavoastră sunt notabile”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea,  Horia Teodorescu.
Horia Teodorescu i-a îndemnat pe elevi să fie conștiincioși şi să se „ţină de carte“.
„Să ştiţi să sintagma „Ai carte, ai parte“ este perfect valabilă. Vă doresc să învăţaţi, să ascultaţi de cadrele didactice care nu vă vor decât binele şi, de asemenea, vă urez ca, pe viitor, să îmi luaţi locul la Consiliul Judeţean sau să ajungeţi în funcţii cât mai înalte cu putinţă”, a mai adăugat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.
Locuitor al oraşului Babadag, preşedintele Horia Teodorescu a mai adăugat că va sprijini iniţiativele din orașul natal, astfel încât acesta să fie atractiv pentru copiii de astăzi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Primăria Babadag cumpără alimente pentru a le distribui elevilor de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” (DOCUMENT)

21 Nov 2023 962