Litoral TV

Litoral Tv Anchetă în desfășurare la fostul restaurant Beirut

La aproape două luni de la izbucnirea incendiului ce a avut loc la restaurantul Beirut şi care a curmat vieţile a trei tinere dansatoare, ancheta este încă în desfăşurare. Până în prezent oamenii legii nu au făcut public motivul izbucnirii incendiului. Era trecut de ora 22, când, pe 5 aprilie 2014 , un apel la 112 anunţa că restaurantul constănţean Beirut a fost cuprins de flăcări , însă nimeni nu îşi imagina că focul se vor răspândi cu repeziciune şi va curma vieţi. În câteva minute, întreg bulevardul Tomis se transforma într-o scenă de coşmar . În întunericul nopţii se vedeau doar flăcări şi norii negrii de fum gros făcea ca aerul să fie greu de respirat, iar în faţa localului se auzeau numai ţipete de disperare. La faţa locului au ajuns rapid pompierii însă flăcările puternice au cuprins totodată un cazino şi un pub în care avea loc un concert rock. Toate persoanele aflate în localurile vecine au reuşit în acea seară să se salveze din ghearele morţii, însă nu acelaşi noroc l-au avut şi cei din restaurant. Trei tinere, dintre care două dansatoare şi o solistă, care reprezentau mândria localului, au rămas blocate în incinta clădirii şi au decedat, iar o altă persoană a suferit arsuri grave. Trei familii îndurerate aşteaptă răspunsuri la întrebări, dar acestea întârzie să apară.Dezastrul a scos la iveală o serie întreagă de nereguli pe care oamenii legii încă le cercetează. Până în prezent nu a fost comunicată public nici cauza incendiului.“Ancheta este în curs de desfăşurare şi este condusă de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să primiţi un răspuns conform prevederilor legale”, ne-a declarat Daian Hagi, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.Nicoleta Vasiliţeanu, Mihaela Tucă şi Nicoleta Cengher au rămas în amintirea tuturor ca adevărate artiste care îşi practicau meseriile cu mare dragoste. La locul tragediei, a fost aranjat un altar în amintirea tinerelor, iar constănţenii aprind periodic lumânări şi depun flori în semn respect pentru cele trei fete.Este ceva care te înfiorează. Nimeni nu se gândea la treaba asta. Îmi pare rău că au fost fete tinere, frumoase, ne-a spus un cetăţean, care tocmai aprinsese o candelă la altarul din faţa locului tragediei.În prezent restaurantul Beirut, cazinoul şi pub-ul nu sunt funcţionale, au rămas doar în amintirile clienţilor.

Sursa text: gazeta de navodari

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Slujbă de pomenire în faţa fostului restaurant Beirut. Au trecut cinci ani de la moartea celor trei fete în incendiu

05 Apr 2019 1060

Experţii au revenit la locul tragediei Ce se întâmplă acum la restaurantul Beirut din Constanţa (galerie foto+video)

19 Nov 2018 1646

Dosarul restaurantului Beirut din Constanţa a primit al 17-lea termen

03 Nov 2018 929

Cum arată acum restaurantul Beirut din Constanţa! Schimbare majoră a locului în care au murit trei tinere! (galerie foto+video)

27 Oct 2018 1847

Imagini incredibile. Cum arată restaurantul Beirut din Constanța, mistuit de un devastator incendiu în urmă cu patru ani. Trei tinere au ars de vii (fotoreportaj+video)

05 Apr 2018 5016

Un afacerist din Constanţa, menţinut sub control judiciar

14 Jul 2017 2157

Trei ani de la distrugerea restaurantului Beirut Decizie importantă luată de judecătoarea Mara Isabella Iacob (galerie foto)

05 Apr 2017 2273

Surse Dosarul „Micul Regat“ va fi judecat de Mara Isabella Iacob. Magistratul judecă şi dosarul Beirut

14 Nov 2016 1912

„Băi, murim aici!“ Se cere audierea unui martor foarte important în dosarul Beirut. Ce a spus în timpul urmăririi penale

26 May 2016 2357

Trei inculpaţi, audiaţi în dosarul restaurantului Beirut (galerie foto)

29 Apr 2016 1673

George Karam, patronul fostului restaurant Beirut, rămâne sub control judiciar

16 Mar 2016 1814

Veste tristă pentru George Karam, patronul fostului restaurant Beirut din Constanţa

15 Mar 2016 2530

Dosarul Beirut a fost amânat pentru data de 17 martie. Pe fir au intrat si procurorii militari

25 Feb 2016 1585

Un nou termen în dosarul Beirut, la Judecătoria Constanţa

25 Feb 2016 1484

Verdict crucial al Tribunalului Constanţa în dosarul restaurantului Beirut

15 Dec 2015 1690