Litoral TV Aurel Babuțan - Săgeata Năvodari a coborât în clasament, dar nu se va desființa

După ultimul eșec suferit de Săgeata Năvodari, 0-1 acasă cu Dinamo București, au început să apară diferite scenarii în privința viitorului echipei dobrogene. Nemulțumirea celor care răspund financiar de destinul clubului sunt firești, la fel și problemele cu care se confruntă gruparea din nordul litoralului, dar de aici și până la desființare este o cale lungă. Contactat de noi, managerul general al clubului Aurelian Babuțan, cel care și-a depus demisia de onoare care i-a fost refuzată, a demontat toată această zvonistică alarmantă.
“Sunt probleme și la Săgeata Năvodari dar nu mai mari decât la alte cluburi, din păcate trăim în România și trebuie să ne aliniem. Foarte multe cluburi sportive au datorii către jucători. ” a declarat Aurelian Babuțan, managerul general al echipei Săgeata Năvodari.
Echipa pregătește în acest timp jocul de luni de la Cluj, cu CFR din runda a 17-a, cu speranța că va reuși să pună capăt unei perioade negre. Primul antrenament al săptămânii a avut loc, marți pe stadionul Flacăra, de la ora 14.30.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litoral Tv Achiziții pentru un nou sezon competițional

29 Jul 2014 1761

Litoral Tv Aurel Babuțan - "Nimeni nu a fost amendat la Săgeata Năvodari!"

29 Jul 2014 1820