Litoral TV Bilanț „estival” la Techirghiol

Trei luni de succes. Așa descrie edilul orașului Techirghiol sezonul estival 2014. Este mulțumit de toate serviciile prestate de agențiile de turism pentru cei care au ales ca destinație de vacanță, Techirghiol. În cadrul emisiunii Radiografia Zilei, moderată de Mihaela Ciorbaru, edilul a vorbit și despre proiectele deja începute, dar și despre planurile de viitor.

Primarul Adrian Stan, a făcut un scurt bilanț al celor trei luni de vară. Edilul a spus că sezonul a fost mai slab ca în anii trecuți, iar principalul motiv a fost vremea capricioasă. Însă, lucrurile nu au stat rău și asta pentru că orașul oferă beneficii și în extrasezon.

„Avem o paletă de oferte mai mare decât în anii trecuți, iar anul următor, această paletă va fi și mai mare. În sensul că, anul acesta am deschis o piscină, unde în weekend am avut și 300 de oameni care au plătit pentru a intra aici”, a afirmat, la emisiunea Radiografia Zilei de la postul Litoral TV, Adrian Stan, primarul orașului Techirghiol.

În urmă cu un an, primarul orașului spunea că în sezonul estival 2014, își dorește ca agenții economici implicați în turism, în ceea ce privește baza hotelieră, cât și celelalte servicii turistice, să fie mult mai atenți la calitate și să ofere mai mult.

„Au apărut, de exemplu, un restaurant cu o bucătărie foarte bună, noul sanatoriu al avocaților, iar oamenii care au venit aici sunt de un nivel, nu doar pensionari și oameni cu nevoi”, a mai spus primarul Adrian Stan.

În cadrul emisiunii Radiografia Zilei, primarul a vorbit și despre proiectul privind grădina botanică. Acesta ar fi trebuit finalizat în ianuarie 2014.

„Avem licitația acum la sfârșitul lunii august, vorbesc despre licitația cu constructorul. Proiectul a început, dar constructorul  nu-l avem încă câștigător și sper ca până la jumătatea lunii septembrie să avem un constructor”, a declarat edilul orașului Techirghiol.

Lucrările privind amenajarea falezei și amenajarea plajei între Eforie și Techirghiol sunt aproape finalizate. Problema gropii de gunoi a fost și ea rezolvată. Deșeurile sunt acum duse la Costinești. Stan își dorește ca până la sfârșitul lunii septembrie, anul viitor, în locul acesteia să fie un simplu teren cu gazon. Parcurile din oraș vor fi reabilitate și modernizate în maximum două luni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.