Litoral TV Cine îi ține locul lui Nicușor?

Locuitorii județului Constanța știu că Nicușor Constantinescu nu mai ocupă scaunul de președinte al Consiliului Județean, dar nu au nici cea mai vagă idee cine i-a preluat atribuțiile. Cu atât mai puțin știu care ar fi persoana ideală pentru a-i ocupa postul.
“Nu știu cine sunt vicepreședinții Consiliului Județean. Știu cine era președintele: Nicușor Constantinescu, dar pe ceilalți doi nu îi cunosc”, ne-a spus o pensionară din Năvodari
„Nu îi cunosc pe vicepreședintții Consiliului Județean Constanța și nu știu cine îi poate lua locul lui Nicușor Constantinescu”, ne-a transmis un bărbat aflat la vârsta senectuții.
„Nu știu cine sunt vicepreședinții la județ”, ne-a spus un alt bărbat.
„Nu știam că Nicușor Constantinescu a fost demis din funcție”, ne-a zis o doamnă.
„Am auzit că a fost demis președintele Nicușor Constantinescu, dar nu știu cum îi cheamă pe vicepreședinți și nu știu care este mai bun ca să îi ia locul”, a precizat un tânăr.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din funcţie după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis menţinerea deciziei de arestare preventivă în cazul său. Acesta este primul caz în istoria judeţului Constanţa în care un preşedinte ales al Consiliului Judeţean este suspendat din funcţie de către reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.