Litoral TV Drumul spre casă s-a încheiat la spital pentru pasagerii unui microbuz de transport persoane!

Pe drumul ce leagă localitățile constănțene Siminoc de Valea Dacilor, microbuzul a intrat frontal în remorca nesemnalizată a unui TIR. În urma impactului trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD, iar polițiștii de la Rutieră spun că mastodontul nu avea ce căuta pe drumul care interzice accesul autoturismelor de mare tonaj.
Accidentul s-a produs puțin înainte de miezul nopții, pe un drum acoperit de zăpadă și în condiții de ceață. Șoferul de pe microbuz spune că nu avea cum să vadă remorca de TIR, pentru că aceasta nu era semnalizată.

“Cel cu TIR-ul are interzis, că aici sunt maxim 5 tone și plus de asta nici remorca nesemnalizată pe partea carosabilă [...] nici măcar n-a pus un triunghi la 30 de metri cum se pune normal. A fost ceață, am văzut-o târziu, pe jos se alunecă și nu am mai avut ce să fac. Am frânat, dar degeaba. Am apucat să iau dreapta, dar ea oricum s-a dus unde a vrut. Măcar dacă o vedeam mai devreme trăgeam de volan și se ducea microbuzul în zăpadă”, a declarat șoferul microbuzului.
Conducătorul mastodontului le-a declarat polițiștilor că trebuia să ajungă în Capitală cu un transport, însă s-a rătăcit pe drum și intenționa să întoarcă TIR-ul atunci când s-a produs accidentul de circulație. În urma impactului, trei dintre pasageri au fost răniți și a fost nevoie de intervenția echipajelor SMURD pentru a-i transporta, de urgență, la spital. Un alt pasager, martor la scenele de coșmar, povestește cum s-a întâmplat totul.

“TIR-ul nesemnalizat și noi am intrat în el, nu cu viteză mare. Trei persoane s-au rănit ușor, două fete și un bărbat. Și-au spart nasul și au fost luați la spital de SMURD și după bărbat au venit după el prietenii și l-au dus la spital la Medgidia”, a spus unul dintre pasagerii microbuzului.
Polițiștii de la Rutieră au făcut cercetarea la fața locului și spun că TIR-ul nu avea ce căuta pe un astfel de drum, accesul autoturismelor de mare tonaj fiind interzis. Pe lângă sancțiunea pe care o va primi, șoferul este cercetat acum și pentru vătămarea corporală a celor trei victime rezultate din accident.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 452

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 525

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 391

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 925

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 215

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 476

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 525

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 981

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 560

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1217

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 462

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 391

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 366

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 236

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 229