Litoral TV Gata cu distracțiile periculoase la volan!

O acțiune de amploare a polițiștilor de la Rutieră în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța a curățat străzile orașului de șoferi inconștienți. Seara trecută, niciun conducător auto nu a scăpat de testul Drager, fie pentru determinarea alcoolemiei sau chiar pentru determinarea substanțelor stupefiante. Zeci de șoferi au rămas fără permis, după ce s-au urcat la volan în prag de comă alcoolică, însă teribilismul unora nu s-a oprit aici! Unii dintre ei au făcut gesturi obscene, iar alții au sărit la bătaie și i-au amenințat pe jurnaliști, chiar de față cu polițiștii!
A fost plin de poliție, noaptea trecută, la Constanța. Filtrele rutiere s-au organizat în zonele cele mai intens circulate din oraș, dar și pe drumurile județene.
„Au ca obiectiv identificarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante. La acțiune participă lucrători lucrători de Poliție Rutieră și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog. Vor fi folosite atât aparatul Drager pentru testarea alcoolemiei, câr și aparatul Drager pentru testarea substanțelor stupefiante”, a declarat Inspector Principal Marius Ghiță, SPR Constanța.
Recent, autoritățile constănțene au achiziționat un aparat de ultimă generație care depistează substanțele stupefiante din saliva umană, iar polițiștii de la Rutieră în colaborare cu lucrătorii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa l-au testat pe șoferi. Unul dintre tineri a trecut testul pentru determinarea stupefiantelor, însă l-a picat pe cel de alcoolemie. Cu o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Până la primele ore ale dimineții, polițiștii au ridicat zeci de permise auto, iar cea mai mare valoare înregistrată pe etilotest a fost de aproape 1 la mie. Centrul Constanței a fost zona cu cele mai multe probleme. De la șoferi fără permis de conducere și șoferițe băute, până la scandaluri în plină stradă, polițiștii au avut parte de o noapte plină de evenimente.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comuna Mihai Viteazu a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare și modernizare străzi”

22 Sep 2023 157

Proiect de lege pentru majorarea amenzilor aplicate celor care comercializează alcool minorilor

22 Sep 2023 223

Primăria Constanța Opririle și staționările neregulamentare sancționate de polițistii locali

22 Sep 2023 221

Constanța Zeci de amenzi aplicate societăților ce comercializează carburanți într-o singură zi. Ce nereguli au fost constatate

22 Sep 2023 229

Fiul fostului ministru de Externe Ramona Mănescu, agresat la Constanța. Condamnare definitivă!

22 Sep 2023 271

Superliga 2023/2024 După cinci meciuri la rând fără victorie, FC Voluntari caută din nou succesul, contra Poli Iași

22 Sep 2023 319

Primăria Constanța Lucrările continuă la Spitalul Modular conform proiectului (FOTO)

22 Sep 2023 302

Programul Teatrului „Căluţul de Mare” în perioada următoare

22 Sep 2023 237

Licitații Constanța Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnorex Internațional pentru amenajarea spațiilor interioare la navele de tip corvetă (DOCUMENT)

22 Sep 2023 300

#ConstanțaEsteBine 22 septembrie 2023. Echinocțiul de toamnă

22 Sep 2023 288

Programul H3RO Mamaia 2023, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei

22 Sep 2023 317

UPDATE. LIVE VIDEO-TEXT USR Constanța - „Vom cere ministrului Sănătății să prezinte raportul care a pus spitalul de la Constanța pe lista neagră”!

22 Sep 2023 458

Misiunile de weekend ale jandarmilor din Constanța

22 Sep 2023 253

Mesajul MAI cu privire la urmărirea cu focuri de armă de ieri din zona Gării din municipiul Constanța

22 Sep 2023 503

Imobiliare Constanța New Love Construct supraetajează blocul de pe bd. Aurel Vlaicu

22 Sep 2023 390