Litoral Tv Începe împodobirea oraşului

Locuitorii din Năvodari se pregătesc de sărbători. În parcul central va fi amenajat un orăşel al copiilor. În curând vor fi împodobite si aleile cu luminițe. Autoritățile locale spun că vor fi folosite aceleaşi decorațiuni ca anul trecut pentru că priorităţile financiare ale oraşului sunt reprezentate de terminarea proiectelor importante. 

Năvodari se pregăteşte pentru sărbătorile de Crăciun şi întâmpinarea noului an. Oraşul va fi împodobit cu ornamente şi luminiţe. 

“Și în acest an, până la Sfântul Nicolae, vom orna orașul cu luminițe. Anul acesta, cel puțin la finalul acestui an, nu ne găsește într-o postură cu foarte mulți bani ca să achiziționăm alte luminițe. Vom monta instalațiile de anul trecut. Vom amenaja, cu prioritate, parcul central, unde vreau să facem un parc al copiilor”, ne-a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Priorităţile autorităţilor locale sunt în primul rând terminarea proiectelor începute, precum centrul de afaceri, piaţa de peşte dar şi lărgirea drumului Mamaia-Năvodari.

“Trebuie să îmi grupez bugetul astfel încât proiectele să nu sufere. Pentru că acum este momentul în care trebuie să dezvoltăm acest oraș, cu aceste proiecte. Pentru instalațiile electrice de sărbători, vom avea, pentru că vom orna orașul, așa cum își dorește toată lumea. Dar acum, vom pune doar instalațiile care au fost și anul trecut”, ne-a spus edilul Florin Chelaru.

Începutul lunii decembrie va aduce totuşi o imagine de sărbători pentru oraşul Năvodari, cel mai probabil similară cu cea de anul trecut.
 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.