Litoral Tv O bătrână şi-a găsit sfârşitul, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia împreună cu fiul său

Locatarii unui bloc aflat pe strada Crizantemelor au rămas înmărmuriţi în clipa în care şi-au văzut vecina în vârstă de 74 de ani fără suflare. Femeia locuia în casă cu fiul său de 51 de ani. Ipoteza şocantă oferită de vecini este că femeia a fost aruncată de la etaj chiar de propriul fiu, mai ales că certurile şi bătăile aplicate bătrânei deveniseră o rutină.
 
Fiul femeii decedate s-a declarat nevinovat în faţa oamenilor legii şi susţine că aceasta ar fi mers singura la fereastra de pe care s-a aruncat.
 
“ Am avut o ceartă, am venit și ea a vrut să plece din casă. I-am spus - Mamă unde pleci, stai acasă. Apoi s-a dus în balcon, cred că a vrut să se arunce.“ a spus fiul victimei, Dumitru Dragomir.
 
Fata bătrânei decedate sosită într-un suflet la faţa locului abia şi-a putut stăpâni lacrimile. Ea a aprins câteva lumânări lângă mama sa care zăcea fără suflare.
Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. De asemenea, procurorul cazului a precizat că se vor face cercetări şi în legătură cu declaraţiile vecinilor. Poliţiştii Secţiei 1 nu sunt străini de certurile dintre cei doi, aceştia fiind solicitaţi să intervină de câteva ori.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Termoficare Constanța, anunț despre eliminarea avariei din strada Nicolae Iorga

19 Mar 2024 620

UPDATE Spitalul Militar Constanța și sediul IPJ Constanța, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Ce puncte termice mai sunt afectate

14 Mar 2024 613

Știri Constanța azi Incident grav în Constanța. UPDATE. Un copil a căzut de la înălțime pe strada Crizantemelor! (FOTO+VIDEO)

18 Aug 2023 11245

Județul Constanța Accident rutier în Lumina. Un șofer a ajuns la spital

27 Mar 2022 1887

Sigma Premium, firmă cu acţionariat cipriot, investeşte în Constanţa. Detalii (document)

17 Apr 2019 1841

O femeie de 85 de ani, rănită la Constanţa

13 Apr 2016 1610

Doi şoferi răniţi, în urma unor accidente, în judeţul Constanţa

04 Nov 2015 1496