Litoral TV O delegație de medici chinezi a vizitat unităţile sanitare din Tulcea

O delegație de șase persoane din Suzhou, provincie din China înfrățită cu județul Tulcea, au revenit în oraș. Aceștia au vizitat Centrul Medical din municipiu, unde sunt puse în practică tehnicile medicinei tradiţionale chineze. După întâlnirea cu specialiştii, dar şi cu pacienţii unităţii sanitare, delegaţii chinezi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Aici, cei șase medici au stat de vorba cu managerul Spitalului, Daniel Negoescu. Printre altele, chinezii s-au arătat interesați de modul în care sunt gestionate urgențele medicale și cum colaborează unitatea medicală cu Serviciul de Ambulanță pentru a interveni la timp în cazul unor accidente sau solicitări la domiciliu.
„Noi, prin relaţia dintre Tulcea şi Suzhou, am intuit colaborarea dintre cele două state şi, în acest sens, vreau să vă amintesc că în urmă cu puţin timp România a primit vizita premierului Chinei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.
La finalul vizitei, președintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, și-a exprimat dorința de a colabora în continuare cu autoritățile din Suzhou.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.