Litoral TV

Litoral TV Partidul Mișcarea Populară are sediu şi la Năvodari

Membrii partidului Mișcarea Populară, filiala Năvodari au marcat sâmbătă un eveniment important: inaugurea sediului. Cel care a luat cuvântul primul a fost vicepreședintele formatiunii politice din județul Constanța, Daniel Turcu care i-a avertizat pe cei prezenți că rezultatele bune se pot cunoaște doar prin muncă.
„Am vrut să am satisfacția să vă anunț oficial că de astăzi, Năvodari are partid de dreapta. Nu suntem un nou partid, suntem un altfel de partid, deoarece conducerea partidului este compusă din oameni normali, oameni au rezultate obținute prin muncă. Așa se întâmplă și în partid – totul de obține prin muncă”, a declarat Daniel Turcu, vicepreședinte PMP Constanța.
De la eveniment nu a lipsit președintele partidului la nivel județean, Claudiu Iorga Palaz care a apreciat numărul mare de tineri pe care îi are filiala. Din cei 250 de membri ai filialei Năvodari, peste 50 la sută sunt tineri.
„Promisiunea noastră este să ascultăm întâi oamenii, să vedem ce au ei nevoie, ca să știm cu ce să îi ajutăm. Noi nu plecăm la drum cu promisiuni, ci cu fapte”, a declarat Costel Dumitrașcu, președinte PMP Năvodari Tineret.
„Sunt cel care am oprit execuția și construirea depozitului de deșeuri chimice din Năvodari, cu toate că presiunile și interesele au fost de a se construi acest depozit. Am făcut tot ce mi-a stat în putință, iar astăzi dacă nu aveți, cu toate că exista autorizație de construcție, depozit de deșeuri chimice în Năvodari, cu toată modestia, mi se datorează mie, lucru care a foat recunoscut inclusiv de primarul în funcție, domnul Matei, iar nava Flaminia [...] dacă la ora actuală aveați depozit chimic aici, aceste deșeuri poate ar fi fost neutralizate la dumneavoastră în oraș și nu cred că ar fi fost de bun augur să știți că aveți un focar de infecție în localitatea dumneavoastră”, a declarat  Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.
Cel care a fondat filiala din Năvodari, susține că Mișcarea Populară va deveni un partid puternic chiar dacă momentan este abia la început.
„Un partid tânăr, dar nu înseamnă că va fi un partid slab. Este o alternativă la ce se petrece în România în momentul acesta”, a declarat Ion Florea, președinte PMP Năvodari.
Conducerea Partidului Mişcarea Populară le promite alegatorilor din judeţul Constanţa alternative la alegeri.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect PMP privind siguranţa rutieră. Suprailuminarea trecerilor de pietoni din Constanţa

10 Jan 2019 561

PMP propune ca Elena Buhaiev să primească postmortem titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța

09 Jan 2019 720

Au depus un proiect de hotărâre de CLM Constanţa PMP vrea ca parcul de la Casa de Cultură să se numească „Trianon“

21 Nov 2018 459

Proiect de hotărâre pentru acordarea denumirii „Trianon” parcului de la Casa de Cultură din Constanța

20 Nov 2018 514

PMP Constanţa anunţă că nu va susţine demersurile ALDE privind funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

12 Sep 2018 885

Comisia de anchetă privind pesta porcină, respinsă de putere. Un deputat de Constanţa cere demisia ministrului Agriculturii

06 Sep 2018 477