Litoral TV Partidul Mișcarea Populară are sediu şi la Năvodari

Membrii partidului Mișcarea Populară, filiala Năvodari au marcat sâmbătă un eveniment important: inaugurea sediului. Cel care a luat cuvântul primul a fost vicepreședintele formatiunii politice din județul Constanța, Daniel Turcu care i-a avertizat pe cei prezenți că rezultatele bune se pot cunoaște doar prin muncă.
„Am vrut să am satisfacția să vă anunț oficial că de astăzi, Năvodari are partid de dreapta. Nu suntem un nou partid, suntem un altfel de partid, deoarece conducerea partidului este compusă din oameni normali, oameni au rezultate obținute prin muncă. Așa se întâmplă și în partid – totul de obține prin muncă”, a declarat Daniel Turcu, vicepreședinte PMP Constanța.
De la eveniment nu a lipsit președintele partidului la nivel județean, Claudiu Iorga Palaz care a apreciat numărul mare de tineri pe care îi are filiala. Din cei 250 de membri ai filialei Năvodari, peste 50 la sută sunt tineri.
„Promisiunea noastră este să ascultăm întâi oamenii, să vedem ce au ei nevoie, ca să știm cu ce să îi ajutăm. Noi nu plecăm la drum cu promisiuni, ci cu fapte”, a declarat Costel Dumitrașcu, președinte PMP Năvodari Tineret.
„Sunt cel care am oprit execuția și construirea depozitului de deșeuri chimice din Năvodari, cu toate că presiunile și interesele au fost de a se construi acest depozit. Am făcut tot ce mi-a stat în putință, iar astăzi dacă nu aveți, cu toate că exista autorizație de construcție, depozit de deșeuri chimice în Năvodari, cu toată modestia, mi se datorează mie, lucru care a foat recunoscut inclusiv de primarul în funcție, domnul Matei, iar nava Flaminia [...] dacă la ora actuală aveați depozit chimic aici, aceste deșeuri poate ar fi fost neutralizate la dumneavoastră în oraș și nu cred că ar fi fost de bun augur să știți că aveți un focar de infecție în localitatea dumneavoastră”, a declarat  Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.
Cel care a fondat filiala din Năvodari, susține că Mișcarea Populară va deveni un partid puternic chiar dacă momentan este abia la început.
„Un partid tânăr, dar nu înseamnă că va fi un partid slab. Este o alternativă la ce se petrece în România în momentul acesta”, a declarat Ion Florea, președinte PMP Năvodari.
Conducerea Partidului Mişcarea Populară le promite alegatorilor din judeţul Constanţa alternative la alegeri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Delegație a liderilor USR din regiune, din care face parte și Stelian Ion, la Întâlnirea Regională – Regiunea 2 Sud-Est a PMP (FOTO)

08 Jul 2023 1162

PMP solicită reabilitarea de urgență a tuturor școlilor și grădinițelor aflate în risc de prăbușire în caz de cutremur

08 Feb 2023 968

UPDATE. LIVE VIDEO Peste 1200 de aleşi locali PMP, aşteptaţi astăzi la Parlament! Participă 40 de delegați de la Constanța (GALERIE FOTO+DOCUMENT)

29 Oct 2022 2582

UPDATE Constanța. Întâlnire regională a PMP, zona de sud-est

02 Apr 2022 3075

Constanța Congres extraordinar PMP. Claudiu Palaz, ales în funcția de vicepreședinte pe zona de sud-est

19 Feb 2022 4205

Congresul Extraordinar al PMP Eugen Tomac a fost ales preşedinte al partidului (VIDEO)

19 Feb 2022 2965

ZIUA LIVE. Cristian Diaconescu, președinte PMP „Constanța este centru strategic în regiune. Pe aici se intră. Trebuia ridicată la cer. O bază militară și un steag american, nu ajung. Nu o poți lăsa așa”

20 Apr 2021 2676

#alegeriparlamentare2020 Eugen Tomac (PMP), prezent la Constanța

26 Nov 2020 2333

#alegeriparlamentare2020 Claudiu-Iorga Palaz (PMP) solicită precizări privind modul desfășurării campaniei electorale pe timp de carantină, la Constanța

20 Nov 2020 1832

#alegeriparlamentare2020 Elena Băsescu și secretarul general PMP, Ioana Constantin, în conferință de presă, la Constanța

19 Nov 2020 2192

#alegeriparlamentare2020 Partidul Mişcarea Populară, angajament pentru „Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale”

17 Nov 2020 1759

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 3513

Palaz sesizează ANI Chiţac, senator al României cu sprijinul lui John Skantzikas, grecul împrumutat de Radu Mazăre cu 600.000 de euro (document)

15 Aug 2019 4644

Activităţi de publicitate doar în relaţie directă cu Primăria Constanţa PMP spune NU panotajului stradal din municipiu

04 Jul 2019 2353

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

15 Apr 2019 9209