Litoral Tv Șapte credincioși din Năvodari au fost botezați în credința baptistă

Șapte năvodăreni, apartenenți ai religiei baptiste, au trăit astăzi cele mai importante momente din viața lor, după ce au decis să-și depună mărturia credinței la Biserica Speranța din Năvodari.
Comunitatea baptistă din Năvodari și-a mărit numărul credincioșilor cu șapte slujitori ai Domnului, printre care fiica pastorului bisericii.
"Mulțumesc Bisericii care s-a rugat atâta timp pentru mine și doamnei diriginte care nu m-a lăsat de capul meu. Cred că Dumnezeu m-a pus cu un scop în acestă clasă pentru a spune colegilor meu despre El." a declarat Andreea, fata pastorului Bisericii Baptiste Speranța Năvodari.
La doar 17 ani, alți tineri ca și Andreea au hotărât să-și dedice viața bisericii. Una dintre cele mai emoționante mărturii aparține celei mai vârstnice slujitoare care la 85 de ani s-a îndreptat către credințele baptiste.
"Acuma cunosc ce e bine și ce e rău. M-am gândit și am citit din Biblie, unde scrie că dacă nu te naști din nou nu poți să intri în împărăția lui Dumnezeu." spus enoriașa de 85 de ani.
De la an la an, biserica baptistă din Năvodari adună tot mai mulți credincioși, care și-au luat legământul să ducă mai departe valorile credinței.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.