Litoral TV Teroare într-un bar din centrul localității constănțene Murfatlar! (galerie foto)

Înarmarți cu bâte și cuțite, mai mulți indivizi, încă neidentificați, au devastat localul și au sărit la bătaie pentru a se răzbuna pentru că unul dintre cei aflați la o masă le-ar fi tăiat fața în trafic. Șapte persoane au căzut pradă furiei agresorilor și au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, în timp ce mascații au pornit pe urmele scandalagiilor.
 
“Avem un cerc de suspecți, se pare că totul a pornit de la o șicanare în trafic, dar, repet, dar cei care erau în bar nu îi cunoșteau pe agresori [...] pur și simplu au fost loviți fără motiv. Avem un cerc de suspecți, avem mai multe persoane care sunt audiate în acest moment și cred că foarte repede vom face lumină în acest caz și vom lua măsurile legale care se impun”, a declarat comisarul șef Adrian Rapotan, adjunct IPJ Constanța.
 
Martorii scenelor de coșmar spun că totul s-a petrecut în mai puțin de un minut. Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt localul. Au fost înarmați cu bâte și cuțite și au rupt câteva scaune și mese pe care le-au transformat în arme albe, apoi s-au năpustit asupra celor care se aflau în bar.
 
“Au intrat foarte multe persoane, destul de mari, cu bâte, cuțite, și au început să dea în toată lumea. Nu au spus nimic, pur și simplu au început să dea în toată lumea. Am intrat în bar și am apăsat butonul de panică și am așteptat firma de pază. Nu am avut ce face. În jur de șase, șapte persoane au fost rănite”, a spus angajata barului.
 
Abia atunci s-au oprit din lovituri și s-au făcut nevăzuți până la sosirea autorităților. Mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD i-au preluat pe răniți și i-au transportat la spital.
 
“Erau conștiente, colaborante. Au fost transportate în condiții de siguranță, urmând a fi investigate în serviciul de Urgență la Spitalul de Urgență Constanța. Nu erau comatose, nu aveau hemoragii massive, contuzii și traumatice în urma agresiunii fizice”, a declarat dr. Laurențiu Bădescu, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
La locul scandalului, criminaliștii au adunat toate probele și urmează să primească imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale localului pentru a putea stabili identitatea agresorilor. Odată ce vor fi identificați, aceștia vor ajunge în fața procurorilor constănțeni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar

24 Apr 2024 440

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Călărași – Agigea RORO PTF

24 Apr 2024 323

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 689

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 767

Intervenții ale polițiștilor pe raza județului Constanța

17 Apr 2024 460

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 924

Acțiunea Blocada în județul Constanța! Doi bărbați, prinși cu substanțe interzise asupra lor la Valu lui Traian

14 Apr 2024 490

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 603

Știri Constanța Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN 3, în orașul Murfatlar

12 Apr 2024 520

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de instalații apă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 624

Razie a polițiștilor în Murfatlar și Năvodari, județul Constanța. S-au aplicat amenzi

10 Apr 2024 462

Acțiuni de control ale polițiștilor în Constanța, Murfatlar și Năvodari. au fost aplicate amenzi

09 Apr 2024 493

Județul Constanța Activități de instrucție, în poligonul de instrucție din localitatea Murfatlar (GALERIE FOTO)

09 Apr 2024 653

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a închiriat un spațiu de depozitare. Cine îl pune la dispoziție (DOCUMENT)

09 Apr 2024 485

Licitații Constanța Apollo Ecoterm cumpără borduri și pavele de la o firmă din Murfatlar

09 Apr 2024 361