Litoral TV Tragediile s-au ținut lanț la Constanța

Tragediile s-au ținut lanț în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, la Constanța. La doar o zi după ce o tânără de 19 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni, o copilă de patru ani a murit la spital, în urma unui teribil accident rutier. Nenorocirea care s-a produs noaptea trecută, în localitatea constănțeană Murfatlar, a adus pe patul de spital alte patru persoane, printre care un bebeluș de doar opt luni de zile. Drumul Național 22C, între localitățile Poarta Albă și Murfatlar, a fost scena tragediei de noaptea trecută.
„Conducătorul autoturismului Dacia circula pe DN22C, dinspre localitatea Poarta Albă spre oraș Murfatlar și ajungând în fața Fermei de Vie Murfatlar a intrat în coliziune față-spate cu o căruță care circula în același sens de mers, proiectând-o în afara părții carosabile. A fost testat, conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.”, a declarat ag.șef pp.Daniel Olteanu, SPR Constanța.
Copila se afla într-o căruță, împreună cu mai mulți membri ai familiei sale, de etnie rromă. Șoferul care a intrat în ei spune că nu a văzut căruța pentru că a fost orbit pentru câteva secunde de o mașină care circula pe sens opus.
„Venind o mașină din față am dat fază scurtă și atunci nu am mai văzut nimic, am văzut doar luminile acelea [...] dar jumătate de căruță era ieșită[...] am evitat cât am putut dar tot am atins-o.”, a spus șoferul.
Bărbatul a scăpat, cu greu, din mâinile rromilor. Peste 20 persoane au încercat să-l linșeze pentru că le-a băgat în spital rudele. Omul a fost ascuns de poliție într-o mașină până la terminarea anchetei.Fetița de patru ani a ajuns, în stare critică, la Spitalul Clinic Județean de Urgență  Constanta. Rudele ei, printre care alți trei copii și o femeie de 27 ani au suferit răni mai ușoare.
„Cel mai mare copil de 12 ani prezenta traumatism de membru inferior și politraumatism minor, stabildin punct de vedere hemodinamic. A fost preluat de către un echipaj B SMURD ... celălalt copil era în vârstă de 4 ani în comă, stare foarte gravă și femeia care era cu un politraumatism minor, stabilă din punct de vedere hemodinamic. Toate trei victimele au fost transportate la spital după ce li s-a acordat primul ajutor, cu două ambulanțe una C, una B și un SMURD B.”, a declarat dr. Aura Broasca, Serviciul de Ambulanță Constanța.
Câteva ore mai târziu, copila a murit pe patul de spital. Polițiștii de la Rutieră au deschis, pe numele șoferului, un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, însă spun că o parte din vină aparține și căruțașului de 17 ani, pentru că mijlocul de transport nu era semnalizat corespunzător.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 135

Vineri, 26 aprilie 2024 „Sărbătoare luminată” - Concert de Paști, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

25 Apr 2024 157

Incendiu în Portul Constanța. Pompierii au intervenit

25 Apr 2024 314

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

24 Apr 2024 385

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 427

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar

24 Apr 2024 520

Se întrerupe joi furnizarea energiei electrice în Constanța, Eforie Nord, Cumpăna și Negrești. Lista zonelor vizate

24 Apr 2024 586

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 793

Justiție Constanța Asociatia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, la judecată cu Eco Sud SA

24 Apr 2024 365

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 405

Justiție Constanța Daf Trans 2000 SRL și Garda de Mediu, la judecată. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

24 Apr 2024 415

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 369

Șofer la un pas de comă alcoolică, depistat în trafic în localitatea Techirghiol. Ce alcoolemie avea bărbatul

24 Apr 2024 457

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 537

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 426