Litoral TV Un incendiu a izbucnit în cartierul Anadalchioi

Neatenţia se plăteşte. A simţit-o astăzi pe pielea ei, o familie care locuieşte în cartierul constănţean Anadalchioi. Membrii familiei au fost treziţi de flăcările care au cuprins acoperişul unui grajd anexat mai multor gospodării din zonă. În orice clipă, exista posibilitatea ca incendiul să se extindă la locuinţele din vecinătate, aflate la mică distanţă unele de altele.
 
Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să limiteze aria în care incendiul se propaga. Astfel, grajdul anexat mai multor gospodării a fost afectat, dar şi o parte a casei situate pe strada Ion Alexandrescu. Proprietara a povestit cum a fost trezită de flăcări şi din ce cauză a fost produs nefericitul eveniment.
 
“Dormea cumnatul meu în casă și când ne-am trezit din somn am văzut dintr-o dată că ia casa foc. Cred că ori de la o țigară ori de la o lumânare, ceva ce a aprins el”, a spus proprietara.
 
Animalele aflate în grajd au putut fi scoase la timp, oamenii ieşind din curte cu caii şi căruţele. Totuşi, un măgar nu a mai fost scos şi a murit din cauza incendiului. Pompierii spun că flăcările au fost produse de o sobă lăsată nesupravegheată.
 
“Am stabilit cauza ca fiind efectul termic de la o sobă lăsată nesupravegheată, o sobă fără acumulare de căldură. Pagubele nu sunt mari, deoarece am reușit să am reușit să localizăm foarte repede și să limităm propagarea incendiului la cele șase case învecinate. Am găsit un măgar decedat în urma incendiului, dar am reușit să salvăm trei cai și un ponei”, a declarat George Nicolae, căpitan ISU Dobrogea.
 
Şi cum niciun necaz nu vine niciodată singur, proprietara casei spune că în această perioadă se pregătea să facă pomana fiicei, decedată în urmă cu un an. Acum, nici măcar nu mai are unde să o facă. La locul incendiului a sosit şi un echipaj al ambulanţei, însă din fericire nu au existat victime. Casele afectate de incendiu nu erau asigurate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Trei bărbați, depistați de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra lor

14 Mar 2024 574

Primăria Constanța Se asfaltează carosabilul pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din cartierul Anadalchioi (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 436

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Cartierul Anadalchioi va fi modernizat

06 Mar 2024 809

Undă verde de la Mediu pentru sistematizarea cartierului Anadalchioi, din Constanța

11 Sep 2023 933

Scurta istorie a liniei de cale ferată Constanța - Anadalchioi. Iată de ce a dispărut

18 Aug 2023 1125

Teren din Zona Cazino, Mamaia, întors la Primăria Constanța! Beneficiar de top al Dosarului Retrocedărilor atacă HCL (DOCUMENTE)

25 Jul 2023 2155

Mai multe zone din municipiul Constanța, fără apă la robinete din cauza unei avarii. Vezi dacă ești afectat

11 Jul 2023 3430

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru sistematizare de spații verzi publice și parcări de reședință în cartierul Anadalchioi

09 May 2023 1149

Ce „spune“ legea despre achitările din dosarul privind retrocedarea a 25 de hectare din zona (Anadalchioi) Brătianu - Constanța! (DOCUMENT)

29 Apr 2023 1285

„Bombă“ de la București! Achitări în dosarul privind retrocedarea a 25 de hectare din zona (Anadalchioi) Brătianu - Constanța

27 Apr 2023 4705

Amânare de pronunțare în dosarul privind retrocedarea a 25 de hectare din zona (Anadalchioi) Brătianu - Constanța!

30 Mar 2023 1249

Constanța retrocedată! Dosarul celor 25 de hectare din zona Anadalchioi. Achitări sau condamnări! Totul se decide azi. Cine sunt judecătorii

30 Mar 2023 8680

A demarat procedura de cartografiere digitală a celor șase cimitire ce aparțin municipalității

22 Mar 2023 1161

Constanța retrocedată! Judecătorii au anunțat data pronunțării. Este vizată una dintre cele mai importante retrocedări din oraș

14 Mar 2023 7533

Primăria Constanța Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi

07 Mar 2023 950