Oprea vrea spital portuar tropical

Spitalul CF din port ar putea deveni unitate de tratare a bolilor tropicale... Pe modelul oraşelor din Asia, ar urma să existe câteva secţii care să se ocupe de navigatori şi de tratarea posibilelor boli specifice zonelor exotice.

Aceasta este ultima propunere a managerului Dorel Oprea care oricum doreşte să renunţe la unitatea din port din cauza cheltuielilor foarte mari pe care aceasta le generează.

„Am identificat că unitatea care consumă cel mai mult, care are cele mai multe cheltuieli, este secția spitalicească din port. Noi am propus ca în această clădire să existe un spital care să deservească portul pentru tratarea bolilor cronice, a bolii călătorului. Sunt foarte multe maladii cu care se confruntă lumea, iar Portul este o poartă de intrare pentru foarte multe boli”, ne-a declarat dr. Dorel Oprea, manager spital CF.

Modelul este deja pus în practică de mai multe orașe asiatice care au un flux foarte mare de navigatori.

În continuare problemele financiare cu care se confruntă în ultima perioadă spitalul nu au fost rezolvate. Unitatea nu are pază, iar firma de catering şi furnizorii nu sunt plătiţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ei sunt actualii proprietari ai terenului retrocedat şi apoi revândut în timpul lui Mazăre şi revendicat în instanţă de Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa!

12 Jul 2019 12349

Ministerul Transporturilor evaluează posibilitatea ca spitalul CF Port să fie transferat la CNAPMC

05 Oct 2017 2543

Primăria Constanța i-a spus NU managerului spitalului CF Port, Dorel Oprea

09 Jan 2016 5523

Copil de 15 ani, secerat de zeci de mii de volţi

29 May 2015 2446

Litoral Tv Dificultăţi financiare la Spitalul CF Port Constanţa

04 Apr 2014 2774