Tragedie pe DN22C

Un accident teribil s-a petrecut sâmbătă seară pe DN22C, spre Medgidia. Doi tineri au murit iar un altul se află în stare gravă la spital. Pasagerul din dreapta era angajat al MApN.
Plini de viață, cei trei tineri din localitatea Nisipari se îndreptau spre Medgidia. Nu au apucat să ajungă prea departe pentru că la câțiva kilometri de casă s-a produs tragedia. Din primele cercetări se pare că tânăra care se afla la volanul mașinii a intrat în depășire. Însă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac.
 
“Un autoturism Volkswagen Golf 4 condus de de o domnișoară cu încă doi pasageri, a părăsit partea carosabilă, a intrat pe contrasens, a lovit un copac din afara părții carosabile [...] șoferița și cu pasagerul din dreapta au decedat. Șoferița și cu pasagerul din dreapta erau încarcerați la sosirea noastră, i-am scos și au fost preluați de către Morgă”, a declarat Dan Bălan, șef echipaj SMURD.
 
Impactul a fost atât de violent încât motorul mașinii a zburat la câțiva metri de autoturism iar conducătoarea auto, împreună cu prietenul ei, de pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Pasagerul care se afla pe bancheta din spate a reușit să iasă pe unul dintre geamurile mașinii și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Povestea pe care acesta a spus-o polițiștilor este una halucinantă.
“A ieșit un băiat pe geam și a înjurat-o pe fată […] și a zis de ce te-ai pensat Lucico? Adică fata conducea și se pensa și avea viteză foarte mare”, a spus unul dintre martorii teribilului accident.
 
Tânăra avea 20 de ani și deținea permisul de conducere de un an de zile. Ca o ironie a sorții, la una dintre pozele pe care le-a postat pe un site de socializare, cineva îi transmitea prietenului ei să nu o mai lase la volanul mașinii singură, dacă nu vrea să o piardă și pe ea dar și autoturismul.
 
“Un autoturism marca Volkswagen, ce rula pe DN22C, dinspre Constanța spre Medgidia, ajunge în jurul KM 33 + 400 […] pierde controlul volanului conducătorul auto, intră pe contrasens unde se izbește de un copac situate pe partea stângă a sensului de deplasare”, a declarat Inspectorul Gabriel Geoadă.
 
În același loc, în urmă cu doar câteva luni, o altă persoană și-a pierdut viața într-un accident de mașină, tot din pricina neatenției. Dovada stă pe marginea drumului. Iar la câțiva metri distanţă, o altă cruce ne arată că pe acest drum s-au produs mai multe tragedii. La numai jumătate de oră de la tragicul accident în care tânăra de 20 de ani și prietenul ei și-au pierdut viața, a avut loc un alt eveniment rutier. Un autocar în care se aflau zece persoane s-a răsturnat într-un șanț și a rămas proptit de un copac. Din fericire, nimeni nu a a fost rănit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 870

Știri Constanța Doi tineri, prinși cu droguri în mașină, între Castelu și Nisipari!

21 Mar 2024 449

Se întrerupe furnizarea energiei electrice în Constanța, Năvodari, Ciocârlia de Jos, Nisipari și Valu lui Traian. Lista străzilor vizate

12 Mar 2024 895

Cumpărări directe Constanța Se amenajează trei sensuri giratorii la Castelu și Nisipari (DOCUMENT)

03 Mar 2024 633

Anunț licitație vânzare teren intravilan – str. Speranţei, nr. 10, lot 2, Nisipari

22 Feb 2024 418

Contract de peste 7,5 milioane de lei Trei firme vor asfalta drumurile de pământ din localitățile Castelu și Nisipari, județul Constanța (DOCUMENT)

20 Feb 2024 780

Județul Constanța Un cartier din Medgidia și localitatea Castelu, fără apă la robinete din cauza unei avarii

01 Feb 2024 677

Afaceri Constanța Primăria Castelu vinde un teren de peste 200 mp

30 Jan 2024 614

Știri Constanța azi Avarie RAJA la Castelu. Cât durează deranjamentul

30 Jan 2024 599

APM Constanța Proiectul derulat de primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, a primit o decizie favorabilă

30 Nov 2023 747

Incendiu noaptea trecută în localitatea Nisipari, județul Constanța

23 Nov 2023 782

RAJA Constanța Consumatorii din Castelu, fără apă la robinete! Cât durează avaria

10 Nov 2023 823

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică - imobile situate în Nisipari, județul Constanța

03 Oct 2023 633

Primăria Castelu - Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

21 Sep 2023 667

Primăria Castelu - Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

21 Sep 2023 619