Alegeri parlamentare

La 86 de ani, luptă pentru România! Robert Turcescu i-a luat un interviu emoţionant Veronicăi Negreanu, din Constanţa (video)

Robert Turcescu, candidat la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie din partea PMP Constanţa, într-o ipostază rar întâlnită: cu flori în mână, în faţa casei unui om extraordinar, Veronica Negreanu, din Constanţa. Întâlnirea dintre cei doi a luat forma unui interviu emoţionant.

La 86 de ani, Veronica Negreanu are dorinţe frumoase pentru ţara ei, pentru români.

„Aş vrea să rămânem români adevăraţi. (...) Hai să ne ridicăm. Vreau din suflet, ţara noastră să fie exemplu în lume, cea mai frumoasă”, a spus Veronica Negreanu în interviul realizat de Robert Turcescu.


La crosul organizat de 1 Decembrie, la Constanţa, a luat startul şi Veronica Negreanu, care l-a impresionat pe Robert Turcescu. Cu un spirit tânăr şi o voce caldă, Veronica Negreanu se poate mândri cu multe, dar mai ales cu o sufragerie plină cu trofee şi medalii.
 

„Mi-e greu să vă spun în cuvinte ce simt. Şi, credeţi-mă, ziariştii, chiar şi atunci când sunt pe cale să devină oameni politici, recunosc cu greu că sunt momente în care pot rămâne fără cuvinte. Dar când veţi vedea interviul de mai jos sunt convins că mă veţi înţelege.
Chiar de-ar fi ca din campania electorală să rămână doar acest interviu şi tot cred că a meritat să trăiesc tot zbuciumul acestor zile. Faceţi-va cadou o lecţie de viaţă în douăzeci de minute urmărind interviul cu doctoriţa Veronica Negreanu din Constanţa”, a scris, pe Facebook, Robert Turcescu.
Foto: Facebook

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu live România, în lipsa unui proiect de ţară. Nu avem de niciunele, dar suntem chemaţi la vot să ne învingem „mentalităţile fataliste“

24 Apr 2019 626

La ROMEXPO are loc lansarea candidaților PMP pentru alegerile europarlamentare. Traian Băsescu deschide lista (galerie foto)

20 Apr 2019 500

Deputatul Robert Turcescu „Va dura mulți ani să reparăm tot ce s-a strâmbat în jurul nostru, dar altă șansă n-avem. E acum ori niciodată!”

18 Apr 2019 528

Un fost deţinut politic s-a suspendat din GDS Turcescu (PMP) - „Filipescu e un erou, e un OM de bun-simţ, o voce importantă a societăţii româneşti ante şi post '89!“

18 Apr 2019 719

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

15 Apr 2019 1316

Deputatul Robert Turcescu, în delegația PMP la Palatul Cotroceni. Ce au discutat cu președintele

11 Apr 2019 468

Klaus Iohannis, consultări cu reprezentanții PMP pe tema situației din Justiție

11 Apr 2019 326

Declaraţie politică Robert Turcescu (PMP) - „Pensionari, aţi fost minţiţi şi înşelaţi! PSD v-a furat din banii de pensii!“

11 Apr 2019 828

Deputatul Robert Turcescu „Am tot dreptul să strig împotriva acelor nemernici, procurori sau judecători din anii dictaturii“

07 Apr 2019 531

Deputatul PMP, Robert Turcescu îi cere lui Lazăr să plece de la Parchetul General

06 Apr 2019 538

Robert Turcescu (PMP) „Spun apăsat - pentru Iohannis, acest referendum e o greşeală!“

06 Apr 2019 970

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a aprobat lista completă pentru alegerile europarlamentare

26 Mar 2019 893

Deputatul Robert Turcescu despre referendumul din ziua alegerilor europarlamentare. „Dacă Iohannis face referendum, Dragnea face și el unul”

25 Mar 2019 504

„Părăsiţi apartamentele cumpărate pe vremea lui Ceauşescu!“ USR vrea pedeapsa cu închisoarea pentru promovarea simbolurilor comuniste. Ce le transmite deputatul Robert Turcescu

25 Mar 2019 3035

Deputatul Robert Turcescu le ia apărarea jurnaliștilor în scandalul retragerilor acreditărilor de către Tudorel Toader

22 Mar 2019 923