UPDATE 1. S-a menținut decizia BEC prin care a fost respinsă folosirea siglei USR. Ce spune Ion Stelian Cristian

Tribunalul București a menținut, miercuri, decizia BEC prin care a fost respinsă folosirea siglei USR (reprezentată de un triunghi) la alegerile parlamentare. 

Marius Emil Costea, din PMP, a formulat o contestație impotriva listei USR.



Ion Stelian Cristian, președintele USR, spune că a schimbat sigla și că triunghiul a luat locul unui scut.

UPDATE 1, ora 15.03

În data de 28 octombrie, pe rolul Tribunalului Constanța s-a înregistrat de către un membru al Partidului Mișcarea Populară (PMP) contestația împotriva dosarelor de candidatură pentru alegerile parlamentare depuse de Uniunea Salvați România la Biroul Electoral Județean Constanța. Motivul contestației este unul de ordin formal, legat de sigla sub care s-au depus listele noastre de candidați.

„Ne-am prezentat astăzi, ora 12.00, în ședința de judecată și am solicitat în mod argumentat respingerea contestației. În urma analizării motivelor de contestație și a argumentelor noastre, instanța a respins contestația ca nefondată. Soluția nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în termen de 48 de ore. Această contestație formulată împotriva Uniunii Salvați România dovedește însă câteva lucruri: 1. vădește disperarea cu care se încearcă blocarea accesului USR la cursa electorală, 2. arată că USR reprezintă un pericol real la adresa vechilor politicieni și a grupurilor de interese care se ascund în spatele lor, 3. dovedește o lipsă de profesionalism și de seriozitate din partea contestatarilor, care nu s-au documentat temeinic înaintea formulării acestui demers judiciar.

Le transmitem pe această cale tuturor adversarilor care cred că prin astfel de tertipuri procedurale ne pot bloca drumul către „curățarea” Parlamentului că nu vor reuși în demersul lor și că Uniunea Salvați România va reprezenta la alegerile din 11 decembrie 2016 o alternativă reală față de vechea clasă politică, compromisă și lipsită de credibilitate”, a transmis Ion Stelian-Cristian, președintele Filialei Județene Constanța a Uniunii Salvați România.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 265

Bugetare participativă Se amenajează părculețul de la Termele Romane. Proiectul a fost depus de un adolescent din Constanța!

13 Apr 2024 498

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 519

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

12 Apr 2024 411

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 568

ZIUA LIVE Semiran Abdurefi, președinte USR Mangalia, candidat la fotoliul de primar al Municipiului Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 863

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 714

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 531

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 470

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 616

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 634

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 772

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 631

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 655

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

02 Apr 2024 587