Alegeri parlamentare

Traian Băsescu - „Am încredere că Onaca, Turcescu şi Bistriceanu sunt alegerea corectă!”

Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a trimis o scrisoare constănţenilor prin care îi îndeamnă să voteze cu toată încrederea candidaţii partidului pentru Senat şi Camera Deputaţilor: Dorel Constantin Onaca, Robert Turcescu şi Magda Bistriceanu, oameni despre care spune că vor fi permanent lângă cetăţeni şi îi vor reprezenta cu demnitate în Parlamentul României. Băsescu spune că ştie că toţi constănţenii vor să aibă reprezentanţi destoinici în Parlamentul României şi, de aceea, în calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, a semnat cu mare atenţie lista candidaţilor din judeţul Constanţa la scrutinul din 11 decembrie. Redăm mai jos, integral, scrisoarea lui Traian Băsescu.
 
„Dragi constănţeni,
 
Vă scriu aceste rânduri în apropierea unui moment foarte important pentru România: alegerile generale din 11 decembrie, dată la care, prin votul dumneavoastră, veţi decide cine sunt cei care vă vor reprezenta interesele pentru următorii patru ani în Parlamentul României.
 
Mă leagă de judeţul Constanţa amintirile şi întâmplările unei vieţi de om: aici am absolvit Institutul de Marină în 1976, aici m-am căsătorit, aici mi s-au născut cele două fete şi, desigur, Portul Constanţa este locul din care am pornit pe mările lumii ajungând ca la 34 de ani să fiu comandantul celebrului petrolier «Biruinţa». Dar, desigur, cu oamenii din acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu am păstrat de-a lungul anilor cea mai trainică legătură. Ştiu că ei vor să aibă reprezentanţi destoinici în Parlamentul României şi, de aceea, în calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, am semnat cu mare atenţie lista candidaţilor pentru judeţul Constanţa la scrutinul din 11 decembrie.
 
Vă îndemn, aşadar, să-i votaţi cu încredere pe Dorel Constantin Onaca, Robert Turcescu şi Magda Bistriceanu, care vor deschide listele de candidaţi PMP pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Sunt «băsişti» şi n-au abandonat niciodată corabia PMP, oricât de mari au fost furtunile sau valurile politicii în ultimii ani. Sunt oameni care îşi ţin promisiunile şi care au dovedit în viaţa lor profesională că pot atinge vârfuri de performanţă. Onaca, Turcescu şi Bistriceanu, alături de echipa PMP Constanţa, vor fi permanent lângă dumneavoastră şi vă vor reprezenta cu demnitate în Parlamentul României.
 
Vă îndemn şi vă rog să mergeţi la vot pe 11 decembrie şi să alegeţi echipa Partidului Mişcarea Populară, un partid nou, cu mulţi oameni tineri, dar şi cu oameni având experienţa vieţii. Nu lăsaţi judeţul Constanţa pe mâna aceloraşi clanuri politice care s-au făcut de ruşine în toată România în anii din urmă! Judeţul Constanţa are dreptul să renască economic şi administrativ, dar, pentru a accelera acest parcurs, e mai important ca oricând să fie reprezentat în Parlament de o echipă puternică şi performantă. Am încredere că Onaca, Turcescu şi Bistriceanu sunt alegerea corectă!
 
Vă doresc numai bine şi să ne revedem sănătoşi!
 
Al dumneavoastră, 
Traian Băsescu”

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viorica Dăncilă, o nouă scrisoare către Klaus Iohanis. Premierul îi propune pentru a treia oară pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici în Guvern

21 Jan 2019 244

Președintele Klaus Iohannis Propunerile de numire în funcțiile de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării nu fac dovada îndeplinirii tuturor condițiilor de legalitate

17 Jan 2019 269

#citeșteDobrogea „Zori de zi, ori amurg?“ Lucrări din Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanța

10 Jan 2019 854

Scrisoare trimisă de Klaus Iohannis lui Tudorel Toader, privind numirea Adinei Florea la DNA

09 Jan 2019 435

​Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a solicitat demisia șefului ANAF, Ionuț Mișa. Reacția lui Ionuț Mișa

02 Jan 2019 817

Coaliţia pentru Dezvoltarea României solicită Consiliului Suprem de Apărare a Ţării discutarea OUG privind măsurile fiscale

27 Dec 2018 273

Viorica Dăncilă, scrisoare către Klaus Iohannis "Am luat notă de declarațiile recente prin care admiteți, în sfârșit, că este necesar să colaborăm pentru România"

18 Dec 2018 287

Klaus Iohannis, scrisoare către Viorica Dăncilă. Ce solicită preşedintele

17 Dec 2018 359

Poarta Mare a Cetăţii Tomis Investitorul Black Waters SRL şi proprietarul terenului, Ana Rodica Stăiculescu, scrisoare deschisă către primarul Făgădău (document)

21 Nov 2018 1723

Primarul Costel Armăşescu, la bilanţ „Vom face din Pantelimon o comună europeană. Doar împreună putem reuşi!“

16 Nov 2018 1016

Deputatul Robert Turcescu se implică în cazul bărbatului din Constanța ce are nevoie urgent de tratament la un spital din Belgia. Ce i-a cerut ministrului Sănătății

15 Nov 2018 434

Comisia Europeană Ce termen a primit România, să renunţe la plata defalcată a TVA

08 Nov 2018 330

Interviu cu Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa „Motivele pentru care se propune revocarea procurorului general Augustin Lazăr sunt aproape nelegale“ (video)

27 Oct 2018 1382

Poliţişti supăraţi. „Solicităm oficial, Guvernului României, clarificări”. Iată, aici, integral, scrisoarea semnată de Dumitru Coarnă

23 Oct 2018 3686

Klaus Iohannis invită partidele politice la consultări pe tema legislației din domeniul justiției

22 Oct 2018 286