Iorov isi face bloc pe strada Murelor

George Alexandru Iorov, fiul directorului adjunct al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, are o pasiune pentru imobiliare.

Dupa ce si-a ridicat in statiunea Mamaia o vila turistica pe un teren de o mie de metri patrati, TNL-istul are in plan construirea unui bloc de zece etaje. Si nu oriunde, ci tocmai pe strada Murelor, acolo unde s-au mai ridicat inca patru imobile cu multe nivele. Si asa incepe sa se creioneze "ansamblul rezidential" Murelor. Blocul tanarului liberal George Alexandru Iorov va lua nastere la intersectia strazii Stefanita Voda cu Aleea Murelor, pe lotul 7. In acest moment, potrivit documentelor depuse la Agentia pentru Protectia Mediului, proiectul se afla in faza obtinerii certificatului de urbanism. Iorov junior detine in acea zona 840 de metri patrati, dintre care vor fi ocupati de constructie 687,74 de metri patrati. Cei care isi vor achizitiona apartamente in acea cladire vor putea intra in scara blocului de pe strada Afinei. Punctul comun intre cele trei proiecte de pe strada Murelor este proiectantul: firma Kalinia Proiect SA, a sotilor Felix si Ruxandra Arsene. Societatea a gandit si proiectele initiate, deja, in zona de Tomis N Real Imob si ABC VAL.

Mure cu ghinion

Chiar daca amplasamentul pe care se inalta acum colosii de beton a reprezentat, pentru o lunga perioada de timp, loc de "campare" pentru cei fara locuinta, se pare ca investitorii au vazut potentialul zonei. Primele doua blocuri care au inceput sa fie ridicate sunt cele ale societatii ABC VAL. Acestea vor avea cate opt etaje si sunt construite pe strada cu nume de fructe, pe lotul 1. Proiectul arata bine, iar pe el si-a pus semnatura Olivia Ruxandra Arsene, sotia lui Felix. Din nefericire, lucrarea a devenit cunoscuta din cauza faptului ca, in urma cu mai bine de o luna, un angajat al firmei ABC VAL, Gheorghe Ursei, si-a gasit sfarsitul cazand de la etajul al treilea al unuia dintre blocuri. Pe aceeasi strada, pe loturile 3 si 4 se vor ridica alte doua blocuri construite, de aceasta data, de Tomis N Real Imob. Proiectul, intocmit de Felix Arsene, arata ca cele doua imobile vor avea un regim de inaltime 2S+P+10E.

Investeste "pe persoana fizica"

Singurul care a avut curaj sa se implice in imobiliare pe strada Murelor, "pe persoana fizica", dupa cum ar spune un cunoscut personaj, a fost George Alexandru Iorov. Nascut pe 23 aprilie 1980, fiul lui Gheorghe Iorov este membru al biroului judetean Constanta al TNL. In partidul condus de premierul Tariceanu s-a inscris in 2003. Pe langa acestea, tanarul liberal este si directorul general al SC Imvest SA, firma ce are ca principal domeniu de activitate lucrarile tehnico-sanitare. Tatal sau este director adjunct al CNAPMC si a candidat, in 2004, la sefia Consiliului Judetean, din partea Aliantei DA.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 482

Camera Deputaților a numit 10 membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

28 Mar 2024 372

Loteria Română a lansat o platformă prin care pot fi achiziționate bilete la cele mai cunoscute jocuri

25 Mar 2024 597

Centrul pentru incluziune socială a romilor, reactivat la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 938

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

CSM Constanța Baschetbalistele, o nouă mare performanță. Au cucerit Cupa României! „Un succes istoric“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1277

Primul caz din România de operație pe creier prin pleoapă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „dr. Carol Davila” (GALERIE FOTO)

09 Mar 2024 812

MApN Acord, în premieră, între Guvernul României şi Guvernul Regatului Maroc cu privire la cooperarea în domeniul militar și tehnic

28 Feb 2024 337

Prima premieră a anului 2024 la Teatrul de Stat Constanța Sold-out la spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, montat de regizorul Andrei Șerban (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 753

A murit Mioara Roman!

23 Feb 2024 1249

„A douăsprezecea noapte” de W. Shakespeare în regia lui Andrei Șerban – premieră la Teatrul de Stat Constanța

21 Feb 2024 803

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Ce vedete au urcat pe scena festivalului (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 607

Guvern Premierul Ciolacu anunță reorganizarea a încă două ministere

16 Feb 2024 781

Premieră Condamnare în primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Decizia, atacată la instanța superioară (RECHIZITORIU)

15 Feb 2024 871

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 815