Articole de top

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

Dosarul a fost inregistrat pe 14 aprilie

Elan Schwartzenberg si Mihaela Radulescu sunt nemultumiti de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta. Drept consecinta, au dat in judecata institutia. Dosarul are numarul 7607/212/2008 si a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Constanta pe 14 aprilie. Parti in proces sunt SC Mihaela Radulescu SRL, SC Seaview Media SRL, SC Seaview Advertising SRL, in calitate de petenti, in timp ce Oficiul de Cadastru are calitatea de intimat. Foarte semnificativ, consortiul Seaview a fost cel care s-a ocupat de controversata campanie antifumat, in care este folosita imaginea Mihaelei Radulescu. Seaview a castigat licitatia demarata de Institutul "Marius Nasta", de peste 800.000 de euro. Potrivit datelor oficiale, cei doi asociati ai firmei Mihaela Radulescu SRL sunt Carmen Voinea, care este si administrator, si Mihaela Schwartzenberg. Carmen Voinea este, la randul ei, prietena si producatoarea Mihaelei. Firma are sediul social in Bucuresti, iar obiectul de activitate este publicitatea. In ceea ce priveste SC Seaview Media SRL, aceasta are sediul in Constanta si are acelasi obiect de activitate ca SC Mihaela Radulescu. Cinci persoane sunt actionare la SC Seaview Media, respectiv Sorin Ionut Barbu, Emilian Schwartzenberg, Elena Geraldina Neagoe, Roxana Elisabeta Sfrija si Carmen Antoanela Stancescu. Sorin Ionut Barbu este, totodata, si administratorul societatii. La randul ei, SC Seaview Advertising se ocupa tot de publicitate si are aceiasi asociati si acelasi administrator ca Seaview Media. Mai mult, cele doua firme impart si acelasi spatiu. Revenind la procesul de pe rolul Judecatoriei Constanta, litigiul este legat de procedura de inscriere in cartea funciara. Se pare ca este vorba despre anumite cereri de inscriere formulate de cele trei firme, care, insa, nu ar fi intrunit conditiile legale pentru a fi aprobate. Nemultumiti de decizia Oficiului de Cadastru, reprezentantii celor trei societati s-au plans instantei. De atunci, procesul s-a tot amanat, iar la ultimul termen, care a avut loc saptamana trecuta, a fost suspendat. Vom reveni cu amanunte.

Scris de: {autor}Cecilia ZAREA{/autor}


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Judeţean Constanţa caută un agent economic care se va ocupa de dezinsecţie și deratizare (document)

22 Mar 2019 71

PG Delta Electron se va ocupa de reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din satul Cheia, comuna Grădina (document)

19 Mar 2019 432

Imagini de la eveniment Campioana CFR Cluj a învins FC Viitorul la Ovidiu cu un gol în repriza secundă (galerie foto+video)

16 Mar 2019 959

Melodia zilei DJ PROJECT feat. AMI - 4 Camere | Official Video

16 Mar 2019 37

Ce societate a încheiat un contract cu Primăria Techirghiol. Firma se va ocupa de servicii de promovare a turismului balnear (document)

15 Mar 2019 388

MAE salută alegerea României ca Vicepreședinte al Consiliului Executiv al OIAC

14 Mar 2019 286

Un căpitan de port specialist în cadrul Autorităţii Navale Române, condamnat

09 Mar 2019 1535

Între meciurile din Cupa EHF, HC Dobrogea Sud joacă și în campionat. Azi întâlnește CSM Făgăraș

06 Mar 2019 737

A fost înregistrată societatea Dracula Sweets. Administrator - o persoană din Ovidiu

06 Mar 2019 474

Asociația Elevilor din Constanța și-a ales conducerea. Cine sunt cei care vor ocupa funcțiile de conducere (galerie foto)

05 Mar 2019 536

Liviu Dragnea îl va spijini pe senatorul Claudiu Manda pentru a ocupa un loc pe lista de candidaţilor la europarlamentare

03 Mar 2019 457

Contract atribuit de CN APM Constanţa O firmă din Giurgiu se va ocupa de proiectarea şi construirea a două nave multifuncţionale (document)

01 Mar 2019 927

Firmă nouă în Vama Veche, judeţul Constanţa. Cu ce se va ocupa

28 Feb 2019 501

Grădiniţă cu program prelungit pentru copiii din Limanu. Cine se va ocupa de execuţia construcţiei (document)

28 Feb 2019 1822

„Lazăr - preţul unui crez“ Colonelul (r) Ion Ciucur lansează un roman despre rezistenţa antibolşevică

28 Feb 2019 764