Cartea zilei Calea naturală către o sănătate de fier

  • SĂNĂTATEA DE FIER vine la pachet cu pofta de viață, cu dorința de a face și a fi dincolo de capacitățile și limitările obișnuite, cu o energie neobosită și claritate a minții.
  • Fără îndoială, SĂNĂTATEA DE FIER este fundația pentru o viață mai bogată. Și nu se poate realiza decât dacă alegem calea naturală. 
Cum ne putem bucura de o SĂNĂTATE DE FIER

De cele mai multe ori, ne considerăm sănătoși pentru că putem spune fără rezerve „Sunt în regulă, sunt bine, nu mă plâng de nimic”. Dar SĂNĂTATEA DE FIER înseamnă să te simți entuziast, să pulsezi de energie și să debordezi de vitalitate.

SĂNĂTATEA DE FIER vine la pachet cu pofta de viață, cu dorința de a face și a fi dincolo de capacitățile și limitările obișnuite, cu o energie neobosită și claritate a minții. Fără îndoială, SĂNĂTATEA DE FIER este fundația pentru o viață mai bogată. Și nu se poate realiza decât dacă alegem calea naturală. 

Dr. Norman W. Walker, unul dintre cei mai importanți nutriționiști din lume, a trăit 99 de ani punând în practică rezultatele cercetărilor sale. SĂNĂTATEA DE FIER, a dovedit Dr. Waker, se obține prin controlul gândirii, al dietei și al îngrijirii corporale. Mai mult decât atât, bunăstarea și viața îndelungată merg mână în mână. Programul său este singular pentru că se bazează pe forța exemplului personal și nu folosește cuvintele promoționale „miraculos”, „revoluționar” sau „la modă”, nu are nevoie de acestea! 

În tinerețe, Dr. Walker s-a îmbolnăvit din cauza surmenării. Pentru că nu se putea împăca cu ideea unei sănătăți precare sau a unui trup bolnav, s-a vindecat singur. De atunci, și-a petrecut aproape 70 de ani căutând modalitățile prin care oamenii se pot elibera de boală și își pot prelungi viața. Dacă ești în căutarea secretului pentru o viață lungă, sănătoasă și productivă, ai găsit cartea potrivită!

Lucrarea cuprinde 36 de capitole dedicate sănătății și nutriței și se bucură de succes în toată lumea. 

Sursa foto-text: Editura All 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 512

Afaceri Constanța Hotelul Infinity, situat în Mamaia Nord, își caută proprietari noi. Unitatea de cazare poate fi cumpărată cu peste un milion de euro

04 Apr 2024 2458

Expoziție dedicată „Zilei Cărții și Dreptului de autor” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța. Care este tematica acesteia (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 374

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 506

Muzeul Național de Istorie a României Lansarea volumului „Un grup de aviație eroic. Grupul 7 Vânătoare „Comandor Alexandru Popișteanu (1940-1945 )”

23 Mar 2024 530

Istoria Dobrogei – Bibliografie Athenaios (sec. III) - „Banchetul înțelepților”

22 Mar 2024 2499

Lansare de carte la Casa Avramide Tulcea - „Odă târzie mamei", de Monalisa Dima

22 Mar 2024 469

ZIUA LIVE Personaje care inspiră. O discuție despre „Flori de busuioc” și femeia care se salvează prin dragoste!

19 Mar 2024 747

Lansare literară de excepție Aurelia Lăpușan prezintă romanul „Flori de busuioc” la Biblioteca Județeană Constanța

13 Mar 2024 802

Constantin Cheramidoglu lansează volumul „Arhive dobrogene” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

06 Mar 2024 598

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 7. 2 martie 2024. Fiecare om este o carte

02 Mar 2024 641

Istoria Dobrogei - BibliografieFlorus (sec. II) -„Rezumat în două cărți al tuturor războaielor lui Titus Livius, vreme de 700 de ani”

01 Mar 2024 4314

Proiectul de hotărâre, pe ordinea de zi a CLM Constanța Un constănțean vrea să dezmembreze un teren în vederea înscrierii în cartea funciară (DOCUMENT)

27 Feb 2024 673

Eveniment cultural la Colegiul Național Costache Negri din Galați. Cei prezenți au primit semne de carte cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

21 Feb 2024 598

Facultatea de Litere din cadrul Universității Ovidius Constanța găzduiește lansarea volumului Eco-Consciousness in American Culture

19 Feb 2024 644