Horoscop pentru săptămâna 09 - 15 mai. Sănătatea este pe primul loc




Berbec

Ai multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiunile vechi plus altele noi. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz. Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante. Șanse deosebite de a începe o nouă etapă de viață. Recomandabil este să te focalizezi numai pe interesele tale cu efecte pe termen lung.

Taur

Este forfotă în plan sentimental, la începutul săptămânii, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Controlează-ți stările și ai răbdare ca evenimentele să-ți urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de muncă este bună, însă în fundal domnește discordia, mai ales din partea femeilor. Fii prudent în zilele de 13 și 14 Mai, pentru că fluctuațiile emoționale sunt mari și poți lua decizii pripite. Sănătatea este vulnerabilă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. În weekend se întrezăresc activități comune cu alții. Se conturează o nouă etapă de viață, pe care ar fi bine să  o trasezi în mare taină și în tihnă.

Gemeni

Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, însă, deocamdată, se simt la nivel subtil. Rezolvă cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Miercuri și Joi se vor ivi situații disonante atât într-o relație sentimentală, cât și în relația cu copiii. Prudență și discernământ! Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă la serviciu și relații colegiale provocatoare. Din perspectiva prietenilor și a susținătorilor din mediul profesional se deschige o nouă etapă cu efecte pe termen lung.

Rac


Este multă agitație în preajma ta în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fii înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei te provoacă în diverse moduri. Este vorba mai mult de un rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ți atrage atenția este, deocamdată, unul neplăcut. Fluctuații sentimentale și posibilitatea de a te ocupa de hobby-uri. În plan socio-profesional încet, sigur șo discret se deschide o nouă etapă cu efecte pe termen lung.

Leu

Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, însă în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Pe 11 și pe 12 Mai sunt posibile discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune și mai ales vorbește numai la obiect, fără a povesti despre tine și intențiile tale. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, atât în scop personal, cât și profesional. Acasă, în familie este o forfotă mai puțin plăcută. Este vremea schimbării filozofiei de viață, a lărgirii orizontului cunoașterii, a călătoriilor îndepărtate, plus a implicării în secvențe de învățare.

Fecioara

Ești pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii. Însă, Luni este bine să-ți temperezi elanul și să te ocupi numai de activități ușoare și bine cunoscute. Ți se rotunjesc veniturile, dar nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi deocamdată, aspect neplăcut și neindicat. Rezumă-te la a cheltui și folosi atât cât ai nevoie. Pe de altă parte, se deschide o nouă direcție de câștig de la și prin alții. Posibil chiar să te implici în a lua un credit fie pentru o afacere, fie pentru nevoi personale comune cu partenerul de viață. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, vizite, excursii împreună cu cei dragi în locuri minunate.

Balanta

Indiferent ce ai face, în sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fii foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. În a doua parte a săptămânii sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Însă, totodată vor veni și informații prețioase vizavi de regimul muncii și al salarizării. Se conturează o nouă etapă partenerială, în careu sunt posibile atât separarea, divorțul, cât și asocierea sau căsătoria.

Scorpion

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, incluisv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești numai pe forțele tale și nimeni nu te mai poate ajuta așa cum dorești. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt în a doua parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Se deschide capitole noi, atât în privința sănătății, cât și a locului de muncă.

Sagetator

O săptămână foarte dinamică în plan socio-profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite ar fi bine să observi atent ce se petrece, să notezi eventual într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin cu alții. Pe 12 și pe 13 Mai apar în preajma ta prieteni, dar și variante deosebite de a te implica în proiecte și acțiuni de anvergură. Fii prudent și, deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii spectator. Evită provocările celorlalți și escaladarea conflictelor! La finalul săptămânii, odihnește-te și detașază-te de cotidian. Se conturează o nouă etapă sentimentală, fie că este vorba despre copiii, fie despre o nouă relație sentimentală sau de schimbări majore înr-o relație veche.

Capricorn

Foarte interesante sunt relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi  își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se apropie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evită luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi. acasă, în familie se conturează o etapă nouă, atât în privința relațiilor familiale, cât și în privința casei, moștenirilor și bunurilor patrimoniale.

Varsator

La începutul săptămânii ești nevoit să achiți diverse facturi, datorii sau să te ocupi de relațiile cu instituții financiare. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de actele necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată, ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. La serviciu este multă forfotă, pentru că ești solicitat de șefi și colegi în treburi stringente. Prudență, întrucât este posibil să-ți pierzi credibilitate și apoi poziția dintr-un grup de lucru. Începe un capitol nou legat de relațiile cu anturajul apropiat. Se destramă relațiile vechi, se conturează altele noi. Procesul de dedurată, astfel că toate relațiile din preajma ta sunt instabile.

Pesti

Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de acee ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Miercuri și Joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Finalul săptămânii este potrivit activităților culturale și dialogului cu persoane aflate în străinătate. Se conturează un nou capitol financiar de bun augur pe termen lung. totuși, deocamdată, fii foarte prudent în privința banilor și cheltuielilor.

sursa - astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 561

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 853

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 640

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 852

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 735

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888