Ultima scrisoare de dragoste - Jojo Moyes



O carte a triunghiurilor amoroase încâlcite, un volum în care suspansul este susținut prin îmbinarea a două fire narative, două povești din lumi diferite, dar cu similiarități la tot pasul. Acesta este volumul Ultima scrisoare de dragoste, semnat de Jojo MOYES, pe care Ziua de Constanța și Editura Litera vi-l prezintă astăzi.
Ultima scrisoare de dragoste este un roman emoționant, o carte captivantă, ce urmărește zbaterea a două femei: Ellie, o jurnalistă îndrăgostită de un bărbat însurat și Jennifer, o femeie captivă într-o viață despre care nu își amintește nimic.
 

În 1960, Jennifer Stirling se trezește în spital, unde a ajuns în urma unui accident de mașină. Nu-și poate aminti nimic: nici de soț, nici de prieteni, nici cine era. La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste și începe să-și amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să riște totul. Povestea din trecut a lui Jennifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă și interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoțională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează timpul.

Editura Litera


Autoarea volumului propus de Litera este Jojo MOYES, jurnalistă britanică și unul dintre puținii autori ce a primit de două ori premiul Romantic Novel of the Year, acordat de Romantic Novelist’s Association. Jurnalista a lucrat timp de 9 ani pentru „The Independent”. Primul ei roman „Sheltering Rain”, a apărut în 2002, urmat de alte 12 titluri scrise de la ferma din Essex, unde Moyes locuiește alături de soţul ei (tot jurnalist) și de cei trei copii ai lor.
 
Criticii au primit foarte bine romanul Ultima scrisoare de dragoste, așa cum s-a întâmplat și cu Înainte să te cunosc (carte vândută în peste opt milioane de exemplare, semnată tot de Moyes și transformată, de altfel, și într-un film de urmărit cu șervețelele pe aproape).

„Un roman epic, romantic, absolut sclipitor” au spus criticii, caracterizând Ultima scrisoare de dragoste drept „o carte fabuloasă, emoționantă și evocatoare – perfectă pentru cei cu sufletul mereu tânăr și îndrăgostit.“

Volumul poate fi comandat de pe siteul Editurii Litera, la prețul de 29.90 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.