La Cernavoda e mai misto ca la Nazarcea,ca la Nazarcea n-are Cor (video)

Stiu ca au circulat n`spe mii de bancuri legate de emigrarea in Congo,ca au fost unii care au plecat din tara si au dat peste paradis prin Spania sau Italia,stiu unu care a plecat ca menajer la un batran in Anglia si a venit dupa un an cu o masina si o barca,amandoua cu volanu`pe invers dar nimic din toate astea nu m-ar convinge sa plec din tara. Am aici familia si rudele ,alea care mai sunt in viata,am prietenii ,am "meseria",am chiria,am chiar un pisic intr-un spot scare-mi poarta numele,am de toate asa ca n-am de ce pleca.

Acum o sa zici "bun si atunci care-i faza?"...pai sunt si unele lucri care ma pun din cand in cand pe ganduri si ma fac sa ma gandesc cam unde as putea pleca cu tot cu sotie si copil.
Nu va ganditi ca m-as arunca in lanuri cu capsuni sau intre copacii atarnand de portocale mii,nu tati,as avea de ales sa am grija (stand in ea) de o casa la Javea,sa castig 3000 de lire pe luna frecand-o la rece in Essex sau sa dau cu zarul intre Chole sau Nantes unde as cultiva trandafiri ca hobby,adica Spania,Anglia sau Franta ca Roma chiar imi displace din cauza caldurii din vara si ca sunt mai multi romani acolo decat in Tg.Mures deci as fi ca acasa.

Revin...

Nu vreau sa va-nsir acum argumente sau motive reale pentru care am stat pe ganduri si am cantarit plecarea dar din cand in cand vad teribil si simt monstruos.

Ceea ce veti vedea in filmuletul de mai jos nu reprezinta un trucaj si nici munca unor actori semiantrenati in scoala vietii,e vorba de primarita orasului Cernavoda care din banii publici a angajat cel mai dispus la compromisuri tenor de la opera romana si a pus toate angajatele sa se-mbrace frumos si sa repete ore-n sir pana la perfectiune.

Dupa care a chemat parshul cameramanilor ca sa filmeze dedicatia ei pentru urbea condusa de preacurvia Sa Doamna Si Bemol si a iesit ceva valoros, dupa cum cred ca le-a si explicat angajatelor ce ii tin trena pe fundal si dintre care fo` doua trei presupun ca s-au sinucis prin aruncare spre inecare in Canalul cu Dunarea si Marea,canal luminat in albastru in serile cand drumul spre Vama trece pe langa urbea cu pricina.

Daca exista ceva mai penal dar legal si moral,va rog sa-mi scrieti la posta redactiei ca sa putem sa punem degetul pe rana si sa-l rasucim pana li-se pisa creierul pe el de durere si face squirt cu neuronii pe perete.

Poftiti cu incredere:

Sursa: care-ifaza.blogspot.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Roman

25 Mar, 2010 11:14

Dar doamnele angajate de ce au acceptat sa fie penibile,chiar nu mai poti spune NU, cand esti pus in situatia de a fii ridicol?

stoian

17 Mar, 2010 13:42

sincer mi-a placut articolul foarte mult........si sper ca aceasta "doamna" care ne conduce si ne-a facut orasul de rusine si si-a batut joc de noi constant sa pice cat mai repede....ma intreb ce a gandit cand s-a vazut.

Articole asemanatoare

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 370

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 421

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 138

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 289

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 782

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 451

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 377

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 857

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7405

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 743

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 587

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 546

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 791

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 580

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 700