Oferta PNL dupa Congres Masaj erotic cu fantezii 300 de lei, masaj cu frisca 250 de lei

masaj_erotic_.jpgDupa cum a scris ieri Inpolitics, Consiliul National al PNL a schimbat saptamina trecuta conducerea filialei Sector 2 din Bucuresti, prin decapitarea presedintelui Dragos Dinca, si instalarea ca presedinte interimar a Marianei Cimpeanu, fosta ministra a Muncii, plus un Birou de Conducere. In care a fost promovat un merituos membru de la Organizatia de Tineret, Ionut Negoi. Despre care colegii spun ca ar fi patronul unui salon de masaj erotic. Si mai mult, dupa cum a declarat pentru “realitateamea.ro” fostul sef al PNL Sector 2, Dragos Dinca, noul lider al liberalilor a dat carnete de partid fetelor de la salon :) )) “Asta a fost un moment de amuzament anul trecut in septembrie, cind am avut alegeri in filiala si a venit cu toate fetele de la salon sa voteze”, a spus Dinca.

oferta_masaj.jpgTare, nu? Pe tinarul Negoi l-am gasit la primul click pe google cu adresa de yahoo si numar privat de telefon cu tot, pe pagina saloanelor de masaj erotic. Este contact pentru salonul “Lasdoslunas” (vad ca si-a scos datele de acolo, s-a miscat repede, numa ca eu am facut print screen :) ). Am intrat si pe site-ul mov al salonului (de unde am luat si poza alaturata cu cele doua blonde, liberale, desigur) si am constatat mai degraba o apropiere doctrinara de PSD decit de liberalism, judecind dupa preturi. Sau ma rog, nu ma pricep eu. Ori poate este o noua viziune politica si sociala a doamnei Campeanu, sefa lui Negoi, ca ea se ocupa de protectia sociala si familie la PNL.

Il sun si pe noul lider liberal, pe numarul contact de la salonul de masaj erotic. “Domnul Negoi?” “Da” “Domnul Negoi de la PNL?” “Da”. :) ) Zic, am vrut sa vad daca  adevarat ca aveti un salon de masaj erotic. Zice, nu e devarat. Zic, pai am gasit numarul de telefon pe site. Zice, “mi-a facut cineva o farsa”. Mai sa fie! “Coincidenta face ca eu sa cunosc pe cineva care are acel salon, dar asta nu inseamna ca e al meu”, explica Negoi, care sustine ca niste colegi invidiosi au raspindit acest zvon. “Si eu stiu foarte multe lucruri despre mai multe persoane si as putea sa le fac rau”, ameninta el cu represalii. Si explica si ascensiunea sa in functie: “Nu datorita salonului de masaj am urcat in functie. M-am implicat financiar in campania electorala si mi se pare normal sa primesc o functie conform meritelor”.

Bravo! Ma intreb, Crin o fi primind discount ceva?

Sursa: realitateamea.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 244

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 598

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 669

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 465

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 538

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 531

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 714

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3368

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13930

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 901

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 896

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1927

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2799

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6813