Udrea continua razboiul cu Mazare “Statiunea Mamaia ar putea sa moara!”

udrea_mamaia_statiune.jpgRazboiul dintre Udrea si Mazare si-a consumat astazi un nou episod, ministrul Turismului continuand sa-i puna piedici primarului Constantei si viceversa. De suferit din tot acest scandal ar urma sa aiba doar statiunea Mamaia si turistii dornici sa petreaca cateva zile pe litoral.

Ba chiar Udrea a lansat niste declaratii surprinzatoare, care par mai mult o amenintare pentru Radu Mazare. “S-ar putea ca statiunea Mamaia sa moara!”, a spus raspicat ministrul Turismului in cadrul unei conferinte sustinuta vineri la Mangalia. Udrea a continuat apoi, spunand ca este dezamagita de situatia in care se gaseste statiunea de pe litoralul romanesc, apreciind ca vina in toata aceasta ecuatie apartine autoritatilor locale din Constanta, care nu sunt pe aceeasi unda cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Totodata, Elena Udrea a incercat sa mai forteze odata mana primarului Mazare, transmitandu-i acestuia ca va primi autorizatii de constructie in Mamaia doar atunci cand autoritatile locale vor cadea de acord cu ministerul.

radu_mazare-1.jpgCu putin inaintea conferintei de presa a Elenei Udrea, Radu Mazare s-a plans de faptul ca nu mai poate construe nici o parcare in Mamaia din cauza lui “madame Nuti”. „Am primit de la IGSIC un control asupra PUZ aprobat prin Consiliul Local in urma cu un an, care spune ca acesta nu este in vigoare si prin urmare nu mai putem da autorizatii de constructii in Mamaia, inclusiv pentru parcari. Acesta este motivul pentru care vom sista lucrarile. Cred ca sunt puse bete in roate”, s-a plans Mazare. Acesta a mai precizat ca unul dintre motivele pentru care PUZ-ul din Mamaia nu este in vigoare este pentru ca nu exista aviz de la Ministerul Turismului, aviz cerut dar pe care nu l-au primit. “Noi avem o gandire despre statiunea Mamaia iar madame Nuti are alta gandire”, a mai adaugat edilul sef.

Sursa: agentia.org


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Statiunea Mamaia nu mai este o statiune

03 May, 2010 14:01

Fosta statiune cunoscuta in toata Europa,nu mai este o statiune.Ea este un fel de struto-camila,un ghiveci cu blocuri de locuinte,vile,hoteluri, restaurante si alte acareturi,termopane si cotete mai mici sau mai mari.Este remodelata dupa chipul si asemanarea cu primarul manelit.Statiunea Mamaia a decedat.Vesnica pomenire! Pe "haiduc" nici nu-l doare.El isi ia averea intr-o zi si pleaca in Barazilia.

Cetatean

03 May, 2010 09:42

Din Mamaia nu se mai poate face statiune de turism. Poate doar o statiune de facut nervi. Incetul cu incetul se va ajunge la desertificarea intregului judet. Numai ca in loc de nisip o sa fie asfalt. Sleahta de la conducere nu are nici o idee, logica, sau macar putin bun simt. Singurul gand este banul pentru buzunarul propriu si orgoliul nemasurat.

bibiloi

03 May, 2010 08:55

am vazut dle Mazare cata grija purtati statiunii Mamaia. ati dat voie sa se construiasca oriunde, oricum, numai banii sa iasa. prin tarile unde ai umblat, ai vazut constructii pe plaja? cand te duci in Brazilia, pe care parte a falezei sunt constructiile? pe plaja este ceva in afara de dusuri si toalete? de exemplu, ce cladire se ridica pe plaja in dreptul Iaki? de ce 2 nivele? ati distrus tot ce trebuia sa fie turism in Mamaia si ati transformat-o intr-un cartier de duzina marca constantzica-romanica. doar bashini si prost gust. conform mentalitatii edililor.

NeDobiBocul

03 May, 2010 08:37

Mi se pare normal:trebuie resurscitata statiunea "DiKtaKiorului" de bishnitzar Cotroceni,pe nume Neptun.Hai sichitir madame de Plesh c-o-i !!!

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 515

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 432

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1076

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 486

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 662

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 630

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1736

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 670

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 560

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 825

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 609

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 599

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 646

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 528