66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell Care este adevărul din spatele „prăbuşirii extraterestre”?

Google, celebrul Motorul de căutare pe internet, şi-a modificat logoul pentru a marca împlinirea a 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, care ar fi fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale.

Noul logo al Google - reprezentat sub forma unui joc animat - este unul interactiv şi prezintă un extraterestru care aterizează pe Pământ într-un OZN. Extraterestrul poate fi direcţionat cu ajutorul cursorului prin ferma de la Roswell pentru a recupera părţile care îi compun OZN-ul. După ce recuperează elementele componente ale OZN-ului, extraterestrul părăseşte Pământul.

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informaţii publice din Roswell, a emis un comunicat de presă în care a precizat că personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburătoare prăbuşită în apropiere de o fermă din Roswell, ceea ce a mărit interesul presei pentru acest subiect.

În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prăbuşit în apropiere de Roswell, statul New Mexico, SUA. De la sfârşitul anilor 1970, incidentul a fost subiectul unor controverse intense şi al unor teorii ale conspiraţiei cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbuşit.

Articolul integral aici: descopera.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Banc Atac nuclear?

13 Jun 2018 2477

Editorial Domnilor candidaţi la Primăria Constanţa, voi sunteţi extratereştri? Unde trăiţi?

13 May 2016 3874

NASA crede în existenţa extratereştrilor

25 Apr 2015 2177

Doi extratereştri discută rezultatele ultimelor experienţe

09 Jun 2014 1688

Descopera.ro De ce descoperirea unui al doilea Pământ ar putea fi un semn că omenirea se apropie de extincţie

26 Apr 2014 2299