"Nasul" cu Radu Moraru

nasul.jpgIstoria se scrie la "Naşul". Ceilalţi o comentează.

Câte emisiuni din România reuşesc să ia o problemă care afectează milioane de oameni, să o întoarcă pe toate feţele şi să rezolve ceea ce uneori instituţiile sau cei care ar putea să găsească soluţii n-o fac?

„Naşul" nu e un talk show oarecare. Stârneşte polemici, pune pe jar oameni şi instituţii, deschide uşi ferecate cu şapte lacăte, schimbă lucruri. Naşul reuşeşte să pună degetul pe rană şi merge până-n pânzele albe pentru a rezolva ceea ce ne doare pe toţi. Cu îndrăzneală.

Printre emisiunile din categoria grea sunt cele cu impact naţional.Seria de talk show-uri despre piaţa gazelor.In urma ei, preşedintele ANRE demisionează şi preţul gazelor rămâne pe loc.Dezvăluirile despre chiriile parlamentarilor. Vâlva stârnită în toată media clatină scaune foarte de sus. Seria despre Loteria Naţională. Preşedintele Loteriei este demis. Discuţiile cu Traian Basescu, în studioul „Naşului". Românii au posibilitatea să vorbească direct, deschis şi necenzurat cu preşedintele ţării.

Echipa emisiunii Naşul şi moderatorulRadu Morarureuşesc să le ofere telespectatorilor un talk show viu şi curajos, care încearcă să facă aerul mai respirabil în politica şi societatea românească.

Difuzare: luni - joi, ora 20:00
Contact: nasul@b1tv.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

DEZAMAGITUL

08 Jul, 2012 07:55

Domnilor, problema nu este ca l-a suspendat din functia de presedinte al Romanie pe domnul Traian Basescu, problema cea mai grava este MODUL si MIJLOACELE prin care cei de la USL in frunte in special cu domnul Victor Ponta, impreuna cu aliatii au realizat acest lucru. Un lucru foarte important este si faptul ca prin graba cu care au realizat acesta suspendare si mijloacele ,,CONSTITUTIONALE,, folosite au ridicat un mare semn de intrebare in UE fata de STATUL de DREPT si DEMOCRATIA din Romania, de altfel Romania putea deveni o problema foarte delicata si cu consecinte deosebit de grave fata de statul nostru si in definitiv fata de noi romanii chiar cu o saptamana inaintea suspendari presedintelui la lucrarile Consiliului European, unde Romania a fost reprezentata de Domnul Victor Ponta, care de altfel nu ar fi avut ce cauta acolo , doar vrand sa arate ca el e ,,tare si mare ,, si nu are nevoie de nici-un mandat din partea presedintelui sau al Curti Constitutionale , care decid in acest sens, riscand buna desfasurare a lucrarilor Consiliului Europei, aducand astfel prejudicii statului roman, interesandu-l doar in a-si satisface orgoliu personal fata de presedintele Romaniei si fata de institutiile de drept ale statului, netinand cont de prejidiciile care ar putea aduce Romaniei. Daca cititi articolele de mai jos preluate din presa internationala veti observa cat de mult ,,il doare,, pe domnul Ponta de Romania. Nu sunt FAN al domnului Traian Basescu, nu sunt de acord cu multe lucruri pe are le-a facut in decursul timpului de Presedinte al Romaniei dar totusi sunt convins ca fata de domnul Victor Ponta care doreste doar Putere si Decizii in favoarea sa si acolitiilor dumnealui , doreste mult mai mult binele romanilor si statului roman, de alfel daca cititi randurile de mai jos despre ultimele evenimente de la Consiliul Europei , srise in presa internationala, unde insusi Presedintele Romaniei a trecut cu vederea disputa pe marginea reprezentarii Romaniei la Consiliul Europei si a confirmat pe domnul Victor Ponta ca fiind mandatat de Presedintele Romaniei la Consiliul Europei, tocmai a nu implica Romania intr-un scandal fara precedent la lucrarile acestui consiliul,deci veti observa cui ii pasa mai mult de Romania.

morosan andreea

08 Feb, 2012 13:41

as dori sa imi lasati pe mail un nr de contact deoarece am o problema

vasile

28 Jun, 2011 21:21

Nasule, Ministrul Educatiei a mintit! Dna Badea, consiliera sa nu vorbea la telefon in acea conferinta ci ii sufla, ca unui scolar prins fara tema, domnului Ministru. Vezi te rog filmul pe youtube. Vai, Vai, pixelul albastru! Rusine!!

serban bogrea

13 Jan, 2011 23:16

cum in tara ta de vis adevarul nu mai place nimanui, nasule, sunt curios cat o sa moderati raspunsul meu pt Zamfir Gh. Poate pana o sa dispara in neuitarea timpului ca si promisiunea Maestrului pt noi, cei care am sperat in ajutorul lui, cei din piata, cei care simtisem ca ni se va fura viitorul. El viitorul il avea asigurat sau l-a asigurat pe traseul de la Universitate la TVR. Ar avea curajul sa raspunda? Nasule te inteleg de ce esti asa de patriot: pt ca castigi suficient incat sa stai bine intr-o tara in care majoritatea traieste asa cum BINE stii. Vai m....

serban bogrea

13 Jan, 2011 23:00

Stimate dl. morar Spuneti lui ghe. Zamfir (nu maestrului cum il chemi) ca la Universitate (Piata universitatii) il astept si acum caci, dupa spusele lui din 1990 de acolo, se ducea la Televiziune sa-i spuna lui Iliescu&compania de hoti ca nu face bine, etc. etc. L-am aplaudat cu mare speranta dar, pana in septembrie cand eu am plecat, NU A MAI AUZIT NIMENI DE EL IN ROMANIA: asa ca cu pupin... la adresa "maestrului" ... Ca interpret, nimic de spus, dar intreaba-l cum de pleca di tara pe vremea aceea? Eu stiu, tu "nasule" pe atunci cred ca erai prea tanar.. PS. Patriotismul e bun pana nu te face sa vomiti sau sa omori sau sa fii pupin...st, ca si religia

stefan constantin

16 Nov, 2010 13:14

Draga dl moraru nu sunt un scriitor asa ca imi cer scuze pentru eventualele greseli de scris vreau sa va spun ca tot ce se intimpla in tara sau in lume este premeditat de cei care conduc lumea nu vreau sa fac pe otevistul dar exista cineva care vrea sa ne conduca (asa ca tot ce se intimpla in romania sau in lume este opera cuiva nu este vina lui basescu sau mai stiu eu cui )te rog sa citesti cartile lui radu cinamar sa vezi cine hotareste ce se intampla pr planeta pamant

OVIDIU-IASI

15 Feb, 2010 23:55

Nu veti face nimic dle PRIM-MINISTRU , sunt doar promisiuni ca si acea campanie electorala de doui bani pe care ati facut-o la prezidentiale !

OVIDIU-IASI

15 Feb, 2010 23:49

Ati lovit numai in sarmani dle.BOC si dvs si guvernantii de ati mai bagat si UDMR-ul la guvernare caci altfel nu ati mai fi fost in guvernul numit BOC IV ! De ce nu va uitati in urma putin si sa stimulati cu ceva si cadrele didactice dein mediul rural !Ce ati facut pentru acesti oameni care sunt VADUVITI de multe conditii de predare , ba mai mult , ne-ati luat si din putinul spor de rural ca sa ne aduceti la nivelul celor de la oras , dar sa nu uitati un lucru , profesorii inoata in praf pe langa cei care calca doar pe asfalt !

OVIDIU-IASI

15 Feb, 2010 23:43

Sunt Scoli d-le PRIM-MINISTRU care nu au usi la clase si nici lemne cai....NU MAI SUNT BANI...asa cum ati spus , dar ce vina avem noi ca toti acesti parlamentari care va inconjoara au salarii EXORBITANTE ! TAIATI-VA SI dvs.din salariul de PRIM-MINISTRU CATEVA LUNI SI O SA VEDETI CE INSEAMNA !?

OVIDIU-IASI

15 Feb, 2010 23:38

Cred ca d-l.BOC a intrat cu POC in toti , dar LEGEA PENSIILOR nu va fi el capabil sa o modifice nici daca s-ar pune el in CAP ! Are ce are cu aceste pensii , dar ce a avut cu cadrele didactice caci dupa ce le-a redus locurile de munca , le-a mai redus si din salarii ! Eu sunt un cadru didactic care a simtit enorm aceste TAIERI SALARIALE , cu toate ca sunt PD-List, dar va ajunge acest partid ca si PNTCD,caci PRIM-MINISTRUL este CALUL DE SACRIFICIU AL PRESEDINTELUI ! Rusine d-le PRIM-ULTIM MINISTRU !Sa fiti siguri ca va fi nu in curand inca o revolutie caci este singura solutie !

maria

15 Feb, 2010 23:28

domnule Prim ministru am lucrat in invatamantsi atrebuit sa ma pensionez la 58 ani,de atunci am mai lucrat cumuland pensia cu salariul dar dupa noua legenu mi mai da dreptul.ce ma fac ca din pensia pe care am obtinut-onu-mi ajunge decat sa-mi platesc ratele la banci si facturile la gaz curent telefon si altele .VA rog sami dati un sfat ce sa fac sami ajunga banii si de mancare

LILI

15 Feb, 2010 22:43

NASULE VA ROG SA-L INTREBATI PE D-L PRIM MINISTRU CARE VA FI STATUTUL SI SALARIUL UNUI ASISTENT MATERNAL DE LA 1-IAN-2010 CU 2 COPII CARE LUCREAZA 7 DIN 7 ZILE ,24 DIN 24 ORE FARA SPOR DE NOAPTE, FARA CONCEDIU DE ODIHNA .ACUM AM 635 DE LEI PE LUNA

musafir

14 Feb, 2010 14:15

vai si amar de aceasta natie tampita.

anonim

12 Feb, 2010 22:13

Te salut nasule!

cristina

12 Feb, 2010 17:32

Cainii maidanezi trebuie sa dispar adin peisaj. Solutia este EUTANASIEREA, iar idiotilor care ii aduna pe langa si in scarile de bloc sa li se aplice amenzi usturatoare si dosar penal, pentru deranjul fata de ceilalti vecini. Locuiesc in Bucuresti, Titan si toate strazile si bulevardele sunt invadate de caini care de regula sunt agresivi. Nu am vazut nicaieri in lume asa ceva.

colt alb

11 Feb, 2010 21:27

bucuresti frate cu pitesti.d-lor am o propunere pentru toti oamenii de afaceri din capitala si provincie:dupa sterilizare,adoptati cainii si puneti-i de paza la firmele dvs.,la vilele si resedintele de la mare si munte si sunt convins ca nu va vor ajunge ptr.toate.mai apoi mergeti la tara si faceti contracte cu taranii,care oricum aduc acesti caini la oras.

anonim

11 Feb, 2010 00:54

Parerea mea ca nu ciinii trebuesc sterilizati ci aceste domnisoare impreuna cu cristina topescu,ca sunt proaste de bubue!

musafir

11 Feb, 2010 00:50

Auzi,Topescu Cristina,Faci spume la gura in favoarea ciinilor vagabonzi,impreuna cu ´vagaboandele tale de langa tine.Dar,ia spune,citi copii ai strazii ai ingrijit,sau oameni fara adapost,hai?Nu ti-e rusine! Ia spune cu voce tare,ce salar ai,ca sa stiu si eu ce diferiti suntem Ma uit la nebuna aia care spune ca a infiat 17 maidanezi.Ii compatimesc vecinii.Asemenea persoane ar trebui amendati pentru dezordine si disconfort creat semenilor din jur!

maria

10 Feb, 2010 22:45

D-l Mihai Seitan este foarte linistitor, daca legea pensiilor nu ar fi atat de cinica incat sa te oblige la munca la o varsta la care evident nu mai esti in stare. Mama mea a decedat la 68 de ani si cam de la 60 a devenit tot mai senila. Din fericire, pe vremea "Odiosului" femeile se puteau pensiona la 55 de ani. Daca si eu voi pati la fel, ca perioada asta de schimbari si nesiguranta e mult mai dificil de traversat ca cea comunista, probabil vor trebui sa ma intretina copiii, desi am deja vreo 30 ani de munca, ca doar cine dracu are nevoie de serviciile unui om de varsta a III. CINIC !!!!!

STEPAN NICOLAE -ARAD

02 Feb, 2010 23:21

MAI AM DOUA LUNU DE SOMAJ LOCURI DE MUNCA NU GASESC UNDE AM GASIT NU ANGAJEAZA PESTE VARSTA DE 35 DE ANI EU AM 52 DE ANI CA SI MINE SUNT MULTI IN TARA CE SANSE MAI AVEM? VA ROG SA IL INTREBATI PE DOMNUL PRIMMINISTRU VA MULTUMESC

silvia

22 Jan, 2010 16:54

Mi-a placut emisiunea de joi seara superba mai ales invitatii

Marian

26 Dec, 2009 14:29

Am asteptat 20 de ani sa apara in sfarsit supravietuitorii masacrului de la Otopeni , nu va este rusine sub nici o forma sa va folositi de iei pentru a infiera comunismul nici macar acum.Sunteti chiar naivi daca credeti ca majoritatea Romanilor a u crezut ca in Decembrie 89 a fost " Revolutie " , nu domnilor A FOST LOVITURA DE STAT , AVEATI NEVOIE DE MORTI SA MASCATI ACET LUCRU.Domnul Radu Morar faceti un reportaj despre revolutia din Decembrie 89 ar trebui s-a va fie rusine pentru ca adevaratul reporter care a vrut s-a spuna adevarul despre "Revolutie" in perioada premergatoare revolutiei a fost Virgil Tatomir care a murit subit undeva in Transnistria cind avrut s-a spuna cine atras in noi la "Revolutie".Daca aveti constiinta si sunteti un jurnalist trbuie s-a fiti impartial si s-a slujiti adevarul , oameni pe care binevoiti sa le tineti parte in mod voit sunt tot COMUNISTI SCOLITI LA ACEEASI SCOALA.

dan

22 Dec, 2009 22:38

sai ea la bani marunti basescu pe hatii astia din vrancea

dani

22 Dec, 2009 22:33

de ce nu vin pensile de gandicap in vrancea ca de 2 luni ne amina hatii astia din vrancea

catalin

16 Dec, 2009 21:41

...nimeni nu ne taie??? sa o crezi tu NASULE! aseara cand vorbea taximetristul te-a taiat! s-au vazut ptr. cateva momente...nimic; cine avea oare interesul? sunt destui!insa nu trebuie sa ne mai temem de azi inainte. poporul stie TOT si DUMNEZEU stie! nimic nu se ascunde. tocmai de aceea comentez. SUCCES IN CONTINUARE!

Paraipan

09 Dec, 2009 09:52

Buci sa fie,ca de astia ca Morar cu limbi in erectie se gasesc totdeauna!

DOMNY

08 Dec, 2009 09:30

Mass media din Romania pune in pericol democratia. Mass media nu respecta constitutia ARTICOLUL 31 - Dreptul la informatie (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit. (2) Autoritatile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal. (3) Dreptul la informatie nu trebuie sa prejudicieze masurile de protectie a tinerilor sau securitatea nationala. (4) Mijloacele de informare in masa, publice si private, sunt obligate sa asigure informarea corecta a opiniei publice. (5) Serviciile publice de radio si de televiziune sunt autonome. Ele trebuie sa garanteze grupurilor sociale si politice importante exercitarea dreptului la antena. Organizarea acestor servicii si controlul parlamentar asupra activitatii lor se reglementeaza prin lege organica.

gigi

04 Dec, 2009 11:25

ar trebui intrebati si cei de la p.s.d de sumele cheltuite in aceasta campanie.eu cred ca au cheltuit cu mult peste p.d.l.argumentez:intre turul 1 si 2 au venit in arad prin birtuletele de cartier impartind umbrele,brelocuri[culmea nesimtirii cu Maica Domnului si Isus],cani de cafea toate rosii cu inscriptii p.s.d,Mircea Geoana,am primit si eu fiind cu vecinii la o bere acestgest m-a scirbit si m-a convins ca sant disperati in a castiga ciolanul.RUSINE,domnilor p.s-disti!!

Tamas Lakatos din TIMISOARA

04 Dec, 2009 01:41

va salut Domnul Morarul sunt de la casa de copii DA pentru Basescu si nu pentru Goana va rog sa cititi ca iste valabil sunt Tamas Lakatos din Timisoara

angela pt laura

28 Nov, 2009 12:25

cand o sa ne pice? ca de 5 ani n-a picat nimic.Ca sa traim bine in 2050 putem pune pe altul ca pe asta nu-l mai cred capabil numai de scandaluri nesfarsite, ura, raca si orgolii personale.Asta nu-i capitalism ce avem noi azi in Romania iar cu noul Parlament vom avea o semidictatura in toata regula.

laura

27 Nov, 2009 23:03

nasule felicitari pt. emisiune te urmaresc in fiecare seara . nu pot sa spun ca traiesc bine cum a spus presedintele, dar trebuie sa facem si noi ceva ca nu ne pica din cer cum asteapta uni, eu ii voi da din nou votul meu si am sa il sustin

Angela

27 Nov, 2009 11:10

romanii din italia de ce nu vin acasa daca e asa bine cu PDL? nu putem pleca toti in Brazilia ca Radu Mazare iar cu Basescu murim de saracie.Votati cu PNL foarte bine, Geoana este sustinut de PNL.

Angela

27 Nov, 2009 10:47

GIGEL, ai dreptate exact asta am avut pana acuma : Basescu, iliescu, hrebenciuc, vanghelie, orban si exact toata lista care ai insirat-o dar ai uitat capul : BASESCU ca in cei 5 ani lista s-a tot lungit ...ce te face sa crezi ca in urmatorii 5 se va scurta?doar basescu promite ORICE si face NIMIC .Nu te supara eu nu pot sa-l votez in continuare pentru cum traim azi in ROMANIA. Daca tu esti multumit n-ai decat.

Sandra

25 Nov, 2009 14:46

In fiecare seara urmaresc Nasul, ca un spectacol grotesc, in care costat ca ipocrizia si subiectivismul moderatorului n-au limite.In permanenta, Radu Moraru critica partizanatul moderatorilor de la alte posturi de televiziune iar el se declara plin de obiectivitate si bune intentii. Vreau sa-l asigur ca exista si telespectatori, care raman imuni la propaganda lui probasesciana, facuta cu agresivitate si argumente fara substanta. O liberala consecventa.

gigel

25 Nov, 2009 08:54

draga angelica,base nu este o domnisoara de pension,dar tocmai de aceea este singurul care face fata haitei dezlantuite in a devaliza TOATA TARA !! ma gandesc cu groaza sa traiesc o conducere de tara in care sa gasesc chipurile - iliescului,hrebenciuc,vanghelie,orban,ghise,hasotti impreuna cu parintii lor voiculescu-vantu-patriciu si inca cateva sute de rozatoare flamande ! angelica,draga mea asta vrei ?

petre

24 Nov, 2009 23:28

romanii din italia nu voteaza psd

Angela

24 Nov, 2009 11:38

Mai GIGELE draga si iubite, Barack Obama e "american " adevarat si de aceea este presedinte ? mai avem de invatat democratie pana sa votam un om pentru adevarata sa valoare si competenta sau Traian Basescu nu conteaza ca smechereste si minte , manipuleaza , injura si jigneste ,este roman "adevarat " ?asta-i valoarea natiei noastre ? Cine vrea sa-l creada n-are decat...dar Crin ANTONESCU nu-l crede si nici eu,sper ca pana la urma nici tu.

Angela

24 Nov, 2009 10:43

Oare de ce fel de legi are nevoie domnul Florin Calinescu pe care sa i le voteze asa repede Parlamentulcum s-a exprimat ieri seara 23.11.2009 la ora de maxima audienta ? De alea privind salariul minim pe economie de 600 lei, de alea privind pensionarea femeilor la 65 de ani sau de alea privind majorarile de TVA si impozite pentru romani? Pentru asta se grabeste asa sa sustina un referendum al prostiei, ignorantei si nivelarii drumului inapoi spre dictatura votat datorita nivelului scazut de cultura si educatie al romanilor ?Votati parlamentarilor pentru Calinescu o lege a educatiei la cel mai scazut nivel daca se poate si cat mai repede poate la alegerile viitoare ajungem atat de inculti incat sa-l votam chiar pe domnia sa...ar fii la fel de potrivit ca si Basescu cel pe care il linge la greu . Multumim domnule Calinescu , ati ajuns si dumneavoastra un cretin celebru.

milo

21 Nov, 2009 00:25

spunetii va rog lui traian basescu sai spuna lui geoana sa inceteze cu semnele masonice sa o lase cu semnul piramidei caci este si el in corporatiile acestea

milo

21 Nov, 2009 00:18

domnu moraru va rog spunetii lui domnul basescu sa nu mai faca geoana caci nui domn semne masonice este cumva sustinut de eii

Marius

19 Nov, 2009 00:49

Becali nu merita nici macar 1 singur vot...pt parerile exprimate la emisiunea din 18.11.2009...

Popescu Stefan Fane

12 Nov, 2009 23:24

Dac de la 1 ianuarie se scoate taxa de inmatriculare sau dac se micsoreaza?

CRISS

03 Nov, 2009 23:18

BRAVO NASULE MERGI TOT ASA INAINTE , IN PITESTI STA PARCATA O MASINA DE CAMERA DEPUTATILOR , MARCA LOGAN , PERSONALIZATA CU POZELE LUI MIRCEA GEOANA FIIND MASINA DE SERVICI PLATITA DIN BANII CONTRIBUABILOR NU CRED CA ESTE IN REGULA .

Cristian

01 Nov, 2009 15:15

Buna ziua ma numec Cristian Petre sint o pesona cu dizabilitati rocomortor gr.1 si mise incalca legea 448 de carte autoritati in care nu doteaza cu lururile care sa nea jute si sa ne fac vieata mai usora de cat este e mai mult ne ingreuneaza ca se fac discriminare intre asemenea pesone dar eu osa ma lupt casa schib metalitatea asta Ceausta in care este orcare om care gadeste asa legea pevede rampe la ocare instituti publice din Romania si ocare luru care inpidica sa intre o asemenea categorie de oamen in istituti publice in care sint dar sint facute far cap nu este la blog liftu este mic nu incape orare carut si lista pote cotinua verciuri in paruri stitale cinematograf politie etc... nu sint rampe de acis in istitutie si legea este incalcata 448 rusine si osa ma adesez curtea europeana petru abucurile si miciunime care mise face am facut un filmulet cum ducie o pesona vieata in mizeriasta de Romanie in care nu sint dotate cum trebue link http://www.youtube.com/watch?v=76qw06XWnI si la ratb la fel link http://www.youtube.com/watch?v=mR8TzMag_IU in Romania pesonele cu dizabilitati duc rau in rara lui cu tote legea 448 care este incalcata de autoritati. sal nasule id crysty_dizabilitati@yahoo.com sau la tel 0760064337

claudiu

29 Oct, 2009 23:22

NASULE, emisiunile tale sunt f. bune DAR - te rog nu te supara ca-ti spun ca despre medicina nu se poate discuta cand nu ai legatura cu domeniul. In 29 octombrie 2009 , discutiile cu doctorii germani in limba engleza n-a avut sens pentru un om care stie cum stau lucrurile iar pentru ceilalti n-a facut decat sa-i ajute sa aiba imagini nereale total. Asta e.

iulian

22 Oct, 2009 22:48

nasule draga stiu ca ceea ce iti scriu este pt ministrul muncii dar avandu-l pe prim-ministrul BOC te rog - da mai departe - lui min.BOC sotia mea are 22 de ani lucrati la stat si apoi a fost operata de 3 ori si din 2005 este in pensie de boala acum trebuie pensionata la limita DUPA CARE METODA VA FI PENSIONATA din pensia de boala sau se aduna toti anii lucrat si pt are a cotizat. VA MULTUMESC

iulian

22 Oct, 2009 22:42

nasule draga mai am o intrebare EU AM LUCRAT 25,9 ANI LA STAT SI PANA LA PENSIONARE CA P.F. LIBER PROFESIONIST - dar am platit la fostl CASCOM impozit si la DUPA REVOLUTIE LA casa de pesnii si dupa 31 de ani si 8 luni de cotizatie am o pensie de 434 lei , am fost sofer, fierar, administrator , cu scoala de militie adica am cotizat la stat SI ACUM PRIMESC O PENSIE -SOCIALA ?--- va multumesc si toata familia mea votam DA BASESCU SI BOC toata viata noastra

iulian

22 Oct, 2009 22:36

nasule SAVATORUL ROMANILOR ------- fostl ministru DAN NICA are o lucrarea de milioane de euro in cluj-napoca si foloseste patromi cu muncitori din SATU MARE (BIXAD , NEGRESTI - OAS ,CERTEZE) CU CABLURI OPTICW SUB PAMANT -- saracii oseni sapa, sapa pt DNUL MINITRU si nu au primit banii nici pana azi --- nasule poti verifica eu nu sunt decat un batran de 65 de ani

costel

20 Oct, 2009 06:45

DOMNULE MORARU AR TREBUI SA-TI ANGAJEZI CEVA SPECIAL FORCE IN JURUL TAU. AI MULTI COMUNISTI CARE TE URASC CRED CA TU ESTI SINGURUL CARE ARE O PERECHEDE CO.... SA DEZGROPI SI SA DESCHIZI CUTIA CU VIERMI EU TE CONSIDER A FI FOARTE DREPT CU DREPTETEA SI ITI DORESC SUCCES

SPERANTA

18 Oct, 2009 15:18

Nasule draga, tot ce spui are mult adevar, dar suntem putini care vor ca adevarul sa iasa la suprafata. Degeaba incerci sa ne explici ce fac CEI MULTI(geoana, hrebenciuc, iliescu, crin,mitrea, nastase,tariceanu, mazare si multi altii}, tu ne spui noua{cei care te ascultam} si noi iti scriem tie, ATAT, nu se va schimba nimic, pana nu se "sterilizeaza", partidele, parlamentul.Romania a ajuns o jungla cu multi pradatori.Toti am ajuns LASI cu o soarta binemeritata, am ajuns ORBI, cu o minte incuiata.ASA ZISII ALESI{psd, pnl, udmr,alianta},nu vor decat putera, banii.Ei nu stiu ce inseamna RESPECTUL,BUNATATEA,INTEGRITATEA,CINSTEA. dCATE ORI IAU CUVANTUL,NU AUD SA VB DESPRE BUNASTAREA TARII, A POPORULUI, DOAR JIGNESC CU MULTA URA. Cam atat, sunt multe de spus, dar am obosit, poate in alta zi sa spun si sa ma rog.

crina

15 Oct, 2009 14:33

Cum explicati ca "domnul" Cristian Tudor Popescu, care numai ca un domn nu se poarta, isi permite, la Realitatea TV, sa il numeasca pe domnul Lucian Croitoru "papusa de carpa"??? Ce anume il indreptateste sa se comporte asa? Va rog sa luati atitudine fata de aceasta iesire suburbana in emisiunea dumneavoastra.

gigel

14 Oct, 2009 08:47

ce poate face un presedinte ? nimic !..... dar cunosc un presedinte care a influentat - deschiderea dosarelor,condamnarea comunismului,cunoasterea politicienilor cu matrapazlacurile lor cu tot,modificarea pensiilor nerusinate,a veniturilor ametitoare a unor categorii salariale,si nu in ultimul rand scoaterea udmr de la vesnica guvernare,repet a udmr nu a maghiarilor,a udmr ca cea mai nerusinata organizare politicianista,a celor mai nerusinati santajisti ai vietii politice romanesti.....ACESTA E BASESCU !! cu bune si rele....dar roman adevarat !

me

12 Oct, 2009 11:31

Ce Dumnezeu ii facei reclama astuia? Asta e pro Basescu-doar i-a puiblicat nenorocitul de Base cartea. LA GUNOI CU RADU MORAR

vio?b

07 Oct, 2009 22:54

ce au facut nea dus de ripa suntem o tara intunecata datorita hotilor din romania?

vio?

07 Oct, 2009 22:51

nasule sti ca cet hotii din parlament sunt totii hotii nea mintit 20 si ceva de ani astia trebuie dati jos cei care a fost de alungul anilor 89 sunt diperati dupa bani asta in aceasta seara e un mincinos hot ?ministrul hotiilor ?

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 583

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 648

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 440

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 528

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 526

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 696

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3359

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13869

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 897

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 877

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1921

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1299

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2785

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6800

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 807