Mai multe despre astrologie

Horoscopul copiilor Ce spun astrele despre puştii din fiecare semn zodiacal

horoscopcopii.jpgBERBEC

Cu siguranţă, copiii născuţi sub semnul Berbecului le vor testa rezistenţa fizică şi psihică a părinţilor. Asta pentru că au o voinţă de fier, o energie debordantă, o curiozitate fantastică şi văd fiecare limitare a independenţei proprii drept o provocare. De fapt, orice este o provocare pentru Berbeci, care simt nevoia să dovedească faptul că sunt primii în orice - de la învăţătură la trăsnăi. Pentru a limita bătăile de cap, părinţii ar trebui să le canalizeze, de mici, atenţia spre sporturi competitive - puştii Berbeci vor excela la aşa ceva.

TAUR

La prima vedere, copii Taur se numără printre cei care nu dau bătăi de cap prea mari părinţilor. Sunt cuminţi, ascultători, nu fac mofturi la mâncare, sunt destul de conştiincioşi la şcoală şi este puţin probabil să îi găseşti atârnaţi de crengile celui mai înalt copac sau sus pe bloc. Problemele apar însă atunci când mama, tata sau vreunul dintre fraţi vor să schimbe ceva, orice, în rutina zilnică sau li se cere să renunţe la ceva care este al lor. Dotaţi cu o încăpăţânare exasperantă, micuţii Taur pur şi simplu vor refuza să mănânce la ora 1, când ei sunt obişnuiţi să ia prânzul la 1 şi jumătate! În plus, le este foarte greu să-şi împartă jucăriile sau atenţia părintelui preferat chiar şi cu fraţii sau surorile!

GEMENI

Puştii născuţi în zodia Gemenilor sunt de două ori mai deştepţi, mai rapizi şi mai şmecheri decât majoritatea copiilor. De fapt, de cele mai multe ori, părinţii lor nu vor şti dacă trebuie să fie mândri că odraslele lor au 10 pe linie la română şi limbi străine (copiii Gemeni au un talent înnăscut pentru folosirea limbajului şi probabil că citesc de pe la trei ani) sau să îi certe pentru că au pus lipici pe scaunul profesorului şi au chiulit de la ora de matematică, pentru că se plictiseau. O idee bună ar fi să-i înveţe, de la cea mai fragedă vârstă, cât de importante sunt perseverenţa şi adevărul. Nu de alta, dar, uneori, au tendinţa de a fi superficiali şi de a „înflori" adevărul.

RAC

Cei mai mulţi dintre copiii Raci sunt absolut adorabili, la prima vedere. Drăgălaşi, iubitori, sensibili, ei sunt foarte ataşaţi de familie şi în primul rând de mamă. Dar tocmai aici intervine problema. Sunt atât de sensibili, încât prima zi de şcoală se va transforma, de multe ori, într-o tragedie - pentru că trebuie să o părăsească pe mama. De fapt, încă de mici, sunt foarte pricepuţi să se folosească de şantajul sentimental (ochi înlăcrimaţi, priviri rănite, refuz de a vorbi) pentru a obţine absolut tot ce vor. Este foarte greu să le rezişti, dar părinţii acestor micuţi ar trebui să-i înveţe, cât de devreme, că în viaţă trebuie să se mai descurce şi singuri.

LEU

Copiii născuţi în zodia Leului sunt veseli, jucăuşi şi extrem de simpatici, atâta vreme cât sunt în centrul atenţiei. De fapt, acesta este scopul lor, să fie starurile familiei! Vor fi în centrul atenţiei chiar dacă pentru asta trebuie să îi facă pe ceilalţi să râdă la giumbuşlucurile lor sau să-şi scoată părinţii din sărite cu o boacănă de proporţii. Acelaşi lucru este valabil şi în gaşca de prieteni sau în clasă - Leii trebuie să iasă în evidenţă, într-un fel sau altul. Una dintre primele lecţii pe care părinţii trebuie să îi înveţe pe aceşti micuţi este aceea că nu pot avea tot timpul ceea ce vor. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

FECIOARĂ

În general, puştii născuţi în zodia Fecioarei nu creează probleme deosebite. Sunt ordonaţi, conştiincioşi, politicoşi, le place să meargă la şcoală şi nu este nevoie să fie împinşi de la spate ca să-şi facă temele. De asemenea, sunt destul de cuminţi şi probabil că părinţii lor nu se vor trezi la uşă cu vecini supăraţi pentru geamuri sparte sau muzică dată prea tare. Şi cu fraţii şi surorile lor se înţeleg destul de bine - atâta vreme cât şi aceştia înţeleg să nu intre în discuţii în contradictoriu cu Fecioarele!

BALANŢĂ

Încă din cea mai fragedă pruncie, Balanţele îşi vor manifesta simţul lor artistic. Şi băieţii, dar mai ales fetiţele născute în această zodie adoră să picteze, să danseze, să-şi redecoreze camera şi, în primul rând, să se îmbrace frumos. De fapt, sunt genul de copii care nu le plac genul de jocuri prea violente sau prea zgomotoase. În general, sunt sociabili şi simpatici, şi, de cele mai multe ori, se descurcă bine la şcoală. Marea lor problemă este luatul deciziilor - lucru în care părinţii ar trebui să intervină cât mai devreme.

SCORPION

Există două genuri de copii Scorpioni: cei care sunt foarte cuminţi şi cei care le scot peri albi părinţilor. Foarte puţini dintre puştii născuţi sub acest semn intră în categoria „aşa şi aşa". Evident, părinţii care au parte de varietatea „cuminte", chiar nu au de ce să-şi facă probleme. Fata sau băiatul lor va da dovadă de o surprinzătoare maturitate în gândire şi va fi foarte responsabil. Pe de altă parte, copiii-problemă Scorpioni au tendinţa de a împinge până la extrem nervii părinţilor, aşa că aceştia ar trebui să ia măsuri cât de repede posibil!

SĂGETĂTOR

Partea bună la copiii Săgetător este că sunt foarte descurcăreţi, deştepţi şi inventivi. Au probabil o mulţime de prieteni, se descurcă bine la şcoală şi nu sunt mofturoşi. Partea mai puţin bună este că le ia ceva vreme până să înveţe semnificaţia zicalei „curiozitatea a omorât pisica". Sunt foarte aventuroşi, de aceea ar fi bine ca părinţii să pună obiectele fragile în locuri sigure, eventual sub cheie şi să îi înveţe de mici că precauţia este foarte necesară în viaţă. Cu siguranţă însă, puştii se vor alege măcar cu câteva julituri de pe urma căţăratului prin copaci sau pe garduri!

CAPRICORN

Copii Capricorn pot fi descrişi drept cuminţi, inteligenţi, studioşi, ordonaţi şi foarte încăpăţânaţi. Este adevărat că nu este nevoie să tragi de ei ca să înveţe. Dacă asta înseamnă să-şi facă lecţiile sau să facă ordine în cameră, este excelent. Sunt în general foarte ambiţioşi şi se numără printre premianţi mai tot timpul. Pe de altă parte, dacă au mai degrabă chef să înveţe cum să fugă noaptea pe geam, va fi destul de dificil să-i prinzi şi să-i convingi că nu este un lucru bun să facă asta.

VĂRSĂTOR

La fel ca şi „verii" lor Săgetători, Vărsătorii sunt nişte puşti curioşi, simpatici şi independenţi. Au o grămadă de prieteni, de toate vârstele şi probabil că-şi vor impresiona profesorii cu ideile şi cunoştinţele lor. Problema este că, totuşi, sunt destul de imprevizibili şi cam uituci. Plus că le place să îi şocheze pe ceilalţi. Aşa că părinţii ar trebui să se aştepte ca „juniorul" născut în februarie să apară acasă cu părul vopsit în verde fosforescent sau să îi sune din alt oraş, unde au ajuns cu „noii" lor prieteni, cunoscuţi seara trecută, la biliard.

PEŞTI

Copiii Peşti nu prea creează probleme, cel puţin când sunt mici. Cuminţi, visători, blânzi şi prietenoşi, le place la nebunie să coloreze sau să se uite la desene animate şi să doarmă. De fapt, una dintre problemele pe care părinţii vor trebui să le corecteze cât mai devreme este tendinţa spre leneveală. O alta ar fi faptul că, uneori, „peştişorii" sunt tentaţi să înflorească adevărul, mai ceva ca un Geamăn. De aceea, ar trebui încurajaţi să-şi manifeste creativitatea în moduri constructive - cursurile artistice de orice fel li se vor potrivi ca o mănuşă!


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

09 Oct 2018 884

Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

02 Oct 2018 1704

Societatea Balneoterapia Saturn SRL va fi dizolvată. Cine a luat decizia și când va intra în vigoare

01 Oct 2018 377

Acţionarii societăţii Restaurant Tomis SA au ales un nou administrator

28 Sep 2018 355

Ce schimbări s-au făcut în societatea în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

28 Sep 2018 327

Ce decizii au fost luate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății CI-CO. Cine au fost aleși ca membri în CA

18 Sep 2018 290

Modificări în Şantierul Naval Mangalia, înregistrate în Monitorul Oficial al României

03 Aug 2018 580

Acţionarii Aviaţia Utilitară Bucureşti SA, convocaţi în AGA şi AGEA (document)

24 Jul 2018 580

Constănţeanul Gelu Dae, numit membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al Metrorex. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

23 Jul 2018 1092

Marian Irimia şi Florentina Ciordas, aleşi membri provizorii în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Iată ce indemnizaţie primesc!

21 Jul 2018 1087

Banner amplasat ilegal în Piața Victoriei. Un bărbat a fost amendat de jandarmi

17 Jul 2018 505

Acţionarii CN APM Constanţa SA, convocaţi în şedinţă. Două puncte pe ordinea de zi

12 Jul 2018 848

SC Project Resolv Consulting SRL are un nou administrator. Ce alte decizii importante s-au luat în cadrul AGA

03 Jul 2018 503

Operațiune da salvare a unei pisici la Tulcea (galerie foto)

16 Jun 2018 770

Modificări în cadrul societății Jepp SRL. Ce au hotărât asociații

10 Jun 2018 738

Ce decizii s-au luat în Adunarea Generală a Asociaților societății Onix Star Distribution

04 Jun 2018 735

Decizii luate de acţionarii CN APM Constanţa Au fost numiţi noi membri în CA şi s-a stabilit remuneraţia acestora

28 May 2018 1860

Acționarii CN APM Constanța, convocați în ședință. Ce vor decide

24 May 2018 1117

Modificări în cadrul societății Mrini Eye Hospital. Un asociat s-a retras din firmă și un altul a fost cooptat

20 May 2018 944

Mirela Matichescu este noul administrator al CA din cadrul CN APM Constanța

11 May 2018 1562

Acționarii Electrica SA s-au întrunit în Adunarea Generală Ordinară și Extraordinară. Ce decizii s-au luat

28 Apr 2018 1215

Consiliul de Administrație al SC Lido SA a convocat AGA. Ordinea de zi (document)

24 Apr 2018 781

Administratorii provizorii ai Nuclearelectrica vor putea să se auto-selecteze pentru un mandat plin

13 Apr 2018 770

Un nou model de „mobilier stradal“ pe strada Atelierelor din Constanța. Ce se poate observa pe cablurile de pe stâlpi (galerie foto-video)

11 Apr 2018 1049

Modificări în cadrul societații Sun Fun Beach SRL. Ce au hotărât asociații

10 Apr 2018 678

Ce decizii au luat asociaţii societăţii Murighiol Resort. Administratorul societăţii s-a ratras din funcţie

30 Mar 2018 863

evz.ro Damen confirmă încheierea negocierilor cu Guvernul României pentru preluarea Șantierului Naval Daewoo Mangalia

24 Mar 2018 1470

AGA la THR Marea Neagră. Se aprobă valoarea dividendelor și ipoteca pentru prelungirea unei linii de credit. Ce hotel este ipotecat

16 Mar 2018 1528

Asociații societății One Force Security SRL, convocați. Ce hotărâri au luat

11 Mar 2018 678

Asociatul unic al societăţii Cherhanaua Taşaul a decedat. Ce decizii au fost luate în AGA societăţii

04 Mar 2018 2017

Un asociat al societăţii Decor Publicitate s-a retras din firmă. Ce asociat a fost cooptat în cadrul societăţii

04 Mar 2018 625

Asociații Search AVG INC au hotărât desființarea și radierea sediului firmei din Constanța. Ce alte decizii s-au luat

26 Feb 2018 503

Modificări în structura societății Marine Supply SRL. Ce au decis asociații

22 Feb 2018 585

Modificări în structura societății Master Fishing SRL. Ce a decis Adunarea Generală a Asociaților

15 Feb 2018 693

Asociații societății Bunker Trade Logistics SRL, întruniți. Ce s-a decis

12 Feb 2018 900

Noi asociați cooptați în cadrul societății Taxi Comedy SRL. Cine va fi noul administrator al firmei

30 Jan 2018 1044

Lawyers Club Pizza SRL şi-a schimbat sediul social

22 Jan 2018 712

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală a Acționarilor societății Litoral SA. Cine sunt administratorii provizorii numiți în funcție

16 Jan 2018 851

Acţionarii Fondului Proprietatea, convocaţi pentru alegerea a trei noi membri în Consiliul Reprezentanţilor

11 Jan 2018 768

Adunare Generală a Acționarilor la RAJA Constanța. Propunere surpriză în numirea ca administrator provizoriu

31 Dec 2017 3029

Schimbări în cadrul societății Rasova Wine. Un asociat s-a retras și un altul a fost cooptat în societate

15 Nov 2017 1116

Modificări în structura societății Murfatlar Internațional Trading SRL

08 Nov 2017 921

A fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Oil Terminal Constanţa. Iată ordinea de zi!

19 Oct 2017 1028

Acţionarul Oil Terminal SA, Sebastian Dumitrescu, solicită convocarea Adunării Generale a Acţionarilor

18 Oct 2017 973

A fost convocată AGA de la Oil Terminal Constanţa. Ordinea de zi completă

04 Oct 2017 1784

Modificări la societatea Tehnotrans Feroviar. Cine sunt noii asociați

12 Aug 2017 2360

Eroul din Mangalia, adus de valuri la mal

09 Aug 2017 4857

Obiectul de activitate al societății ZIP Escort SRL completat. Cu ce se va ocupa societatea

02 Aug 2017 1438

Consiliul Judeţean Constanţa şi-a numit omul în CA-ul Aeroportului Mihail Kogălniceanu

11 May 2017 3317

Revista presei locale

06 Apr 2017 1486