Mai multe despre astrologie

Horoscopul defectelor Cele şapte păcate capitale şi zodiile

sapte.jpgLăcomia, desfrâul, avariţia, invidia, mânia, lenea şi trufia... acestea sunt cele şapte păcate capitale. Dar cum se reflectă asta în zodiac? Ei bine, fiecare dintre semne are păcatul lui „preferat".

Berbecul - Trufia şi mânia. Berbecii vor să fie întotdeauna primii, indiferent de consecinţe. Asta aduce inclusiv o tendinţă de a crede că sunt deţinătorii adevărului absolut - ceea ce nu poate fi decât trufie! Dacă ai chef să testezi teoria asta, poţi să-i provoci la o discuţie în contradictoriu pe o temă importantă pentru ei. Cât despre mânie - Berbecii împart lumea în două: „eu" şi „restul". Restul intră, în 99,99% din cazuri în categoria „duşmani".

Taurul - Lenea şi lăcomia. Fiind guvernaţi de Venus, zeiţa „vreau asta şi astalaltă şi... aia, şi aialaltă", Taurii vor să aibă din toate, dar nu câte puţin. Mâncare bună, haine frumoase, bani, iubire, sex - nimic nu le este de ajuns vreodată. Dacă s-ar putea, aduse de cineva pe o tavă de argint, în timp ce ei stau tolăniţi pe o canapea confortabilă. Repausul, sau mai bine spus lenea, este o filosofie de viaţă!

Gemeni - Invidia. Gemenii le ştiu pe toate...cel puţin după părerea lor. Faptul că mulţi dintre cei din jur îi consideră superficiali şi egoişti nu prea înseamnă nimic pentru ei, ceea ce se traduce prin trufie. Cât despre invidie - nu încerca să-i demonstrezi într-adevăr unui Geamăn că eşti mai bun decât el. Indiferent de aparenţe, chiar au o problemă foarte mare cu persoanele care se descurcă mai bine decât ei!

Rac - Avariţia. „Dar eu nu sunt zgârcit!", va spune Racul, „sunt doar econom"! E adevărat, precauţia este o idee bună, la fel şi fondurile de rezervă pentru zilele negre. Însă, în condiţiile în care asta devine o preocupare permanentă, care îi împiedică să se bucure de viaţă şi să nu vadă în afara cercului lor aproape claustrofobic, nu se poate numi altfel decât avariţie.

Leu - Trufia. „Atenţia, intră regele sau regina!", cam aşa ar vrea Leii să fie întâmpinaţi oriunde se duc. Ce dacă este vorba doar despre un drum până la supermarket! Covorul roşu şi mulţimea de supuşi căzuţi în extaz în faţa majestăţilor lor nu lipsesc din acest scenariu! De altfel, mantra lor din oglindă este „Sunt cel mai bun, cel mai frumos, cel mai deştept şi toţi ceilalţi ar trebui să fie fericiţi că mă au în preajmă".

Fecioara - Avariţia şi invidia. La fel ca şi Racii, Fecioarele sunt strângătoare pentru că „nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla mâine". Recalcularea bugetului este una dintre activităţile lor preferate de petrecere a timpului liber. Asta şi cicăleala. Bineînţeles, nu vor recunoaşte niciodată că aşa-zisul lor „perfecţionism" se naşte dintr-un puternic sentiment de inferioritate faţă de faptul că alţii pot trăi foarte bine fără să-şi facă atâtea griji.

Balanţa - Lenea şi desfrâul. Se spune despre Balanţe că sunt întotdeauna în căutarea unei relaţii. Ceea ce nu se spune prea des este că nu prea contează că este relaţia lor, a prietenului celui mai bun sau a fostului iubit. Chiar nu au vreo remuşcare pentru că, nu-i aşa, sunt mereu în căutarea dragostei... Asta dacă au cumva chef să se ridice de pe canapea!

Scorpion - Desfrâul şi mânia. Scorpionii rivalizează cu Balanţele la capitolul număr de amanţi/amante, triunghiuri amoroase şi complicaţii sentimentale inutile. Motivaţia este puţin diferită, totuşi. În mintea lor, sexul este o armă pentru a obţine puterea şi controlul în aproape orice domeniu al vieţii, şi nu vor ezita să se culce cu absolut oricine. Atâta tot, nu le spuneţi că au competiţie din partea Balanţelor, dacă nu vreţi să aveţi de-a face cu acul lor foarte înveninat.

Săgetător - Lăcomia. „Copiii" lui Jupiter iau exemplu de la guvernatorul lor celest când vine vorba despre atitudinea faţă de viaţă. Adică, fără limite! Fără limite la mâncare, cheltuieli, sex, decizii nebuneşti care le scot peri albi altora. În versiunea lor, sunt perfect îndreptăţiţi să ia cu amândouă mâinile din tot ce este mai bun de la viaţă. Şi să nu spună nici măcar „mulţumesc" - doar e dreptul lor divin.

Capricorn - Avariţia şi trufia. Nu doar că mulţi dintre Capricorni sunt adevăraţi Hagi Tudose când vine vorba de bani, dar, pe deasupra, mai sunt şi mândri de asta! „Uite ce am eu, ce am realizat eu" vor spune, foarte încântaţi, nativii! Dacă încerci să le explici că viaţa nu este doar o goană nebună după avere, singurul lucru pe care o să-l primeşti este o privire rece şi un râs condescendent. Ei ştiu mai bine!

Vărsător - având în vedere faptul că nativii acestei zodii se consideră o specie „aparte", mult superioară muritorilor de rând, probabil că s-ar aştepta să aibă un păcat inventat special pentru ei. Ei bine, vor trebui să se mulţumească doar cu Trufia. Idealurile lor măreţe, care ar trebui să fie îmbrăţişate de întreaga umanitate, sunt doar o versiune stilizată a dorinţei Leilor de a fi veşnic în centrul atenţiei, aplaudaţi de toată lumea!

Peşti - având în vedere că Peştii sunt ultimii din zodiac, despre care se spune că au acumulat înţelepciunea şi experienţa tuturor celorlalte 11 zodii precedente, ar părea că este greu să le găseşti un păcat. Ar trebui să ne aducem aminte însă că nu au luat doar lucrurile bune, ci şi absolut toate obiceiurile proaste! Inclusiv cele şapte păcate capitale... Adică, şi lăcomia, şi desfrâul, şi avariţia, şi invidia, şi mânia, şi lenea şi trufia... Dacă este însă să-i întrebaţi, probabil că preferatul lor va fi Lenea.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

09 Oct 2018 881

Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

02 Oct 2018 1700

Societatea Balneoterapia Saturn SRL va fi dizolvată. Cine a luat decizia și când va intra în vigoare

01 Oct 2018 374

Acţionarii societăţii Restaurant Tomis SA au ales un nou administrator

28 Sep 2018 355

Ce schimbări s-au făcut în societatea în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

28 Sep 2018 327

Ce decizii au fost luate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății CI-CO. Cine au fost aleși ca membri în CA

18 Sep 2018 289

Modificări în Şantierul Naval Mangalia, înregistrate în Monitorul Oficial al României

03 Aug 2018 580

Acţionarii Aviaţia Utilitară Bucureşti SA, convocaţi în AGA şi AGEA (document)

24 Jul 2018 575

Constănţeanul Gelu Dae, numit membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al Metrorex. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

23 Jul 2018 1090

Marian Irimia şi Florentina Ciordas, aleşi membri provizorii în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Iată ce indemnizaţie primesc!

21 Jul 2018 1085

Banner amplasat ilegal în Piața Victoriei. Un bărbat a fost amendat de jandarmi

17 Jul 2018 502

Acţionarii CN APM Constanţa SA, convocaţi în şedinţă. Două puncte pe ordinea de zi

12 Jul 2018 842

SC Project Resolv Consulting SRL are un nou administrator. Ce alte decizii importante s-au luat în cadrul AGA

03 Jul 2018 503

Operațiune da salvare a unei pisici la Tulcea (galerie foto)

16 Jun 2018 769

Modificări în cadrul societății Jepp SRL. Ce au hotărât asociații

10 Jun 2018 738

Ce decizii s-au luat în Adunarea Generală a Asociaților societății Onix Star Distribution

04 Jun 2018 731

Decizii luate de acţionarii CN APM Constanţa Au fost numiţi noi membri în CA şi s-a stabilit remuneraţia acestora

28 May 2018 1857

Acționarii CN APM Constanța, convocați în ședință. Ce vor decide

24 May 2018 1116

Modificări în cadrul societății Mrini Eye Hospital. Un asociat s-a retras din firmă și un altul a fost cooptat

20 May 2018 938

Mirela Matichescu este noul administrator al CA din cadrul CN APM Constanța

11 May 2018 1561

Acționarii Electrica SA s-au întrunit în Adunarea Generală Ordinară și Extraordinară. Ce decizii s-au luat

28 Apr 2018 1214

Consiliul de Administrație al SC Lido SA a convocat AGA. Ordinea de zi (document)

24 Apr 2018 777

Administratorii provizorii ai Nuclearelectrica vor putea să se auto-selecteze pentru un mandat plin

13 Apr 2018 768

Un nou model de „mobilier stradal“ pe strada Atelierelor din Constanța. Ce se poate observa pe cablurile de pe stâlpi (galerie foto-video)

11 Apr 2018 1048

Modificări în cadrul societații Sun Fun Beach SRL. Ce au hotărât asociații

10 Apr 2018 675

Ce decizii au luat asociaţii societăţii Murighiol Resort. Administratorul societăţii s-a ratras din funcţie

30 Mar 2018 860

evz.ro Damen confirmă încheierea negocierilor cu Guvernul României pentru preluarea Șantierului Naval Daewoo Mangalia

24 Mar 2018 1468

AGA la THR Marea Neagră. Se aprobă valoarea dividendelor și ipoteca pentru prelungirea unei linii de credit. Ce hotel este ipotecat

16 Mar 2018 1528

Asociații societății One Force Security SRL, convocați. Ce hotărâri au luat

11 Mar 2018 677

Asociatul unic al societăţii Cherhanaua Taşaul a decedat. Ce decizii au fost luate în AGA societăţii

04 Mar 2018 2012

Un asociat al societăţii Decor Publicitate s-a retras din firmă. Ce asociat a fost cooptat în cadrul societăţii

04 Mar 2018 624

Asociații Search AVG INC au hotărât desființarea și radierea sediului firmei din Constanța. Ce alte decizii s-au luat

26 Feb 2018 501

Modificări în structura societății Marine Supply SRL. Ce au decis asociații

22 Feb 2018 584

Modificări în structura societății Master Fishing SRL. Ce a decis Adunarea Generală a Asociaților

15 Feb 2018 692

Asociații societății Bunker Trade Logistics SRL, întruniți. Ce s-a decis

12 Feb 2018 899

Noi asociați cooptați în cadrul societății Taxi Comedy SRL. Cine va fi noul administrator al firmei

30 Jan 2018 1042

Lawyers Club Pizza SRL şi-a schimbat sediul social

22 Jan 2018 712

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală a Acționarilor societății Litoral SA. Cine sunt administratorii provizorii numiți în funcție

16 Jan 2018 850

Acţionarii Fondului Proprietatea, convocaţi pentru alegerea a trei noi membri în Consiliul Reprezentanţilor

11 Jan 2018 767

Adunare Generală a Acționarilor la RAJA Constanța. Propunere surpriză în numirea ca administrator provizoriu

31 Dec 2017 3025

Schimbări în cadrul societății Rasova Wine. Un asociat s-a retras și un altul a fost cooptat în societate

15 Nov 2017 1111

Modificări în structura societății Murfatlar Internațional Trading SRL

08 Nov 2017 920

A fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Oil Terminal Constanţa. Iată ordinea de zi!

19 Oct 2017 1027

Acţionarul Oil Terminal SA, Sebastian Dumitrescu, solicită convocarea Adunării Generale a Acţionarilor

18 Oct 2017 971

A fost convocată AGA de la Oil Terminal Constanţa. Ordinea de zi completă

04 Oct 2017 1782

Modificări la societatea Tehnotrans Feroviar. Cine sunt noii asociați

12 Aug 2017 2360

Eroul din Mangalia, adus de valuri la mal

09 Aug 2017 4855

Obiectul de activitate al societății ZIP Escort SRL completat. Cu ce se va ocupa societatea

02 Aug 2017 1437

Consiliul Judeţean Constanţa şi-a numit omul în CA-ul Aeroportului Mihail Kogălniceanu

11 May 2017 3317

Revista presei locale

06 Apr 2017 1484