Mai multe despre astrologie

Horoscopul între cearceafuri Cât de bun este el la pat, în funcţie de zodie

horoscopul_amantilor.jpgBERBEC

„Iute şi furios" - cam asta este deviza bărbatului Berbec în pat. Nu prea are răbdare cu preludiul, mai ales că el se „aprinde" instantaneu, iar, de cele mai multe ori, jocurile erotice i se par o pierdere de timp inutilă. Ştie foarte bine ce vrea, adică pe tine, şi te vrea acum. Nu o să ezite să „sară" chiar la propriu pe partenera lui, şi va fi foarte surprins dacă rezişti pasiunii lui pentru că vă aflaţi în maşină în trafic! Problema este că partidele de sex cu un Berbec, cu toate că sunt pasionale şi înfocate, nu se prelungesc prea mult.

TAUR

Taurii sunt campioni la capitolul „rezistenţă" între cearceafuri. Tandri, atenţi, foarte senzuali, sunt nişte bărbaţi pentru care o noapte de plăcere chiar durează toată noaptea! Bineînţeles, cu mici pauze de gustare... Pentru ei contează ca şi partenera lor să se simtă cât mai bine şi nu vor precupeţi nici un efort pentru asta. Problema este că nu prea le place varietatea şi, la un moment dat, lucrurile ar putea deveni cam monotone.

GEMENI

Gemenii vor să încerce orice şi pe oricine, măcar o dată. Curiozitatea lor foarte mare îi îndeamnă să fie foarte deschişi la sugestiile cele mai inedite. Dacă îţi doreşti un partener fără prea multe inhibiţii şi care nici nu suferă prea mult de posesivitate sau gelozie - Geamănul este ceea ce cauţi. Problema este că, la un moment dat s-ar putea chiar el să vrea să experimenteze cu altcineva.

RAC

De regulă, Racii nu prea sunt genul care să caute aventura, pentru că sunt nişte tipi foarte ataşaţi de ideea de familie şi cuplu stabil. Ca amanţi sunt tandri, atenţi, dar vor prefera o parteneră cu ceva mai multă iniţiativă decât au ei. O „profesoară" care să-i înveţe câteva „şmecherii" este una dintre fanteziile lor. Aventurile de o noapte nu le surâd, în general, dar, odată ce se simt în siguranţă, vor şti să ofere plăceri nebănuite.

LEU

Pentru Lei, viaţa este o mare aventură, plină de dramatism, culoare şi strălucire. Şi în pat au aceleaşi aşteptări şi vor vrea, evident, să demonstreze că sunt cei mai străluciţi amanţi din galaxie. Vor vrea decorul perfect, mult dramatism şi nu se vor lăsa până când nu vor auzi pe parteneră gemând de plăcere. La început, este destul de probabil ca latura lor mai „sălbatică" să iasă la suprafaţă, şi, în plus, au şi o rezistenţă remarcabilă.

FECIOARĂ

În ciuda aparenţelor şi a numelui zodiei, Fecioarele nu sunt îngeri. De fapt, mulţi dintre bărbaţii născuţi sub acest semn au o experienţă foarte bogată şi sunt nişte amanţi foarte buni, pentru că au aşteptări foarte ridicate de la propria persoană. Natura lor „terestră" îi face foarte sensibili la atingeri. Totuşi, este nevoie de ceva muncă de convingere pentru a-i convinge să-şi lase aparenţele de o parte!

BALANŢĂ

Ca şi Taurii, Balanţele sunt guvernate de Venus, zeiţa iubirii şi a plăcerilor. Spre deosebire de Tauri însă, care sunt ancoraţi în lumea simţurilor şi a concretului, bărbaţii Balanţă trăiesc într-o lume a idealurilor. Dacă partenera lor se încadrează în standardele lor, pot fi nişte amanţi excelenţi, mai ales că, de felul lor, nu sunt nici egoişti, nici dominatori. În schimb, dacă realitatea nu se potriveşte cu imaginea din mintea lor, nu vor ezita să plece în căutarea cuiva mai bun!

SCORPION

Scorpionii au reputaţia unor amanţi excepţionali în zodiac. Au o senzualitate aproape debordantă, foarte puţine inhibiţii plus puţină vulnerabilitate şi reuşesc să transforme o partidă de amor într-o experienţă unică. Nu le este teamă să intre în teritorii interzise şi, de fapt, mulţi dintre ei sunt foarte incitaţi de lucrurile tabu. Problema este că, uneori sunt foarte tentaţi să folosească aceste atuuri ale lor ca pe o armă - deci sunt recomandaţi doar celor cu o inimă puternică!

SĂGETĂTOR

La fel ca şi Berbecilor, bărbaţilor Săgetători le place sexul fără prea mari complicaţii. Adică, sunt ceva de genul „te vreau, mă vrei, hai s-o facem". Spontani, atletici, pasionali, pentru ei o partidă de amor seamănă destul de mult cu un eveniment sportiv - competitorii se întâlnesc, îşi descarcă energia, după care sunt prieteni. E, dar tocmai aici este problema... Le vine destul de greu să fie fideli unei singure persoane!

CAPRICORN

Alături de Fecioare, Capricornii se numără printre „surprizele" plăcute ale zodiacului la capitolul „amanţi". Par reci şi cu foarte mult auto-control şi este nevoie de ceva răbdare până să treacă de nişte inhibiţii, însă, odată ce au ajuns între cearceafuri sau pe podeaua din bucătărie, pot fi de-a dreptul uimitori. Sunt foarte „rezistenţi", senzuali, chiar dacă la capitolul inovaţie nu prea excelează. Cu toate acestea, sugestiile sunt binevenite!

VĂRSĂTOR

„Bine, acum hai s-o facem şi fără haine" - este una dintre replicile pe care partenera Vărsătorului le-ar putea auzi în prima noapte de amor. Rebelii zodiacului nu se dezmint de renumele lor nici în pat! Şi, în ciuda unei aparenţe destul de distante, chiar sunt foarte pasionali. Lucrul acesta poate veni ca o surpriză, dar, până la urmă, surprizele de orice fel sunt specialitatea lor - aşa că partenera se poate aştepta la nopţi pline de pasiune, urmate de perioade de abstinenţă totală!

PEŞTI

În lumea Peştilor, totul este posibil. Inclusiv să te seducă dintr-o singură privire. Guvernaţi de Neptun, planeta fanteziilor, bărbaţii Peşti sunt nişte adevăraţi romantici, iar partidele de amor duc partenera într-un alt plan al existenţei. Secretul lor? Sunt foarte empatici şi îţi ghicesc dorinţele cele mai ascunse. Problema ta? S-ar putea să încerce şi cu altele.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 iulie 2019

15 Jul 2019 570

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 iulie 2019

08 Jul 2019 546

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 01 - 07 iulie 2019

02 Jul 2019 450

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iunie 2019

24 Jun 2019 678

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iunie 2019

17 Jun 2019 1055

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iunie 2019

10 Jun 2019 678

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iunie 2019

03 Jun 2019 487

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 27 mai - 02 iunie 2019

27 May 2019 475

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 20 - 26 mai 2019

21 May 2019 1396

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 13 - 19 mai 2019

13 May 2019 627

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 06 - 12 mai 2019

06 May 2019 506

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019

29 Apr 2019 620

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 aprilie 2019

22 Apr 2019 475

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 aprilie 2019

15 Apr 2019 526

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 8 - 14 aprilie 2019

08 Apr 2019 533