Horoscopul şi moda Ce stil i se potriveşte fiecărei zodii

zodii_si_moda.jpgBERBEC

Având în vedere faptul că Berbecilor le place să fie primii în orice domeniu, nici moda nu face excepţie. Sunt gata să poarte modele din cele mai avangardiste, care atrag atenţia, însă cu o condiţie - să fie practice! Ca regulă, rar o să apară nativele acestui semn într-o ţinută super-feminină, în culori pastel, cu floricele şi volane. În schimb, li se potrivesc de minune ţinutele cu linii clare, de inspiraţie militară, în culori puternice - de preferinţă roşu! Cât despre accesorii, cu cât mai puţine, cu atât mai bine!

TAUR

Elegant, clasic, natural şi feminin - iată cele trei cuvinte care definesc stilul femeilor Taur. Şi, nu în ultimul rând, materiale naturale, care sunt plăcute pe piele. Nativele au o aversiune aproape violentă faţă de hainele cu o croială prea fistichie, făcute din poliester şi faţă de machiajul strident. O rochie clasică, în nuanţe de bleu şi un şirag de perle este tot de ce au nevoie femeile Taur pentru a arăta absolut perfect.

GEMENI

Tricouri cu sloganuri îndrăzneţe şi jeans astăzi, rochii hippie mâine, o ţinută office impecabilă poimâine.... Varietatea este sarea şi piperul vieţii pentru Gemeni, iar acest lucru se va reflecta şi în ceea ce priveşte stilul lor de îmbrăcăminte. Nativele vor îmbrăţişa cu inima deschisă orice idee inovatoare în domeniul modei, dar nu mai mult de două luni! Din fericire însă, le stă bine aproape în orice. Singura constantă ar fi ca respectivele haine să aibă un aer tineresc şi să nu le restricţioneze libertatea de mişcare.

RAC

Racii au o afinitate specială faţă de trecut şi probabil că multe dintre native suspină după epocile în care s-ar fi putut îmbrăca în rochii lungi şi vaporoase... Nu este deci de mirare că adoră stilul retro, care le scoate de minune în evidenţă feminitatea. Nu este exclus ca multe dintre ele să poarte chiar rochiile bunicii sau mamei, asortate cu o pereche de pantofi delicaţi. În ceea ce priveşte culorile, nuanţele de albastru şi argintiu se numără printre preferatele lor, inclusiv în ceea ce priveşte bijuteriile.

LEU

Leoaicelor le place să fie în centrul atenţiei, şi, bineînţeles, vor opta aproape mereu pentru o ţinută care să le scoată în evidenţă. Ele sunt nişte femei cărora nu le este teamă să poarte haine provocatoare, în nuanţe de roşu, auriu sau imprimeuri gen leopard sau tigru - mai ales că sunt printre puţinele cărora le şi stau bine! Cel mai bun exemplu în acest sens ar fi Madonna - chiar dacă unii au criticat-o pentru extravaganţele sale vestimentare, întotdeauna, apariţia sa a ieşit în evidenţă şi chiar a lansat noi trend-uri!

FECIOARĂ

Simţul detaliului şi perfecţionismul le caracterizează pe Fecioare în ceea ce priveşte viaţa lor în general, deci şi în privinţa alegerilor vestimentare. Calitatea materialului, croiala, cât de drepte sunt cusăturile - iată câteva dintre lucrurile la care aceste femei se uită înainte să facă o achiziţie. O ţinută clasică, în tonuri neutre, accesorizată subtil cu bijuterii micuţe, cam aşa arată alegerea lor. Vor sta departe, pe cât posibil, de hainele ieftine, prea colorate, care se demodează după doar un sezon.

BALANŢĂ

În ceea ce le priveşte pe Balanţe, trebuie spus că adoră hainele şi probabil că petrec o parte mare din timp în faţa uriaşului lor şifonier sau prin magazine, în căutarea ţinutei perfecte. Echilibru - iată regula de aur a nativelor în ceea ce priveşte combinarea hainelor. De aceea, se numără printre femeile cele mai bine îmbrăcate din zodiac. Cel mai mult le avantajează ţinutele fluide în culori pastel sau cu imprimeuri discrete, machiajul cât mai natural, şi accesoriile sofisticate.

SCORPION

Atuul cel mai mare al femeilor Scorpion este aerul lor seducător, misterios. Negru, roşu închis sau bleumarin - acestea sunt culorile care le scot cel mai bine în evidenţă latura lor senzuală şi pasională. Nativele nu fac nimic cu jumătate de măsură, iar acest lucru se vede şi în modul în care se îmbracă. Nu le este teamă de decolteurile îndrăzneţe, hainele mulate sau pantofii înalţi, cu toc cui!

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetătoare, cel mai important lucru într-o ţinută este să fie cât mai confortabilă şi practică. Acelaşi lucru este valabil la coafură, genţi şi, în primul rând, la pantofi. Deci, fără volănaşe, paiete, tocuri incomode sau fuste în care abia să poată respira. Ţinutele care le avantajează cel mai mult sunt cele care le scot în evidenţă picioarele lor lungi - o pereche de pantaloni bine croiţi sunt cu siguranţă unul dintre articolele lor preferate.

CAPRICORN

Subtil, decent, conservator şi, în acelaşi timp, extrem de elegant - acestea sunt preferinţele femeilor Capricorn în materie de modă. În plus, vor pune întotdeauna calitatea înaintea cantităţii şi vor prefera să aleagă o haină mai scumpă, dar de bun-gust, decât trei mai ieftine. Chiar dacă în casă vor opta întotdeauna pentru confort, în public, imaginea lor va fi impecabilă! Rochii clasice, în nuanţe de gri, cafeniu sau negru, sau un costum bine croit, cu o pereche de pantofi cu toc mediu asortată, întotdeauna cu geanta - aceasta este combinaţia cu care nu vor da greş.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii cred în libertate şi adoră să sfideze convenţiile - ca atare se numără printre persoanele care nu vor avea nicio problemă în a purta blugi şi un tricou colorat la un dineu de gală, spre disperarea gazdei Capricorn. Desigur, aceasta este o exagerare, dar, în orice caz, se vor număra printre invitaţii cu o ţinută originală. Culorile vii, croielile originale, avangardiste, inspirate din culturi exotice se numără printre alegerile lor preferate. Culmea este că le stă şi bine!

PEŞTI

Unul dintre primele lucruri pe care le vei remarca la o femeie născută sub semnul Peştilor este delicateţea ei. Hainele diafane, lejere, în culorile mării li se potrivesc cel mai bine. De asemenea, nu este exclus ca aceste femei să aibă o colecţie cel puţin impresionantă de pantofi! Având un simţ artistic deosebit, cu siguranţă vor impresiona prin ţinutele lor, în care îmbină cu succes originalitatea cu feminitatea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 573

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 734

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 862

Horoscop pentru marți, 12 martie 2024. Pot apărea surprize dinspre segmentul financiar

12 Mar 2024 684

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 1 11 martie 2024 Suntem bine cu toții

11 Mar 2024 944

Horoscop pentru miercuri, 06 martie 2024. Sunt posibile întâlniri interesante cu prietenii aflați departe de granițele țării

06 Mar 2024 881

Horoscop pentru duminică, 03 martie 2024. Privește atent la relațiile cu ceilalți!

03 Mar 2024 1064

Horoscop pentru luni, 26 februarie 2024. Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi

26 Feb 2024 1112

Horoscop pentru sâmbătă, 17 februarie 2024. Relația cu partenerul de viață îți va da de furcă

17 Feb 2024 1140

Horoscop pentru joi, 08 februarie 2024. Iată zodia care s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate

08 Feb 2024 915

Horoscop pentru luni, 05 februarie 2024. Capitolul amoros dă bătăi de cap uneia dintre zodii

05 Feb 2024 985

Horoscop pentru miercuri, 24 ianuarie 2024. Apar cheltuieli neașteptate pentru una din zodii

24 Jan 2024 923

Horoscop pentru duminică, 21 ianuarie 2024 Se întrezăresc schimbări în plan financiar pentru una dintre zodii

21 Jan 2024 1011

Horoscop pentru joi, 18 ianuarie 2024. Se ivesc cheltuieli importante pentru una dintre zodii

18 Jan 2024 969

Horoscop pentru luni, 15 ianuarie 2024. Astăzi se pare că ai de făcut multe drumuri scurte

15 Jan 2024 890